HP Photosmart M537

HP Photosmart M537

Η HP ανακοίνωσε πρόσφατα τη νέα ψηφιακή φωτογραφική μηχανή HP Photosmart M537, που προσφέρει εύκολη λήψη φωτογραφιών ανάλυσης 6 MP και οθόνη 6,35 cm

Η HP ανακοίνωσε πρόσφατα τη νέα ψηφιακή φωτογραφική μηχανή HP Photosmart M537, που προσφέρει εύκολη λήψη φωτογραφιών ανάλυσης 6 MP, οθόνη 6,35 cm (2,5 ιντσών), καθώς και εξαιρετικά εύχρηστες λειτουργίες και μενού. Η ψηφιακή φωτογραφική μηχανή HP Photosmart M537 Digital Camera series έχει σχεδιαστεί για άτομα που αναζητούν μια απλή, συμπαγή και κυρίως εύκολη στη χρήση φωτογραφική μηχανή, η οποία θα μπορεί να τους προσφέρει εξαιρετικές φωτογραφίες, διαισθητική εκτύπωση και διαμοιρασμό, με επιπλέον τη δυνατότητα αποτύπωσης βίντεο κλιπ με ήχο.




Ανάλυση 6 MP και συνολικό ζουμ 18x



Τραβήξτε εξαιρετικές φωτογραφίες με την ελάχιστη δυνατή ενόχληση με αυτή την εύχρηστη φωτογραφική μηχανή. Ανάλυση έως 6 MP σημαίνει εκπληκτικές εκτυπώσεις 10 x 15 cm και μεγεθύνσεις έως και μέγεθος αφίσας. Ελάτε πιο κοντά στο θέμα της φωτογράφησης με το οπτικό ζουμ 3x, και έπειτα πραγματοποιήστε περικοπή με έως και 6x ψηφιακό ζουμ.




Οθόνη 2.5 ιντσών



Η οθόνη 2.5 ιντσών προσφέρει καθαρή εικόνα σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο, ενώ η χρήση της λειτουργίας κατά των κραδασμών HP για σταθερές φωτογραφίες σημαίνει ότι δεν πρέπει να ανησυχείτε για τυχόν θολές λήψεις.




Και βίντεο



Επιθυμείτε και την αποτύπωση βίντεο κλιπ υψηλής ποιότητας; Η εγγραφή με ένα πάτημα ουσιαστικά απλουστεύει τη διαδικασία σαν να επρόκειτο για λήψη φωτογραφίας.




Εύκολο μενού



Στοχεύστε, τραβήξτε, διορθώστε και γίνετε δημιουργικοί – τα διαισθητικά κουμπιά και μενού διευκολύνουν εξαιρετικά την όλη διαδικασία. Αρκεί να έχετε μαζί σας τη φωτογραφική σας μηχανή – τα διαισθητικά κουμπιά και μενού διευκολύνουν στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό τη λήψη υπέροχων φωτογραφιών.



Επιλέξτε από μια γκάμα λειτουργιών λήψης όπως θέατρο, τοπίο, ηλιοβασίλεμα και άλλα, η καθεμία από τις οποίες έχει σχεδιαστεί ώστε να σας βοηθήσει να πετύχετε την τέλεια λήψη.



Στη συνέχεια, διορθώστε τις φωτογραφίες σας με την κορυφαία στον κλάδο, ενσωματωμένη στη φωτογραφική μηχανή, αφαίρεση των κόκκινων ματιών HP2, ή επιλέξτε διασκεδαστικά χρώματα και προσθέστε πλαίσια με την Πινακοθήκη σχεδίασης HP – κατευθείαν από τη φωτογραφική σας μηχανή.




Μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας



Εκτυπώστε και μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας με όποιον τρόπο σας βολεύει καλύτερα. Επιλέξτε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες χρησιμοποιώντας μενού της φωτογραφικής μηχανής για εύκολη εκτύπωση ή διαμοιρασμό μέσω email. Επιλέξτε τα άτομα με τα οποία θέλετε να τις μοιραστείτε και, την επόμενη φορά που θα συνδεθείτε, η φωτογραφική σας μηχανή και ο υπολογιστής σας θα αναλάβουν τα υπόλοιπα.




Διάθεση και τιμή



Η HP Photosmart M537 είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά στην τιμή των €139.









Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα