Εδώ η Persona, εκεί η Grata, πού είναι η Έλλη Στάη;

default image

Σήμερα στις 20.00, το Παρασκήνιο θα ασχοληθεί με το blogging και τους bloggers. Καλό το μπλόγκινγκ, αλλά οι υπερβολές μας έχουν κουράσει

ET1

Σήμερα Δευτέρα στις 20.00, το Παρασκήνιο θα ασχοληθεί με το blogging και τους Έλληνες bloggers. Καλό το μπλόγκινγκ, αλλά οι υπερβολές μας έχουν κουράσει. Δεν είναι και τίποτα φοβερό πια, όλοι μπορούν να το κάνουν. Κάποιοι το κάνουν καλά, κάποιοι βαριούνται και τα παρατάνε, κάποιοι νομίζουν πως μπορούν κάνουν περιουσία παριστάνοντας τους μπλόγκερς. Πάντως αυτά τα ‘Οι μπλόγκερς είπαν…’ και ‘Το κίνημα των μπλόγκερς…’ είναι τουλάχιστον γραφικά, όπως άλλωστε και η ανακάλυψη των Emo και μόνο κάτι θείες εντυπωσιάζονται.

DPGR
Το σάιτ για την ψηφιακή φωτογραφία DPGR , διοργανώνει διαγωνισμό με έπαθλο μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Panasonic. Κάντε κλικ .

Star Trek
Το ‘ Star Trek XI ‘ ετοιμάζεται με εντελώς καινούργιο καστ και τον J.J. Abrams στη σκηνοθεσία και θα βγει στο σινεμά τα ερχόμενα Χριστούγεννα. Δείτε εδώ το teaser trailer.

ALPHA
Ως εκπομπή της ημέρας προβάλλεται στο σάιτ του Alpha, το ‘Persona Grata’, που σημαίνει πως επιτέλους θα ξαναδούμε την ακριβοθώρητη Έλλη Στάη. Επιστροφή για τον Βασίλη Θωμόπουλο στον ALPHA, αυτόματη επανεκκίνηση για την Έλλη Στάη.

ALPHA2

Πριν στεγνώσει το μελάνι (sic), μας ήρθε δελτίο Τύπου από τον Alpha, που αναφέρει πως δεν θα μεταδοθεί η εκπομπή Persona Grata και στη θέση της θα δούμε την ταινία ‘Φτερά και Πούπουλα’…

ΔΟΛ

Μουσική αντεπίθεση για τον ΔΟΛ με δύο προσφορές από τα Νέα και το Βήμα. Η πρώτη εφημερίδα θα ξεκινήσει αυτό το Σάββατο να προσφέρει μια νέα σειρά με τίτλο ‘Μουσική Βιβλιοθήκη’ με Λεύκωμα και CD, αρχίζοντας με τον Μπομπ Ντίλαν. Η δεύτερη ξεκινά αύριο Τρίτη με μια μεγάλη προσφορά CD με λαϊκά ελληνικά τραγούδια (από το 1954 ως το 1967) από Καζαντζίδη, Μπιθικώτση, Ζαμπέτα κ.α. και θα δοθούν 70 CD σε 14 εβδομάδες.

Hell Ride
Ο Κουέντιν Ταραντίνο παρουσιάζει. Οι Μάικλ Μάντσεν, Ντένις Χόπερ, Βίνι Τζόουνς, Ντέιβιντ Καραντάιν πρωταγωνιστούν. Συμμορίες με μηχανές, b-movie αισθητική, υπέροχο πόστερ . Ανυπομονούμε.

Τοπ-10
Ιδού τι ταινίες νοικιάζουν στις ΗΠΑ αυτό τον καιρό:
1. 3:10 to Yuma 
2. War 
3. Rush Hour 3 
4. The Kingdom 
5. Death Sentence
6. Resident Evil: Extinction
7. The Heartbreak Kid 
8. The Simpsons Movie
9. Shoot ‘Em Up 
10. Bourne Ultimatum

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Ο Ελεύθερος Τύπος για τις σκέψεις των νέων.

Σε είδα
Όπως έχουμε ξαναγράψει, η στήλη της Athens Voice, ‘Σε είδα’, ενέπνευσε για τη δημιουργία μιας ομώνυμης σειράς αυτοτελών επεισοδίων, που θα προβληθεί στον Alpha. Φαίνεται πως το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και σε λίγο θα πάρει τη θέση της στο πρόγραμμα του σταθμού.

Ξεπούλημα
Για 2η συνεχόμενη Κυριακή εξαντλήθηκε το Πρώτο Θέμα και επανακυκλοφόρησε με 1 ευρώ. Αυτονόητα πράγματα, τα σκάνδαλα πουλάνε. Μετά τι θα γίνει…

TV
Εννοείται πως όλες οι πολιτικές εκπομπές σήμερα θα ασχοληθούν με το Ζαχόπουλο και τους Θέμο-Μάκη και είναι πλέον γεγονός πως η Δευτέρα είναι η χειρότερη, τηλεοπτικά, ημέρα.

Στις ΗΠΑ

Ο Τζέιμς Ο Σι είναι ο τρίτος αρχισυνάκτης των Los Angeles Times που απολύθηκε μέσα σε 2 χρόνια. Και τις τρεις φορές ο λόγος ήταν η διαφωνία με τη διοίκηση για τη μείωση του μπάτζετ στο δημοσιογραφικό προσωπικό. Αυτή τη φορά η διοίκηση ζήτησε μείωση 4 εκατ. δολαρίων! Δύσκολοι καιροί.

Φωτό της ημέρας

Έρωτας είναι η αιτία. Η δημοτικότητα του Σαρκοζί πέφτει διαρκώς και όλοι λένε πως φταίει η Κάρλα Μπρούνι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα