Dexter, Μποτρίνι και κυριακάτικες

default image

Πάλι Παρασκευή θα κυκλοφορήσουν, από ότι φαίνεται, οι κυριακάτικες και οι εκδόσεις του σαββατοκύριακου. Και λέμε από ότι φαίνεται, γιατί η ΕΣΗΕΑ έχει βγάλει τρεις ανακοινώσεις για το θέμα, οπότε δεν αποκλείεται και μια τέταρτη που να αλλάζει τις μέρες

Μουσική
Κυκλοφόρησε το νέο διπλό CD του Δημήτρη Παπασπυρόπουλου , με τίτλο long missed heroes. Όπως κάθε Χριστούγεννα έτσι και φέτος θα τιμήσουμε την καλύτερη συλλογή που βγάζει ραδιοφωνικός παραγωγός στην Ελλάδα.
Ακούστε εδώ ένα δείγμα.

Dexter
Ορίστε που γκρινιάζατε και όλο ρωτούσατε και αγωνιούσατε. Αύριο Πέμπτη στις 23.00 ξενικά ο 4ος κύκλος στην τηλεόραση του Σκάι. Ο καλύτερος κύκλος, με τον καλύτερο κακό.

Εφημερίδες
Πάλι Παρασκευή θα κυκλοφορήσουν, από ότι φαίνεται, οι κυριακάτικες και οι εκδόσεις του σαββατοκύριακου. Και λέμε από ότι φαίνεται, γιατί η ΕΣΗΕΑ έχει βγάλει τρεις ανακοινώσεις για το θέμα, οπότε δεν αποκλείεται και μια τέταρτη που να αλλάζει τις μέρες.

ΕΣΗΕΑ
Μιλώντας για ΕΣΗΕΑ να αναφερθούμε και στο γεγονός πως διέγραψε από τα μητρώα της τον Χρήστο Παναγόπουλο γιατί ‘ενεργώντας ως εκπρόσωπος της εργοδοσίας κατά τις κινητοποιήσεις του τελευταίου δεκαημέρου του Νοεμβρίου, κατά το οποίο η Διεύθυνση του Ραδιοτηλεοπτικού σταθμού «ΣΚΑΪ» απαίτησε τη μείωση των αποδοχών των δημοσιογράφων, τάχθηκε με το μέρος της ιδιοκτησίας και αντιστρατεύτηκε στις επαγγελματικές επιδιώξεις και κινητοποιήσεις των συναδέλφων που αποφάσισε το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ’. Λογικά έχει πάρει τηλέφωνο την κα. Τατιάνα και μοιράζονται τον πόνο τους.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Εστία και ο ετήσιος θεσμός. Και του χρόνου.

Fail
Ίσως το χειρότερο τοπ-10 που έχουμε δει φέτος. Bieber, Gaga, κλπ.

Soundtrack
Η playlist του Empire για το 2010.

ALPHA
Βαρεθήκατε τα ριάλιτι/τάλεντ σόου; Δεν πειράζει πάρτε άλλο ένα.

Σκάι
Την Κυριακή στις 10 το πρωί, ο Σκάι θα προβάλλει την ανασκόπηση της χρονιάς με το Σπύρο Μάλλη.
Μια μέρα πριν στις 12 το μεσημέρι θα δούμε την αθλητική ανασκόπηση με τον Πάνο Βόγλη.

Αστέρια
Ένα απίθανο βίντεο . Το καλύτερο είναι στο τέλος.

Treasure Link
Τραπέζι για έναν .

Φωτό της ημέρας
Αμερικανός πρόεδρος σε σχολείο. Πρώτο πράγμα που κοιτάμε: Το βιβλίο το κρατάει σωστά ή ανάποδα;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα