To Google, οδηγός της πόλης

default image

cigarettes_b.jpg
ΝΕΤ

Ο δημοσιογράφος (ναι, αυτός είναι δημοσιογράφος) Γιώργος Αυγερόπουλος ξαναχτυπά! Την Πέμπτη (31/05, 22:00) προβάλλεται το νέο ντοκυμαντέρ της εκπομπής Εξάντας, με τίτλο “Tαλιμπάν ΙΙ, η Αναγέννηση”. Ο Αυγερόπουλος εισχωρεί με την κάμερα στα κρησφύγετα των Ταλιμπάν στο Πακιστάν.

Μad TV

Μία ακόμη σπουδαία συνέντευξη κοσμεί το βιογραφικό του Θέμη Γεωργαντά. Ο μουσικός παραγωγός ταξίδεψε στο Λονδίνο και μίλησε με τον Τζορτζ Μάικλ, με αφορμή τη συναυλία του κυπριακής καταγωγής τραγουδιστή στην Αθήνα. Η συνέντευξη θα προβληθεί στην εκπομπή του Γεωργαντά, “OK” την Παρασκευή (01/06, 17:00). Αποσπάσματα είχε προβάλλει πριν από λίγες ημέρες και ο “Ομορφος κόσμος το πρωί”.

Google

Η κορυφαία μηχανή αναζήτησης πληροφοριών στον κόσμο ανακοίνωσε ότι είναι έτοιμη να προσφέρει δορυφορικούς χάρτες ακριβείας, όπου ο χρήστης μάλιστα θα μπορεί να “περπατήσει” στον δρόμο που τον ενδιαφέρει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Google ετοιμάζει και τα περίφημα “Mapplets”, που θα χρησιμοποιούνται για να αποκαλύπτονται τα… μυστικά ενός δρόμου (διευθύνσεις, ονόματα, εγκληματικότητα).

Εσρ

Πρόστιμο 30.000 ευρώ επιβλήθηκε στο Mega. Προηγήθηκε η σύσταση, την επανάληψη του σφάλματος ακολούθησε το χαράτσι. Nέα παράταση δόθηκε στο Alter, για να δικαιολογήσει την παρουσία των εκπομπών Je T’Aime και Παρατράγουδα στο πρόγραμμα του.

Μαρόκο

Οι κάτοικοι της χώρας καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η αδυναμία τους να αποκτήσουν πρόσβαση στο περίφημο You Tube, οφείλεται σε κυβερνητική παρέμβαση. Τις τελευταίες πέντε μέρες, οι Μαροκινοί μπαίνουν για να παρακολουθήσουν (ή να ανεβάσουν) βιντεάκια και δεν μπορούν.

Παρόν

Η αποχώρηση του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ΕΡΤ, Χρήστου Παναγόπουλου από τη θέση του συνδυάζεται με αγωγή κατά της κυριακάτικης εφημερίδας, για τα δυσμενή κείμενα εναντίον του τα δύο τελευταία χρόνια.

Teletubbies

H Έβα Σοβίνσκα, διορισμένη από την πολωνική κυβέρνηση ως υπεύθυνη προστασίας των δικαιωμάτων των παιδιών, τα έβαλε με τη συμπαθή φιγούρα του Τinky Winky, επειδή κρατάει τσάντα (σ.σ. τη μαγική τσάντα)! Ζήτησε να γίνει έρευνα για το κατά πόσο η παιδική σειρά προωθεί την ιδέα της ομοφυλοφιλίας. Λίγες μέρες αργότερα, διέψευσε ότι ζήτησε ποτέ κάτι τέτοιο!

Eurovision

Μας πήρανε χαμπάρι και μας κοροϊδεύουν! Το Billboard στο τρέχον τεύχος του αναλύει τα μπλοκ χωρών που έδωσαν τη νίκη στη Σερβία και γενικά βγάζουν νικητή τα τελευταία χρόνια.

Mεξικό

Με αφορμή την 100η επέτειο από τη γέννηση της καλλιτέχνιδας Φρίντα Κάλο, το Μουσείο Καλών Τεχνών της χώρας φιλοξενεί έκθεση με 354 έργα και προσωπικά αντικείμενα της διασημότερης γυναίκας της χώρας τον 20ο αιώνα. Τα έργα “πέταξαν” από διάφορες γωνιές του κόσμου.

Φωτό της ημέρας

No smoking! Μία μικρή Κινέζα ποζάρει μπροστά σε έναν πίνακα με 10.000 τσιγάρα στο εσωτερικό του. Ο καλλιτέχνης ήθελε να υπενθυμίζει στους Κινέζους τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος. Ναι, σώθηκε τώρα!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα