Ελ.Τύπος: Δυναμική αρχή

default image

Ενώ στο Alter έχουμε συνεχείς ανανεώσεις, ο "Ελεύθερος Τύπος" ανέβασε την κυκλοφορία του και "αρέσει" στους περισσότερους αναγνώστες


ALTER

Ένας ένας ανανεώνουν με το Alter και μετά τους Νικολούλη, Χαρδαβέλλα, Θρασκιά, Πάνια, Παυλόπουλο, Λόη, ήρθε και η σειρά του Γιώργου Βαραμένου. Μόνο ο Γιώργος Μητσικώστας έμεινε απ’ έξω και φημολογείται πως οδεύει προς ALPHA.

Αθέατος Κόσμος

Η περίφημη συνέντευξη που έδωσε ο Κώστας Πάσσαρης από τις φυλακές της Ρουμανίας στην Αννίτα Πάνια, θα μεταδοθεί αύριο Τρίτη στις 23.00 από την εκπομπή του Κ. Χαρδαβέλλα. Δεν κόλλαγε να την δείξει το Je t’ aime.

Ελεύθερος Τύπος

Στους περισσότερους αρέσει η νέα εμφάνιση του Ελεύθερου Τύπου. Δεν ισχύει το ίδιο και για την ύλη του, όπου οι απόψεις είναι μοιρασμένες. Η ουσία είναι πως το comeback είναι αρκετά δυναμικό και τα φύλλα του έχουν παρουσιάσει μεγάλη άνοδο (ίσως βέβαια μικρότερη από αυτή που προσδοκούσαν οι υπεύθυνοι της εφημερίδας). Την Τετάρτη 23/5 που κυκλοφόρησε το πρώτο φύλλο του ανανεωμένου ΕΤ, πούλησε 46.010 τεμάχια, καταγράφοντας αύξηση 94% σε σχέση με την προηγούμενη Τετάρτη. Το Σάββατο είχε 66.890 φύλλα, την Κυριακή 105.810, σημειώνοντας αύξηση 186% και 131% αντίστοιχα, σε σχέση με το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Ας περιμένουν λοιπόν λίγο οι Κασσάνδρες.

Ηθοποιός

Απεβίωσε χθες Κυριακή, σε ηλικία 67 ετών, ο αγαπημένος ηθοποιός Σωτήρης Μουστάκας. Θερμά συλλυπητήρια.

ΕΡΤ
Ο Πάνος Λουκάκος, κάλυψε τη θέση του εντεταλμένου συμβούλου της ΕΡΤ, θέση που διατηρούσε ο Γιώργος Χουλιάρας.

2007 MTV Movie Awards
Ιδού οι νικητές.

Στο Παρά Πέντε
Τελειώνει η δημοφιλής σειρά του MEGA. Τέσσερα επεισόδια απέμειναν και σήμερα προβάλλεται το πρώτο από αυτά.

Λέμε να δούμε
Τρέξε Λόλα, τρέξε. Τετάρτη στις 21.30 από τη ΝΕΤ.
21 Γραμμάρια. Τετάρτη στις 00.15 (δηλ. Πέμπτη) από τη ΝΕΤ.
Εκτός Ελέγχου. Πέμπτη στις 23.15 από το STAR.

Συναυλία
Στις 14 Ιουνίου, οι Placebo επιστρέφουν για ακόμα μια φορά στην Ελλάδα. Περισσότερα εδώ.

Google

Η αγορά της εβδομάδας για την Google ήταν αυτή της FeedBurner για το αντίτιμο των 100 εκατ. δολαρίων. Η FeedBurner είναι μια εταιρεία που διανέμει feed με το περίφημο RSS. Δείτε περισσότερα στο επίσημο σάιτ της.

Εκλογές

Στις 6 και 7 Ιουνίου, οι δημοσιογράφοι εκλέγουν τους εκπροσώπους στους στην ΕΣΗΕΑ. Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο σάιτ της Ένωσης.

ΚΟΚ
Ο νέος Κ.Ο.Κ. τέθηκε σε εφαρμογή. Ενημερωθείτε εδώ από ένα pdf 230 σελίδων.

.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα