ΣΚΑΪ, STAR, nova και Twitter

default image

Όπως υπάρχουν κρυμμένα μηνύματα σε τραγούδια, έτσι υπάρχουν και σε κινούμενα σχέδια. Δείτε το βίντεο και ψάξτε στο διαδίκτυο για περισσότερα

STAR


Σχολή Τηλεοπτικής Δημοσιογραφίας. Με την υπογραφή του Σταμάτη Μαλέλη. Yeah!



Πρωτοσέλιδο της ημέρας


Απορία: Μόδα ή κοινωνικό φαινόμενο; Ο
Αδέσμευτος Τύπος.

ΣΚΑΪ
Χάρη σε σχόλιο φίλου στο χθεσινό ποστ, διαπιστώσαμε πως εκτός του Californication, στο Σκάι έρχεται στις 7 Σεπτεμβρίου και το Dexter. Εύγε δις για τον Σκάι λοιπόν.

Μας αρέσουν αυτά
Όπως υπάρχουν κρυμμένα μηνύματα σε τραγούδια, έτσι και σε κινούμενα σχέδια. Δείτε εδώ το βίντεο και ψάξτε στο διαδίκτυο για περισσότερα.

nova
Εδώ μπορείτε να δείτε το νέο διαφημιστικό της Nova για τη Superleague. Συμμετέχουν οι Ρεκόμπα, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Κυριάκος, Μπλάνκο, Τσιρίλο, Χαλκιάς, Κόκε, Γιαννακόπουλος, Μολταμπάν.

Διεθνή καριέρα

Εδώ (NSFW).

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας
Καρέ καρέ όπως φτιάχνεται.

Μπάλα
Σήμερα Τρίτη 21.45 ΝΕΤ, Παναθηναϊκός – Σπάρτα Πράγας
Αύριο Τετάρτη 21.45 Ολυμπιακός – Σλόβαν Μπρατισλάβας

STAR Μαγειρέματα
Ο τίτλος δεν είναι οριστικός, είναι πάντως εκπομπή μαγειρικής με τους Ντίνα Νικολάου και Θανάση Πάτρα. Από τέλη Σεπτεμβρίου θα παρουσιάζουν καθημερινά συνταγές μαγειρικής, ιδέες και συμβουλές υγιεινής διατροφής για ενήλικες και παιδιά, που θα καλύπτουν όχι μόνο τις καθημερινές ανάγκες αλλά και ανάλογα με την εποχή και τις ιδιαίτερες μέρες π.χ. περίοδο σπουδαστικών εξετάσεων, γιορτές, πάρτι, ακόμα και συνταγές για γεύματα φτωχά σε θερμίδες.
Θα μεταδίδεται μετά την Πρωινή Μελέτη, ενώ αυτό που ξεχωρίζει από Δ.Τ του STAR είναι το ‘Πιστεύουμε ότι η Ντίνα και ο Θανάσης θα δέσουν ως τηλεοπτικό δίδυμο. Ο Θανάσης θα είναι το αλατοπίπερο της παρέας, ενώ τη «ζαχαρίτσα» θα την προσφέρουν μαζί στους τηλεθεατές του Star’.

Twitter
Σύμφωνα με την comScore, το Twitter άγγιξε παγκοσμίως τα 44,5 εκατ. μοναδικούς χρήστες τον Ιούνιο. Το 45% των χρηστών είναι από τις ΗΠΑ, ενώ είναι πλέον το Νο.52 μεγαλύτερο σάιτ στον κόσμο.
Δεν είναι πάντως προσβάσιμο προς τους πεζοναύτες στις ΗΠΑ μια και από σήμερα απαγορεύεται να μπάινουν σε αυτό, όπως επίσης και στα Facebook και MySpace, για τουλάχιστον ένα έτος. Ο λόγος, όπως πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι η εθνική ασφάλεια.

ΟΤΕ
Πλέον εκτός της Nova, θα έχουμε οσονούπω και άλλη συνδρομητική δορυφορική τηλεόραση. Από τον ΟΤΕ. Διαβάστε το Δ.Τ.
Η Forthnet λοιπόν θα έχει από το φθινόπωρο ακόμα ένα δυνατό ανταγωνιστή, μια και εκτός από την Conn-x tv (IPTV) θα υπάρχει και η δορυφορική απειλή.

Φωτό της ημέρας
Κλείνει τα 48 σήμερα ο Ομπάμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα