Καλύτερα να μείνουμε έξω

default image

Είσαι μέσα; Εκεί που αυτός ο περίεργος τύπος άρχισε να γλύφει τα CD αλλάξαμε κανάλι. Μιλάμε για το νέο σόου του ALPHA με τη Βίκυ Καγιά

Είσαι μέσα;

Μάλλον όχι. Εκεί που αυτός ο περίεργος τύπος άρχισε να γλύφει τα CD αλλάξαμε κανάλι. Μιλάμε για το νέο σόου του ALPHA με τη Βίκυ Καγιά, η οποία βέβαια κάνει τα καλύτερα μουσουδάκια στην τηλεόραση.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Ελευθεροτυπία για το ‘Μένουμε από νερό’.

Σινεμά
Δείτε εδώ τα 50 καλύτερα κινηματογραφικά φιλμ κινουμένων σχεδίων σύμφωνα με το Rotten Tomatoes. Στην κορυφή το Toy Story 2.

Στις ΗΠΑ
Το Σεπτέμβριο που μας πέρασε το YouTube σέρβιρε στους χρήστες του στις ΗΠΑ 5,3 εκατ. βίντεο και σημείωσε αύξηση 12% σε σχέση με τον Αύγουστο. Το Yahoo! Video ήρθε δεύτερο με 264 χιλ. όμως με άνοδο 56% μια και λόγω της οικονομικής κρίσης όλα τα σάιτ της Yahoo! είχαν πολύ μεγάλη αύξηση επισκεψιμότητας. Στην τρίτη θέση το FOX με 242 χιλ. βίντεο.

Simpsons
Το ξέρουμε ότι σας αρέσουν. Σε όλους αρέσει η οικογένεια Σίμπσον. Η μακροβιότερη λοιπόν κωμική σειρά και σειρά κινουμένων σχεδίων, The Simpsons , θα συνεχίσει να προβάλλεται για τουλάχιστον ακόμα 3 χρόνια. Μέχρι σήμερα έχουν παιχτεί 424 επεισόδια σε 20 σεζόν.

Περιοδικό
Διαβάζουμε στο Daily Fax πως αύριο θα κυκλοφορήσει ένα νέο περιοδικό με τίτλο Hot Wheels. Ναι, από τα γνωστά αυτοκινητάκια ! Θα βγει από την Daily Press Magazines και είναι φανερό τι δωράκι θα προσφέρει στους αναγνώστες του.

MEGA
Αύριο τα μεσάνυχτα, η εκπομπή Πρωταγωνιστές του Σταύρου Θεοδωράκη θα μας πάει στις γειτονιές του Μπάρακ Ομπάμα, στο Σικάγο. Μια ώρα μετά το Mega ξεκινά μαραθώνιο για τις αμερικανικές εκλογές με τον Παύλο Τσίμα στον ρόλο του παρουσιαστή.

Τέχνη
Αν έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο και πολλές φέτες του τοστ . Και ταλέντο βέβαια.

Φωτό της ημέρας
Αυτή είναι η μουτσούνα που έσκισε σε πωλήσεις στο φετινό Halloween. Μετά βέβαια από αυτή της Σάρα Πέιλιν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα