Η ”Cleopatra” με την Αντζελίνα Τζολί βρήκε σκηνοθέτη: τον Ανγκ Λι

Η ”Cleopatra” με την Αντζελίνα Τζολί βρήκε σκηνοθέτη: τον Ανγκ Λι

Τι κι αν τις έχουν αρνηθεί πολλοί; Η Αντζελίνα είναι αποφασισμένη να ντυθεί Κλεοπάτρα και αυτή τη στιγμή ο Ανγκ Λι διαβάζει το σενάριο

Επιμέλεια: Πόλυ Λυκούργου

Οι Τζέιμς Κάμερον, Ντέιβιντ Φίντσερ και Πολ Γκρίνγκρας της είπαν όχι. Η Αντζελίνα Τζολί όμως επέμενε: θέλει να ντυθεί βασίλισσα της Αιγύπτου. Κι ο Ανγκ Λι αυτή τη στιγμή διαβάζει το σενάριο της «Cleopatra»…

H μεταφορά του βιβλίου της Στέισι Σιφ «Cleopatra: A Life» μοιάζει με στοιχειωμένο πρότζεκτ: ο παραγωγός Σκοτ Ρούντιν προσπαθεί από το 2006 να πραγματοποιήσει την κινηματογραφική μεταφορά του, χωρίς μεγάλη τύχη.

Ούτε από τη στιγμή που συνδέθηκε με τον πρωταγωνιστικό ρόλο η μεγαλύτερη χολιγουντιανή σταρ, η Αντζελίνα Τζολί, οι σκηνοθέτες δεν παρέμειναν στις καρέκλες τους.

Τουλάχιστον τρία διάσημα ονόματα ενδιαφέρθηκαν αρχικά, αλλά μετά απέρριψαν την πρόταση. Πρώτος ο Τζέιμς Κάμερον, μετά ο Πολ Γκρίνγκρας και τέλος ο Ντέιβιντ Φίντσερ. Ο τελευταίος μάλιστα είχε για κάποιους μήνες παραμείνει θετικός. Μάλιστα είχε κάνει και δηλώσεις: «Ανυπομονώ να γυρίσω μια ταινία με την Αντζι.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο Flix

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα