Microsoft, Twitter και connex

default image

Νέα αρχική σελίδα για το Twitter από σήμερα. Βαλερένγκα-ΠΑΟΚ για λίγους, λόγω conn-x tv

Yahoo!

Η νέα σελίδα συνοδεύεται και με αυτό
εδώ το χιουμοριστικό βίντεο

Shadow of the sun
Η πρόσφατη έκλειψη ήταν η μεγαλύτερης διάρκειας έκλειψη ηλίου του αιώνα που διανύουμε ενώ η επόμενη αντίστοιχης διάρκειας αναμένεται το 2132 (γκουλπ). Δείτε εδώ την τεράστια σκιά της έκλειψης όπως τη φωτογράφισε ιαπωνικός δορυφόρος.

FWA Photo
Μια εξαιρετική φωτό για κάθε μέρα. Δείτε και ξαναδείτε εδώ . Εικάζουμε ότι το “FWA Photo” είναι σύντμηση του “Forward A Photo”.

Δημοσιογραφικά αντανακλαστικά
Προς όσους, εντός κι εκτός ΔΟΛ, ψάχνονται για την πτώση των εφημερίδων του Ομίλου, ας κοιτάξουν λίγο προς τα μέσα για το ελιξήριο. Αναλυτικότερα εδώ

Twitter
Νέα αρχική σελίδα για το Twitter από σήμερα, όπως μας ενημερώνει το επίσημο blog του δημοφιλούς κοινωνικού εργαλείου. Σε αντίθεση με την παλαιότερη , η τωρινή αναδεικνύει την αναζήτηση και τις θεματικές τάσεις (trends) ανά μέρα/εβδομάδα/μήνα.

The Wedding Dancers
Το γνωστό βίντεο με τη χορευτική εισαγωγή που ενορχήστρωσε ο γαμπρός και η νύφη κάνει θραύση στα viral video charts έχοντας ήδη ξεπεράσει τις 12 εκατομμύρια θεάσεις σε ελάχιστες μέρες. Το απίθανο όμως το έκανε το “Today Show” του NBC που έφερε με ιδιωτικό τζετ όλους (!) τους πρωταγωνιστές του βίντεο για να το αναπαραστήσουν στο κέντρο της Νέας Υόρκης . Άντε να μη τους βγάλεις το καπέλο μετά…

Συνεργασία Microsoft και Yahoo
Επειδή ο καθένας μόνος του δεν μπορεί (να τα βάλει με την Google) αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Διαβάστε εδώ τι σκέφτονται να κάνουν.

Βαλερένγκα-ΠΑΟΚ για λίγους
Το παιχνίδι για τον γ’ προκριματικό γύροτ του Europa League θα μεταδοθεί τελικά από το connex-tv. Αυτό σημαίνει ότι θα το δουν μόλις 25 πόλεις της Ελλάδας όπου υπάρχουν οι συγκεκριμένοι ιδιώτες με μόντεμ και αποκωδικοποιητή. Δεν το λες και καλή εξέλιξη δηλαδή…

ALTER
Έφυγε η Ράνια Θρασκιά. Χωρίς σχόλιο.

Google ψάξιμο
Όπως ανακοίνωσε η εταιρία, ψάχνουμε σε ποσοστό 51% με ελληνικούς χαρακτήρες στη μηχανή αναζήτησης ενώ το 34% χρησιμοποιεί greeklish (γιατί;). Υπάρχει και ένα 15% που γράφει Αγγλικά. Δηλαδη “Sisse lost the penalty!”.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Το Goal για το “Και οι τυφλοί είδαν!”. Είδαν, αλλά ξανατυφλώθηκαν!

Φωτό της ημέρας
Έμειναν τρία χρόνια ακόμη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θα τα καταφέρουν οι Άγγλοι όπως εμείς;

Μ.Μ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα