Μπάλα και τηλεθέαση είναι καλοί φίλοι

default image

Τα παιχνίδια για το Champions League, Μπάγερν - Μαν. Γιουνάιτεντ (MEGA) και Άρσεναλ - Μπαρτσελόνα (NET) έκαναν 22,4% και 25,9% αντίστοιχα

Μπάλα

Τα παιχνίδια για το Champions League, Μπάγερν – Μαν. Γιουνάιτεντ (MEGA) και Άρσεναλ – Μπαρτσελόνα (NET) έκαναν 22,4% και 25,9% αντίστοιχα και παρακολουθήθηκαν από τουλάχιστον 1 εκατ. ανθρώπους το καθένα.

Κυριακάτικες
Την περασμένη εβδομάδα το Πρώτο Θέμα κράτησε τα πρωτεία και με 160 χιλ. φύλλα ήταν στην κορυφή. Ακολούθησαν, Βήμα με 145, Καθημερινή με 138, Real news με 127, Ελευθεροτυπία με 117, Έθνος με 99, Veto με 53, Ελεύθερος Τύπος με 46 χιλ. φύλλα.

The Expendables
Νέο φρέσκο τρέιλερ .

Μέρες που ‘ναι
Λίγο πολύ γνωστές οι ταινίες και σειρές με θρησκευτικό χαρακτήρα που συνήθως προβάλλονται τη Μ. Εβδομάδα. Το ΜΕΝ 24 παρουσιάζει τις 5 καλύτερες.

Καθημερινή

Εξαιρετική η συλλογή Παιδική Μουσική Βιβλιοθήκη της Καθημερινής που ολοκληρώθηκε. Εκτός από ζουζούνια και γκάμι μπερ, τα παιδιά μπορούν ακούσουν και άλλα πράγματα.

Τηλεθέαση
Το διάστημα 22 με 28 Μαρτίου, το MEGA είχε ποσοστό 20,4%, ενώ ο ΑΝΤ1 με 15,3% μείωσε και άλλο τη μεταξύ τους διαφορά. Οι υπόλοιποι έλαβαν: ALPHA 13,9%, ALTER 11,3%, STAR 9,9%, NET 8,1%. Στους “μικρούς” είχαμε ΣΚΑΪ με 4,1%, ΕΤ3 με 3,1% και ΕΤ1 με 2,7%, Μακεδονία με 1%.
Το ποσοστό που λείπει είναι περίπου 10% και αφορά τους υπόλοιπους σταθμούς (nova, conn-x κλπ.) συν το DVD. Δεν είναι και λίγο το 10%.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Καθημερινή για την τιμημένη πρωτιά στις Καγιέν.

Φωτογραφίες
Το Λονδίνο από ψηλά τη νύχτα.

MEGA
Στις 7 Απριλίου τα μεσάνυχτα ξεκινά στο Mega το Anthony Bourdain: No Reservations. Πρόκειται για αμερικανική παραγωγή του Travel Channel και είναι εκπομπή τοπικής μαγειρικής και κουλτούρας, γεύσεων και ταξιδιών. Στο πρώτο επεισόδιο επισκέπτεται ελληνικά νησιά.

iPhone
Δύο νέες εφαρμογές που ίσως θέλετε να κατεβάσετε: Digg και The Onion.

Φωτό της ημέρας
Αφίσες στους δρόμους καλούν τους νέους του Μπρούκλιν να μαζέψουν τα παντελόνια τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα