Γέφυρα “Χαρίλαος Τρικούπης”

Γέφυρα “Χαρίλαος Τρικούπης”
"Χαρίλαος Τρικούπης" ονομάστηκε η γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Τα αποκαλυπτήρια εικαστικού έργου με τη μορφή του Χαρίλαου Τρικούπη, έξω από το Κτίριο Διοίκησης της Γέφυρας, στο Αντίρριο, έκανε ο Κάρολος Παπούλι...

Τα αποκαλυπτήρια εικαστικού έργου με τη μορφή του Χαρίλαου Τρικούπη, έξω από το Κτίριο Διοίκησης της Γέφυρας, στο Αντίρριο, έκανε την Παρασκευή, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας. ” Αισθάνομαι υπερήφανος που είμαι πολίτης αυτής της χώρας. Δώσαμε το όνομα ενός μεγάλου πατριώτη σε ένα μεγάλο έργο” δήλωσε μετά το τέλος της τελετής ο κ. Παπούλιας.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υφυπουργός ΠΕΧΩΔΕ Σταύρος Καλογιάννης. ο υφυπουργός στον χαιρετισμό του, μίλησε για τον Χαρίλαο Τρικούπη τονίζοντας ότι « είχε συλλάβει το ρόλο του δυτικού άξονα και αυτό το απέδειξε με όλα τα έργα που έκανε, αλλά και με εκείνα που είχε δρομολογήσει».

Στην εκδήλωση μίλησαν ακόμη στελέχη της εταιρίας «Γέφυρα ΑΕ», καθώς και της κατασκευάστριας κοινοπραξίας και αναφέρθηκαν τόσο στην προσωπικότητα του Χαρίλαου Τρικούπη, όσο και στην σπουδαιότητα του έργου, που όπως τόνισαν, βοηθά σημαντικά στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι πρώην υπουργοί Κώστας Λαλιώτης, Βάσω Παπανδρέου και Χρήστος Βερελής, βουλευτές, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης κ.α.





Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα