Alpa…μεταγραφές

default image

Αποχώρησαν η Σεμίνα Διγενή και ο Γιάννης Παπαδόπουλος, έρχονται Άννα Δρούζα και Γιώργος Μητσικώστας, εκλογές στην ΕΣΗΕΑ από το πρωί


Μεταγραφές – ALPHA

Στο τέλος του μήνα, η Σεμίνα Διγενή αποχωρεί από την τηλεόραση του ALPHA και εντάσσεται στο δυναμικό της ΕΡΤ. Καλή επιστροφή.
Από τον ALPHA αποχώρησε και ο Γιάννης Παπαδόπουλος και επέστρεψε στον ΑΝΤ1, όπου θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού τα Σαββατοκύριακα.
Όλο και πιο κοντά στον ALPHA είναι οι Άννα Δρούζα και Γιώργος Μητσικώστας.

ΕΣΗΕΑ (εκλογές)

Διήμερο εκλογών στην Ένωση Συντακτών. Συνωστισμός από υποψηφίους στην είσοδο, ουρές και μαζική συμμετοχή από δημοσιογράφους. Καλή ψήφο (και επιτυχία) σε όλους

ΕΡΤ
‘Στις 17 Ιουνίου λήγει η θητεία του διοικητικού συμβουλίου της ΕΡΤ’, δήλωσε ο Υπουργός Επικρατείας Θ. Ρουσόπουλος. Aπό το υπουργείο πάντως δόθηκε εντολή και μέσω του ΕΣΡ ο νυν πρόεδρος της ΕΡΤ Χρήστος Παναγόπουλος ονομάστηκε αναπληρωτής πρόεδρος και πλέον αναμένουμε την προκήρυξη της θέσης του προέδρου για την κάλυψη της θέσης.

Βιβλίο – Σινεμά
Η ‘Τριλογία του Κόσμου’ ( His dark materials) του Φίλιπ Πούλμαν αποτελείται από τα βιβλία ‘Το αστέρι του Βορά’, ‘Ο άρχοντας των δύο κόσμων’, ‘Το κεχριμπαρένιο τηλεσκόπιο’ (κυκλοφορούν από τον Ψυχογιό). Τον ερχόμενο χειμώνα, το πρώτο μέρος της τριλογίας, με τίτλο ‘Golden Compass’, γίνεται ταινία. Δείτε εδώ το τρέιλερ.

Κόμικ – Φιλμ
Τα κόμικ Watchmen και Wanted (κυκλοφορούν και στη χώρα μας) γίνονται ταινίες. Την πρώτη την σκηνοθετεί ο Zack Snyder (300) και τη δεύτερη ο Timur Bekmambetov (Night Watch). Ανυπομονούμε.

ΣΚΑΪ Περιβάλλον

Ο ΣΚΑΪ συνεχίζει την περιβαλλοντική δράση του και καλεί όλους τους πολίτες, τους τοπικούς φορείς και τις εθελοντικές οργανώσεις να συμμετέχουν στο καθαρισμό που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Ιουνίου στις παραλίες Λούτσας, Σχοινιά, Ψάθας και Βοτσαλάκια στις 10 το πρωί.

D(vd) Day
Σαν σήμερα πριν από 63 χρόνια, έγινε η περίφημη απόβαση στη Νορμανδία. Με την αφορμή της επετείου της αποφασιστικής κίνησης των Συμμάχων στη σκακιέρα του Β’ΠΠ, το MEN 24 σας παρουσιάζει τις καλύτερες κινηματογραφικές ταινίες με θέμα τον Μεγάλο Πόλεμο.

Κινηματογράφος
Τα είκοσι πιο υπερτιμημένα φιλμ όλων των εποχών, σύμφωνα με το περιοδικό Premier, είναι τα εξής (με αλφαβητική σειρά):
1. 2001: A Space Odyssey
2. A Beautiful Mind
3. An American in Paris
4. American Beauty
5. Chariots of Fire
6. Chicago
7. Clerks
8. Easy Rider
9. Fantasia
10. Field of Dreams
11. Forrest Gump
12. Gone With the Wind
13. Good Will Hunting
14. Jules and Jim
15. Monster’s Ball
16. Moonstruck
17. Mystic River
18. Nashville
19. The Red Shoes
20. The Wizard of Oz

Wind
Από τα μεσάνυχτα, η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας ΤΙΜ, μετονομάστηκε σε WIND. Δείτε εδώ το επίσημο σάιτ της. To wind.gr ποιός το ‘χει;

STAR
Η τηλενουβέλα ‘Σαρίτα, είσαι η ζωή μου’, η οποία προβάλλεται από το STAR από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 17.45, απέσπασε 4 βραβεία από την Ένωση Αργεντίνων Δημοσιογράφων Τηλεόρασης και Ραδιοφώνου. Μεταξύ των βραβείων ήταν αυτό της καλύτερης κωμικής σειράς και της καλύτερης ηθοποιού ( Ναταλία Ορέιρο).

Σκάι
Στις 14 Ιουνίου προβάλλεται το τελευταίο επεισόδιο του τρίτου κύκλου του 24 από τον Σκάι και από την επόμενη μέρα και κάθε Δευτέρα ως Παρασκευή στις 23.00, θα μεταδίδεται η περιπετειώδης σειρά ‘John Doe’ του 2002. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του ‘άγνωστου άνδρα’ ο Dominic Purcell (ο Lincoln Burrows του Prison Break).

MEGA
Σήμερα 6/6 στις 21.30, μεταδίδεται ο αγώνας της Εθνικής μας με την Μολδαβία. Όσο κερδίζουμε καλός είναι και ο Ρεχάγκελ και οι παίκτες. Βέβαια όταν χάσαμε από την Τουρκία, σύμφωνα με τα λεγόμενα των περισσοτέρων, ‘άχρηστος ο προπονητής, πάει αποκλειστήκαμε, γέροι οι παίχτες’.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα