Οι αθλητές επιλέγουν ίντερνετ

default image

mori_b.jpg
Αξιόπιστο το ίντερνετ


Οι Έλληνες αθλητές επιλέγουν να ενημερώνονται από αθλητικές ιστοσελίδες. Έρευνα της εφημερίδας Αθλητικής Μακεδονίας Θράκης, η οποία παρουσίαστηκε στο 1ο Ευρωπαϊκό Σχολείο Αθλητικών Συντακτών σε δείγμα 319 αθλητών, έδειξε ότι οι πρωταγωνιστές εμπιστεύονται περισσότερο τα σάιτ για την ενημερωσή τους. Με άριστα το 10, οι αθλητές δίνουν 7,3 βαθμό αξιοπιστίας στο ίντερνετ, 7,1 στη δημόσια ραδιοτηλεόραση και 5.4 στην ιδιωτική ραδιοτηλεόραση.

Ριάλιτι… ανάγκης!

Η εταιρεία παραγωγής Endemol που “γέννησε” το Big Brother, “κατέβασε” μία άλλη πρωτοποριακή ιδέα! Μία Ολλανδέζα γυναίκα (με μη αναστρέψιμη κατάσταση υγείας), η 37χρονη Λίζα θα επιλέξει η ίδια το που θα δώσει το νεφρό της ανάμεσα σε τρεις υποψήφιους. Το ριάλιτι κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή (01/06) με τίτλο “The Big Donor Show” και βέβαια έχει ξεσπάσει θύελλα διαμαρτυριών στις Κάτω Χώρες.

GoalNews

H εφημερίδα φιλοξενεί την Πέμπτη (31/05) συνέντευξη τριών μεγάλων μορφών του μηχανοκίνητου αθλητισμού της χώρας μας, του “Ιαβέρη”, του Γιάννη “Τζίγγερ” Βαρδινογιάννη και του Γιώργου Ραπτόπουλου.

Alter

O Γιώργος Μητσικώστας δεν “χωράει” στο ρόστερ του καναλιού την ερχόμενη σεζόν, σε αντίθεση με την πρώην playmate-νυν “κουτσομπόλα”, αλλά πάντα εντυπωσιακή Βάσια Λόη. H τελευταία ανανέωσε τη συνεργασία της με τον σταθμό για δύο ακόμη χρόνια.

Τοp25

Η USA Today ανέδειξε τους 25 ανθρώπους ή ομάδες ανθρώπων που συγκλόνισαν τον κόσμο τα τελευταία 25 χρόνια. Τα ονόματα:
1.Οι ήρωες της 11ης Σεπτεμβρίου
2.Νέλσον Μαντέλα
3.Πριγκίπισσα Νταϊάνα
4.Το πλήρωμα του Challenger
5.Λανς Άρμστρονγκ
6.Κρίστοφερ και Ντέινα Ριβ
7.Πάππας Ιωάννης Παύλος ΙΙ
8.Ράιαν Γουάιτ
9.Ο άνδρας στην πλατεία Τιανμέν
10.Μητέρα Τερέζα
11.Όπρα Γουίνφρεϊ
12.Τέρι Σκιάβο
13.Μάικλ Τζ. Φοξ
14.Άρθουρ Ας
15.Η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα των ΗΠΑ (1999)
16.Μέγκαν Κάνκα και Τζέσικα Λάνσφορντ
17.Μάτι Στέπανεκ
18.Μπόνο
19.Πατ Τίλμαν
20.Μοχάμεντ Άλι
21.Στιβ Ίρβιν
22.Τζέσικα ΜακΛουρ
23.”Baby M”
24.Μάθιου Σέπαρντ
25.Ελιάν Γκονζάλες

CBS

Το αμερικάνικο δίκτυο προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες να κατεβάσουν δωρεάν επεισόδια από τις αγαπημένες τους σειράς. Έχει και το CSI: Νew York από εκεί που το βλέπαμε καθημερινά στον Σκάι, τώρα το απολαμβάνουμε κάθε Σάββατο. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Police

Από το Βανκούβερ ξεκίνησε η περιοδεία του ροκ συγκροτήματος, το οποίο επανασυνδέθηκε μετά τη διάλυση του πριν από 23 χρόνια. Ο Στινγκ, ο Άντι Σάμερς και ο Στιούαρτ Κόπλαντ “σαγήνευσαν” το κοινό, θα ακολουθήσει δεύτερη συναυλία στο Βανκούβερ και η περιοδεία θα μεταφερθεί στις ΗΠΑ, στη Νότια Αμερική, την Ευρώπη και την Αυστραλία, πριν ολοκληρωθεί στις αρχές του 2008.

AGB

Χωρίς αντίπαλο έπαιξε την περασμένη Κυριακή (27/05) το Super Deal, μιας και το “Πολύ την Κυριακή” μεταφέρθηκε τη Δευτέρα. 10,4 και 31,2% για τον Χρήστο Φερεντίνο, διπλάσια σχεδόν ποσοστά από το δεύτερο πρόγραμμα, τις “Επτά Θανάσιμες Πεθερές”.

Lordi

Σας έλειψαν οι περσινοί νικητές της Eurovision; Το γκρουπ από τη Φιλανδία “τρόμαξε” τους Αμερικάνους με μία μοναδική βόλτα στο Σέντραλ Παρκ. Αυτό θα πει αξιοθέατο!

Ιράν

Λιγότερο από έναν μήνα κράτησε η τιμωρία της ηγεσίας της μουσουλμανικής χώρας στο αραβόφωνο δίκτυο, Al Jazeera, το οποίο επανέκτησε την άδεια του. Στις 6 Μαΐου το κανάλι είχε προβάλλει μία εκπομπή που αμφισβητούσε την ηγεσία του Αγιατολάχ Αλί Αλ Σιστανι στο Ιράκ.

Φωτό της ημέρας


Η 20χρονη Μις Ιαπωνία, Ρίγιο Μόρι, χορεύτρια στο επάγγελμα, αναδείχθηκε Μις Υφήλιος στον διαγωνισμό που φιλοξενήθηκε στην πόλη του Μεξικό. Σόου πρόσφερε η Μις ΗΠΑ που γλίστρησε και έπεσε κάτω. Όσο για τη Σταρ Ελλάς, Δούκισσα Νομικού, από φαβορί καταποντίστηκε στην 15η θέση με τον Θέμη Μάλλη να σχολιάζει που έγινε σε βάρος της νεαρής Ελληνίδας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα