Το νέο Έθνος της Κυριακής

default image

Σε αυτούς τους καιρούς ζούμε; Εφημερίδες να δίνουν εκτός των άλλων και κουπόνια για σούπερ μάρκετ; Δυστυχώς έτσι φαίνεται

Κουπόνια

Σε αυτούς τους καιρούς ζούμε; Εφημερίδες να δίνουν εκτός των άλλων και κουπόνια για σούπερ μάρκετ; Δυστυχώς έτσι φαίνεται. Το
Πρώτο Θέμα δίνει κουπόνια 4 ευρώ, ενώ βέβαια η πλάκα είναι πως και η Real News θα κάνει κάτι παρόμοιο με κουπόνια των 3 ευρώ, αλλά η πρώτη εφημερίδα πρόλαβε και της πήρε την ιδέα και την υλοποιεί πιο πριν από αυτή.

Μαραθώνιος
Η Nova για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στηρίζει τον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας και τον καλύπτει ζωντανά μέσα από μια υπερπαραγωγή. Την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, από τις 09.00, οι συνδρομητές του novasports1, θα ζήσουν λεπτό προς λεπτό όλες τις μεγάλες συγκινήσεις που προσφέρει η συμμετοχή δρομέων από όλο τον κόσμο στην κλασική Μαραθώνια διαδρομή.

Έθνος της Κυριακής
Την Κυριακή λοιπόν γίνεται το επαναλανσάρισμα του κυριακάτικου Έθνους. Σε σχήμα ταμπλόιντ όπως έχουμε ξαναπεί, με νέο λογότυπο και ανανεωμένη θεματολογία. Η ‘Οικονομία’ συνεχίζει να αποτελεί τον πυλώνα του νέου φύλλου, η ενότητα ‘Κόσμος’ φρεσκάρεται, το ‘Εθνοσπόρ’ με ακόμα περισσότερη ύλη. Νεοσύστατη ενότητα με τίτλο ‘Τρόπος Ζωής’, πρόγνωση καιρού για όλη την εβδομάδα από τον Σάκη Αρναούτογλου, ο Πέτρος Ζερβός στο σκίτσο, με εύχρηστο μέγεθος το ανασχεδιασμένο ‘Ταξίδι’ και το ‘Εθνος Άουτ’. Ακόμα, ανανεωμένο ‘TV Έθνος’, το περιοδικό ‘Εικόνες’. Αυτή την παρουσίαση την αλιεύσαμε από το Κουρδιστό Πορτοκάλι .

Νέα προσφορά
Από την Κυριακή και για ακόμα 11 εβδομάδες θα δοθεί στους αναγνώστες του Έθνους της Κυριακής μια προσφορά 12 φωτογραφικών λευκωμάτων με τίτλο «Υπέροχη Ελλάδα» (σε συνεργασία με το Explore Nature). Μερικοί από τους τίτλους, ‘Γη και Ύδωρ’, ‘Αγριολούλουδα’, ‘Ερπετά και Αμφίβια’. 

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Ο Ελεύθερος Τύπος για το ‘Παγκοσμίως πρώτοι θεριακλήδες οι Έλληνες’. Διαβάστε εδώ και το άρθρο για το κάπνισμα στην Ελλάδα.

ΕΣΡ
Νέες καμπάνες από το ΕΣΡ. Από 40 χιλ. σε ΑΝΤ1 και ALTER, στο πρώτο για διαφημίσεις που ποντάρουν στις προλήψεις τηλεθεατών με τηλέφωνα υψηλής χρέωσης και στο δεύτερο για τον Κίτρινο Τύπο και τη χρήση κρυφής κάμερας. Το STAR καλείται να πληρώσει 15 χιλ. ευρώ για γκρίζα διαφήμιση του βιβλίου ‘Μάγισσες της Σμύρνης’ στην εκπομπή ‘Κάθε μέρα καλημέρα’.

Εκλογές
Δείτε εδώ πως αντέδρασαν όλα τα μεγάλα σάιτ στις ΗΠΑ όταν έγινε φανερή η έκβαση της εκλογικής αναμέτρησης. Πολύ καλή δουλειά.

Στις ΗΠΑ
Σύμφωνα με τη Nielsen, την Τρίτη το βράδυ στήθηκαν απέναντι από την τηλεόραση για να δουν τα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών, περισσότεροι από 71 εκατ. τηλεθεατές σε 15 διαφορετικά κανάλια.

Μπλογκς
Χθες Τετάρτη, στο 20% των αμερικανικών μπλογκ αναφέρθηκε τουλάχιστον μια φορά το όνομα του Barack Obama, ενώ του John MacCain μόλις στο 6%.

MTV
Απόψε στις 22.00 είναι και τα European Music Awards του MTV. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

ΜΕΝ 24
Είναι η μέρα του σήμερα. Για τον Ντάνιελ Κρεγκ λέμε. Το ΜΕΝ 24 βέβαια το παράκανε. Τρεις από τις τέσσερις φωτογραφίες των σημερινών θεμάτων έχουν το νέο Τζέιμς Μποντ. Άξιος βέβαια, όπως και η κοπέλα στο τέταρτο θέμα.

Yahoo!
Δεν της έκανε η προσφορά της Microsoft για εξαγορά, με 33 δολ. τη μετοχή, έγινε η οικονομική κρίση, τώρα αποσύρει και το ενδιαφέρον της για συνεργασία η Google λόγω προβλημάτων μονοπωλίου που θα προκύψουν. Η Yahoo! είναι σε αδιέξοδο.

Φωτό της ημέρας
Η φωτογραφία είναι από το Αφγανιστάν και η ομοιότητα της γυναίκας με τη φωτογραφία στο εκλογικό της βιβλιάριο είναι φανερή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα