Command & Conquer: Tiberium wars (PC)

Command & Conquer: Tiberium wars (PC)

Μεγάλη δουλειά από την ΕΑ η οποία μετά από πολύ καιρό παρουσιάζει ένα πολύ αξιόλογο sequel! To MEN 24 παίζει το strategy game της χρονιάς και ξεκαθ...

Μεγάλη δουλειά από την ΕΑ η οποία μετά από πολύ καιρό παρουσιάζει ένα πολύ αξιόλογο sequel! To MEN 24 παίζει το strategy game της χρονιάς και ξεκαθαρίζει τους λογαριασμούς του. 3D engine σε strategy παιχνίδι δεν βλέπει κανείς κάθε μέρα και ειδικά τόσο υψηλού επιπέδου. Ο ίδιος διαχρονικός, εξαιρετικός χειρισμός και αρκετές πίστες για να λιώνετε είτε σε LAN πάρτι με τους φίλους σας είτε απέναντι σε άγνωστους αντιπάλους ανά τον κόσμο.




Γραφικά 8/10



Δύσκολα θα βρείτε καλύτερα γραφικά σε strategy παιχνίδι εγγυημένα. Οι στρατιώτες σας δείχνουν πιο αληθινοί από ποτέ με τη 3D engine του C&C να κάνει εξαιρετική δουλειά. Το μοναδικό μείον είναι ότι με όλα αυτά τα εξαιρετικα γραφικά φτάνει σε υψηλότατες απαιτήσεις ειδικά όταν μιλάμε για online παιχνίδι




Χειρισμός 8,5/10



Άλλος ένας τομέας για άριστα. Όλα είναι απλά κατανοητά και πολύ εύχρηστα. Στο ένα χέρι το ποντίκι και στο άλλο το πληκτρολόγιο σας δίνουν τον απόλυτο έλεγχο για να κυριεύσετε το κόσμο με το στρατό σας.




Gameplay 8,5/10



C&C σε όλο του το μεγαλείο! Πολλά, πάρα πολλά Campaigns τα οποία επιτέλους έχουν ένα ανεβασμένο επίπεδο δυσκολίας και όταν τα τελειώσετε όλα και έχετε μπει στο πετσί του παιχνιδιού καλό ήταν να αρχίσετε και το κανονικό του σκέλος. Online το είπανε και με μια αξιοπρεπή DSL (1mbit+) θα έχετε ένα παιχνίδι που πολύ δύσκολα θα βαρεθείτε, ένα παιχνίδι που δεν τελειώνει γιατί πολύ απλά μέσα στο δίκτυο θα βρείτε εκατομμύρια αντιπάλους! Όχι βέβαια ότι το παλιό κλασικό LAN πρέπει να το διαγράψετε. Ίσα ίσα, ώρα είναι να ξεκαθαρίσετε και τους παλιούς λογαριασμούς που είχατε αφήσει όταν παίζατε με τα πλαστικά σας στρατιωτάκια.




Γενικά 8,5/10



Αναμφισβήτητα το strategy game της χρονιάς. Μπορεί να έκανε καιρό να βγει αλλά η ΕΑ αντάμειψε όσους περίμεναν με ένα παιχνίδι που αν σας άρεσαν τα προηγούμενα C&C αυτό απλά θα το λατρέψετε! Εξαιρετικό offline βάθος με πάρα πολλά campaign ακόμα καλύτερο online βάθος στο παιχνίδι, το οποίο όσο υπάρχει στον υπολογιστή σας DSL θα υπάρχουν και νέοι αντίπαλοι!




Βίντεο



Επελαύνει το ΜΕΝ 24




Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα