Γενέθλια

default image

Είκοσι ετών έγινε ο Αθήνα 9.84. Έκανε "επανάσταση" δημιούργησε σχολή. Όπως και το Ιντερνετ που εξαπλώνεται παγκοσμίως (να μη το ματιάσουμε)


9,84

Είκοσι χρόνια έκλεισε ο πρωτοπόρος δημοτικός ραδιοσταθμός ‘Αθήνα 9,84′. Πολλές ευχές.

Schooligans

Η μηνιαία νεανική εφημερίδα Schooligans, δεν θα φιλοξενείται πλέον ως ένθετο στην Ελευθεροτυπία, αλλά στα Νέα. Η συνεργασία με την Ελευθεροτυπία κράτησε 3 χρόνια, διακόπηκε λίγο απότομα και το ερχόμενο Σάββατο ξεκινά μια νέα με τα Νέα.

Beach Volley
Για 2η συνεχή χρονιά, το SPORT 24 είναι χορηγός επικοινωνίας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μπιτς Βόλει ανδρών – γυναικών ‘Masters 2007′ και ‘Juniors 2007′. Το SPORT 24 θεωρεί πως το beach volley είναι το πιο ενδιαφέρον άθλημα του καλοκαιριού και γι’ αυτό το στηρίζει και το προβάλλει. Σε καθημερινή βάση θα ενημερώνεστε με αποκλειστικά νέα, συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές καθώς και όλα τα παραλειπόμενα από την αγωνιστική δράση.

Terravibe Festival
Αν τα ονόματα που θα παίξουν στο φετινό Rockwave Festival σας πέφτουν βαριά, υπάρχει και το Terravibe Festival, όπου θα εμφανιστούν οι Smashing Pumpkins (ναι επανασυνδέθηκαν), οι Manic Street Preachers και οι Kasabian. Περισσότερα εδώ.

ΔΟΛ
Επίθεση από κουκουλοφόρους δέχτηκαν χθες το απόγευμα, τα γραφεία του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, στη Μιχαλακοπούλου. Πέταξαν πέτρες, μπογιές, ξύλα, προκηρύξεις και έσπασαν τζάμια του κτιρίου.

Last house on the left

Ο Wes Craven είναι σε συζητήσεις αυτόν τον καιρό για τη δημιουργία του ριμέικ του κλασσικού θρίλερ ‘Last house on the left’ του 1972. Εντάξει θα πείτε, έχουμε πήξει στα ριμέικ. Το νέο είναι πως ο Craven θα είναι στην παραγωγή αυτή τη φορά και όχι στη σκηνοθεσία. Τη σκηνοθεσία φαίνεται πως την έχει αναθέσει στον Ντένη Ηλιάδη (Hardcore)! Περισσότερα εδώ.

Ίντερνετ

Περισσότεροι από 122 εκατ. Ευρωπαίοι, από 15 ετών και άνω, χρησιμοποιούν το ίντερνετ καθημερινά. Ο μέσος Ευρωπαίος μπαίνει στο διαδίκτυο τις 16,5 μέρες του μήνα και ξοδεύει 24 ώρες σε 2.662 ιστοσελίδες. Η μεγαλύτερη διείσδυση παρατηρείται στην Ολλανδία, με ποσοστό 83% online, ενώ η Ρωσία έχει τη χαμηλότερη (11% του πληθυσμού). Στοιχεία από έρευνα της comScore.

Σήμερα
Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος σήμερα 5 Ιουνίου και όλα τα στοιχεία δείχνουν πως κάνουμε πολύ κακή δουλειά. Σαν λαός είμαστε ευαισθητοποιημένοι, αλλά επί της ουσίας δεν κάνουμε τίποτα πέρα του να ρίχνουμε ευθύνες σε άλλους για το κατάντημα του πλανήτη. Όπως έλεγε και το MTV τη δεκαετία του ‘90, ‘If you are not part of the solution, you are part of the problem’. Κλείνοντας βέβαια τα φώτα το βράδυ από τις 22.00 ως τις 22.10 θα μας κάνει να αισθανθούμε καλύτερα και να κοιμηθούμε σαν πουλάκια.

Golden Pen of Freedom
Το βραβείο ελευθερίας της WAN (World Association of Newspapers) για το 2007, απονεμήθηκε στον Κινέζο δημοσιογράφο Shi Tao ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης 10 ετών για πολιτικούς λόγους (τα στοιχεία του στην κινεζική κυβέρνηση τα είχε δώσει η Yahoo, γεγονός που βοήθησε στην σύλληψή του). Ναι, διοργανώνει Ολυμπιακούς Αγώνες του χρόνου το Πεκίνο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα