Κι άλλη free press για την Αθήνα

default image

FAQ.Όχι δεν βρίζουμε για τη χθεσινή ήττα του ΠΑΟ. FAQ (Frequently Asked Questions) ονομάζεται η νέα εβδομαδιαία free-press της Αθήνας

FAQ

Όχι δεν βρίζουμε για τη χθεσινή ήττα του Παναθηναϊκού. FAQ (Frequently Asked Questions) ονομάζεται η νέα εβδομαδιαία free-press της Αθήνας που θα κυκλοφορήσει ο Θανάσης Λάλας. Το πρώτο τεύχος αναμένεται να κυκλοφορήσει την Πέμπτη 6 Μαρτίου.

ALPHA
Το χθεσινό παιχνίδι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός έφτασε μέχρι 49% τηλεθέαση και εκτίναξε τον Alpha στην πρώτη θέση, συνολικά για ολόκληρη την μέρα, με 19,9%.

Περιοδικά
Το μήνα Δεκέμβριο, το πρώτο σε πωλήσεις περιοδικό ήταν το Cosmopolitan με 84 χιλ. τεμάχια. Ακολούθησαν, Lucky και Mirror με 78, Glamour με 67, Jolie με 49, Elle και Pink Woman με 48.

Πρώτο Θέμα
Μερικοί από τους συντάκτες και το προσωπικό της εφημερίδας ‘Πρώτο Θέμα’, με αυτήν εδώ την ανακοίνωση καλούν το Μάκη Τριανταφυλλόπουλο να τους πουλήσει τις μετοχές του (40%) και το τίμημα να το πληρώσουν οι Αναστασιάδης και Καραμήτσος. Ωραία ιδέα… Επίσης ζητούν από τον πρώτο να επιστρέψει τα 7 εκατ. τα οποία είχε πάρει ως δάνειο για την ανάπτυξη της εφημερίδας.

Μάκης
Η απάντηση του Τριανταφυλλόπουλου ήρθε με εξώδικο προς τον Αναστασιάδη με το οποίο τον καλεί να αποχωρήσει αυτός από την εφημερίδα.

Κυκλοφορίες

Την περασμένη Κυριακή το Πρώτο Θέμα με τις περίφημες φωτογραφίες πούλησε 278 χιλ. φύλλα, παρουσίασε δηλαδή μια αύξηση μόλις 12% από την προηγούμενη Κυριακή. Με τη δεύτερη πάντως έκδοση την έσπασε την 300αρα και αν μη τι άλλο η εφημερίδα επιβραβεύεται για την επιλογή της να δημοσιεύσει τις ροζ φωτογραφίες…

STAR
Σήμερα Πέμπτη στις 00.30 (δηλ. Παρασκευή) ξεκινά στο STAR νέος κύκλος της αστυνομικής σειράς ‘Law and Order’. Θα προβάλλεται κάθε Τρίτη και Πέμπτη.

Bafta
Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα Bafta Awards (Τα Βρετανικά Όσκαρ), με το φιλμ ‘Atonement’ να συγκεντρώνει 14. Από 9 υποψηφιότητες για τις ταινίες ‘No Country for Old Men’ και ‘There Will Be Blood’. Η απονομή των βραβείων θα γίνει στις 10 Φεβρουαρίου στο Λονδίνο.

ΝΕΤ
Το 1936 είναι η χρονιά που θα ασχοληθεί το σημερινό Rewind της Σεμίνας Διγενή.

ALTER

Έχει Ζούγκλα σήμερα. Δηλαδή δέκα καλεσμένοι που βασικά θα παρακολουθούν τους μονολόγους του παρουσιαστή, όπως έγινε και στον Κίτρινο Τύπο. Μάκης καλό, Θέμος κακό.

Νέες κινηματογραφικές ταινίες

Reservation Road – Δραματική με τους Γιοακίν Φοίνιξ, Μαρκ Ράφαλο, Τζένιφερ Κόνελι.
Death Sentence – Ο Κέβιν Μπέικον παίρνει το νόμο στα χέρια του σε ένα δραματικό θρίλερ.
The Invisible – Θρίλερ φαντασίας από τις ΗΠΑ.
Import Export – Σινεφίλ από την Αυστρία.
Yella – Δραματικό θρίλερ από τη Γερμανία.
Γαμήλιο Party – Κωμωδία με τους Φαίη Ξυλά, Άλεξ Δημητριάδη.
Irina Palm – Αγγλική σινεφίλ με τη Μάριον Φέιθφουλ.

ALPHA
Ακόμα ένα αγώνα κυπέλλου θα μεταδώσει σήμερα το απόγευμα ο Alpha. Στις 17.50, Ηρακλής – Πανιώνιος.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Η Traffic για το δράμα του Πέτρου Γυφτόπουλου.

ΕΡΤ
Την ερχόμενη Τετάρτη ο πρόεδρος της ΕΡΤ Α.Ε, Χρήστος Παναγόπουλος, θα δώσει συνέντευξη Τύπου με θέμα ‘Παρουσίαση του Κοινωνικού Απολογισμού της ΕΡΤ 2005-2007, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης’. Ενδιαφέρον ακούγεται (όχι).

Φωτό της ημέρας
Στιγμιότυπο από επίδειξη μόδας στην Τεχεράνη.

Υ.Γ
Ζούγκλα δώστα ΟΛΑ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα