Σειρά Sony Vaio SZ5

Σειρά Sony Vaio SZ5

H Sony κυκλοφορεί τη νέα σειρά ultra-portable φορητών υπολογιστών SZ5

H Sony κυκλοφορεί τη νέα σειρά ultra-portable φορητών υπολογιστών SZ5 Για ακόμη μια φορά, η Sony προσφέρει φορητούς υπολογιστές τεχνολογίας αιχμής, «κομμένους και ραμμένους» στις σύγχρονες απαιτήσεις του επαγγελματία χρήστη, εξασφαλίζοντας ακόμα περισσότερη ευελιξία όταν βρίσκεστε σε κίνηση.



Η χωρητικότητα του σκληρού δίσκου αποτελεί παράγοντα εξαιρετικής σημασίας στους νέους, ultra-portable φορητούς υπολογιστές της σειράς SZ5. Σχεδόν 70% των χρηστών της σειράς SZ δήλωσαν ότι η χωρητικότητα του σκληρού δίσκου αποτελούσε για αυτούς σημαντικό παράγοντα. Έτσι, η χωρητικότητα του σκληρού δίσκου της σειράς SZ φθάνει τώρα στα 160GB



Όπως και στις προηγούμενες σειρές, τα μοντέλα της σειράς SZ5 αποτελούν κορυφαίας ποιότητας ultra-portable φορητούς υπολογιστές για εργασία, με μοναδικό περίβλημα από ανθρακονήματα.



Είναι επίσης οι μόνοι υπολογιστές notebook στον κόσμο που διαθέτουν υποσύστημα γραφικών ‘Speed/Stamina’. Αυτό σας επιτρέπει να επιλέξετε μεταξύ μεγαλύτερης διάρκειας ζωής της μπαταρίας ή τεράστιας ισχύος γραφικών, ανάλογα με το τι χρειάζεστε κάθε στιγμή. Η επιλογή επεξεργαστή Intel Core 2 Duo T7200, υποστηριζόμενου από 2GB μνήμης RAM εξασφαλίζει ασυναγώνιστες επιδόσεις.



Με γνωρίσματα, όπως η κάμερα Motion Eye, η αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων, η ασφάλεια TPM και το σύστημα προστασίας του σκληρού δίσκου από πτώσεις, τα μοντέλα της σειράς SZ5 εκπροσωπούν την κορυφή της τεχνολογίας στους υπολογιστές notebook.




Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα