Free Bob

default image

Ο Σφουγκαράκης παραδόθηκε άσπιλος στην κοινωνία. Όχι τίποτε άλλο, αλλά θα είχαμε προβλήματα στο σπίτι! Μάλιστα Καπετάνιε...

Apple
Έγινε χθες η ετήσια μεγάλη παρουσίαση της Apple. Για το τέλος άφησε το καλύτερο το νέο λάπτοπ της εταιρείας με όνομα ‘MacBook Air’. Η παρουσίαση του Στιβ Τζομπς ξεκίνησε με την ατάκα ‘Τhere is something in the air tonight’, πράγμα που ξεσήκωσε τους υποψιασμένους παρευρισκόμενους και εδώ μπορείτε να δείτε τη διαφήμιση του λεπτότερου notebook στον κόσμο, το οποίο θα στοιχίζει γύρω στα 1.800 δολάρια (η τιμή θεωρείται αλμυρή).

Υπέροχα Πλάσματα
Ότι είδαμε είδαμε; Επιστρέφει ο Λαζόπουλος τις Τρίτες, με εκπομπές Μπεν Χουρ.

Nip/Tuck
Ο 5ος κύκλος της σειράς ‘ Πλαστική Ομορφιά‘, που στην Ελλάδα οι περισσότεροι την έμαθαν από το STAR, επιστρέφει σήμερα Τετάρτη στις 22.30 στο Filmnet1, με τον 5ο κύκλο. Λεπτομέριες για τα επεισόδια μπορείτε να δείτε εδώ.

Κίτρινος Τύπος
Το ποσοστό 37,8% τηλεθέαση έκανε η προχθεσινή εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλόπουλου, σύμφωνα με την AGB. Και λίγο είναι.

Στο Νησί
Λέκτορας Πανεπιστημίου στη Μ. Βρετανία απαγόρευσε στους σπουδαστές του να ψάχνουν πληροφορίες για τις εργασίες τους στο Google και στη Wikipedia, λέγοντας μάλιστα εδώ δεν είμαστε το ‘Πανεπιστήμιο Google’. Εύκολο να το λες, δύσκολο να το κάνουν.

Bebo
Σύμφωνα με δημοσκόπηση του Computing Which? το Bebo είναι το καλύτερο και πιο ανερχόμενο σάιτ κοινωνικής δικτύωσης, αφήνοντας πίσω τα MySpace και Facebook.
 
Χάρι Πότερ
Το έκτο φιλμ της σειρά Harry Poter με τίτλο ‘Harry Potter and the Half-Blood Prince’ πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους τον ερχόμενο Νοέμβριο. Όσο για το έβδομο βιβλίο, το ‘Harry Potter and the Deathly Hallows’ σύμφωνα με φήμες υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κοπεί σε δύο ταινίες γιατί σύμφωνα με τη συγγραφέα αλλά και τους παραγωγούς, για να γίνει σωστά, το φιλμ θα πρέπει να έχει διάρκειας 4 ώρες.

Αποδείξεις

Το σημερινό θέμα της εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου είναι το ‘Κρέας’. Ποντίκια σε χοιροστάσια, ληγμένα κοτόπουλα που καταλήγουν στα σουβλατζίδικα, απαγορευμένα αντιβιοτικά σε ζωοτροφές. Δες το αν τολμάς.

Σειρές
Prison Break βλέπετε (στον ΑΝΤ1). Heroes γιατί δεν βλέπετε (στο ALTER);

Στο Χόλιγουντ

Τα δίκτυα 20th Century Fox Television, CBS Paramount Network Television, NBC Universal και Warner Bros. Television έχουν μέσα σε πέντε μέρες διακόψει 65 συμβόλαια με σεναριογράφους. Σύμφωνα με τους Times, τα Στούντιο του Χόλιγουντ πιστεύουν πως η τηλεοπτική σεζόν έχει ήδη χαθεί λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας των σεναριογράφων, οπότε δεν υπάρχει λόγος να έχουν συμβόλαια και να πληρώνουν τους σεναριογράφους. Τις επόμενες μέρες θα τερματιστούν ακόμα περισσότερα.

ΕΣΡ
Δύο πρόστιμα των 15 χιλ. αντίστοιχα για 2 εκπομπές του ‘Αξίζει να το δεις’ της Τατιάνας Στεφανίδου, καλείται να πληρώσει ο ΑΝΤ1. Τα ίδια Παντελάκη μου.

ΕΣΡ2
Τη γλύτωσε ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης ο Τετραγωνοπαντελονής και η υπόθεσή του μπήκε στο αρχείο. Τώρα μπορεί ξένοιαστος να συνεχίσει τη ζωή του με τον Πάτρικ.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Το Goal News για το Πρώτο Θέμα.

Στον Καναδά
Το ΕΣΡ του Καναδά αποφάσισε να επιτρέπεται στους ιδιοκτήτες των ΜΜΕ να έχουν μόνο μέχρι 2 media ο καθένας, από τον χώρο της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου και των εφημερίδων. Σας θυμίζει κάτι;

Στις ΗΠΑ
Η περίφημη Όπρα Γουΐνφρι, σε συνεργασία με το Discovery Channel, φτιάχνει δικό της τηλεοπτικό σταθμό. Ο σταθμός αναμένεται να ξεκινήσει την εκπομπή του το 2009 και θα ονομάζεται OWN (Oprah Winfrey Network).

Φωτό της ημέρας
Στιγμιότυπο από την επίσκεψη του Τζορτζ Μπους στο Ντουμπάι. Τι έκφραση ε; Από τις 4 Νοεμβρίου πάντως, θα τον βλέπουμε σπανιότερα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα