Παρουσίαση: How To Train Your Dragon

Παρουσίαση: How To Train Your Dragon

Έξι διαφορετικοί τύποι δράκων! Ταχύτητα και δύναμη! Έντονες μάχες σε διάφορες τοποθεσίες! Αυτό είναι το How To Train Your Dragon!

Έξι διαφορετικοί τύποι δράκων! Ταχύτητα και δύναμη! Έντονες μάχες σε διάφορες τοποθεσίες! Αυτό είναι το How To Train Your Dragon!
Yπόθεση

Το παιχνίδι έχει ως τόπο δράσης το νησί του Μπερκ. Στο παιχνίδι θα αναλάβεις το ρόλο του Χίκκαπ ή της Άστριντ. Θα ξαναγίνεις έφηβος, ένας μικρός Βίκινγκ, όπου η καθημερινή μάχη με τους δράκους θα σου γίνει τρόπος ζωής. Θα μπεις στη μάχη για να γίνεις ο καλύτερος εκπαιδευτής δράκων. Με τους δράκους που θα εκπαιδεύσεις θα συμμετάσχεις σε διάφορα τουρνουά και να εξερευνήσεις το περιβάλλον.




Gameplay



Θα έχεις την επιλογή να προσαρμόσεις έξι διαφορετικούς τύπους δράκων, ώστε η εμφάνιση του δράκου σου να μπορεί ν’ αλλάξει οποιαδήποτε στιγμή του παιχνιδιού. Επίσης μπορείς να βελτιώσεις την ταχύτητα, τη δύναμη και τις υπόλοιπες ικανότητες του δράκου σου μέσω της συνεχής εκπαίδευσης.



Όταν ο δράκος ή οι δράκοι σου είναι έτοιμοι, πολέμησε τους φίλους σου σε έντονες μάχες σε διάφορες τοποθεσίες από την ταινία. Παράλληλα, έχεις την δυνατότητα να εξερευνήσεις το γραφικό νησί Berk στο Adventure Mode ή να ζήσεις μια εμπειρία μάχης στο Arena Mode.



Με την επιλογή Multiplayer Mode μπορείς να διαλέξεις την dream team σου και πολεμήσεις μέχρι την τελική νίκη. Σε αυτό το mode μπορείς να διαλέξεις κι άλλους χαρακτήρες από την ταινία όπώς τους Tuffnut , Ruffnut , Fishlegs και Snotlout.



Στο How To Train Your Dragon μπορείς να βρείς και να παίξεις mini παιχνίδια όπως Ice Sculpting, Looping Race, Flying Sheppard, Memory Torch και Puzzle Dragon για να κερδίσεις κρίσιμους πόντους για την πορεία σου.









Kριτικές

planet xbox 360

game trailers




Kυκλοφορία



Το παιχνίδι κυκλοφορεί σε εκδόσεις για κονσόλες Playstation 3, Xbox 360, Nintendo Wii και Nintendo DS. Είναι κατάλληλο για παιδιά 7+ ετών.



Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα