Πάσχα στην TV

default image

Άγιες μέρες χωρίς Ιησού από τη Ναζαρέτ γίνεται, δεν γίνεται! Για 1.187η φορά προβάλλεται από απόψε (ANT1, 21.00) η μίνι σειρά

 
Πάσχα

Άγιες μέρες χωρίς Ιησού από τη Ναζαρέτ γίνεται, δεν γίνεται! Για 1.187η φορά προβάλλεται από απόψε (ANT1, 21.00) η μίνι σειρά. Ειρωνευόμαστε, αλλά οι περισσότεροι από εμάς την παρακολουθούν κάθε χρόνο. Για να προγραμματίσετε το βίντεο η dvd recorder ή ό,τι έχετε ακολουθεί το εορταστικό πρόγραμμα αγαπημένων ταινιών.

Μεγάλη Τετάρτη
Τα Πάθη του Χριστού (23.15, STAR)
Κβο Βάντις (01.45, STAR)

Μεγάλη Πέμπτη
Χιτών (10.10, ANT1)
Η ωραιότερη ιστορία του κόσμου (15.14, STAR)
Oι δέκα εντολές (15.30, STAR)
Θυσία (22.00, ΕΤ1)

Μεγάλη Παρασκευή
Ο Δημήτριος και οι Μονομάχοι (06.10, ΑΝΤ1)
Μπεν Χουρ (21.00, STAR)

Bonus
Μεγάλη Παρασκευή
Κλεοπάτρα (06.20, ANT1)

Μεγάλο Σάββατο

Όσα παίρνει ο άνεμος (15.30, STAR)
Μαίρη Πόπινς (20.30, ET1)

Chronicle of Philanthropy

Αυτό είναι το όνομα της νέας πρωτοβουλίας του Κρις Χιους, ενός εκ των ιδρυτών του Facebook. Το νέο κοινωνικό δίκτυο αποσκοπεί στο να βοηθήσει τα μέλη του να βρουν φιλανθρωπικούς σκοπούς και μη κυβερνητικές οργανώσεις για να στηρίξουν.

Κόμικ
Η Αμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια Έλεν ΝτεΤζένερις έγινε η τελευταία σε μία αλυσίδα διασημοτήτων που απέκτησε το δικό της περιοδικό. Δείτε ποιοί άλλοι έγιναν κόμικ.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
το περιοδικό People . Το πρώτο τεύχος με την Έλλη Κοκκίνου στο εξώφυλλο είναι ήδη στα περίπτερα. Μέσα έχει τα κλασικά: Βανδή, Γεωργούλη, Ρουβά, Αλεξανδράτου, Ζαχαρέα, Σάντρα Μπούλοκ και μπόνους Κατερίνα Μουτσάτσου.

Μπάλα
Champions League: Μπάγερν Μονάχου-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (21.45, MEGA), Λιόν-Μπορντό (21.45, Novasports 1).
Euroleague: Πρόκομ-Ολυμπιακός (20.45, ΣΚΑΪ). Όλοι οι αγώνες live από το sport24.gr.

ΕΡΤ
Κανονικά θα γίνουν οι αποστολές στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής. Παρά τις περικοπές που γίνονται στο αθλητικό τμήμα, οι διοικούντες τη δημόσια τηλεόραση πείστηκαν ότι δεν πρέπει να ρίξουν την ποιότητα στο μεγαλύτερο τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς.

EΡΤ2
Ερώτηση; Εκτός από τη θεία λειτουργία το οποίο καταλαβαίνουμε, απαγορεύεται να… κοπεί και ο Αλέξης Κωστάλας; Την Κυριακή (28/03) παρακολουθούσαμε το Παγκόσμιο Κύπελλο ρυθμικής γυμναστικής στην Καλαμάτα (με ελληνική συμμετοχή). Ξαφνικά μεταφερθήκαμε στο Τορίνο για το γκαλά των νικητών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα καλλιτεχνικού πατινάζ (χωρίς ελληνική συμμετοχή). Ήμαρτον!

Σινεμά

Το 2012 θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το νέο ριμέικ του “Godzilla” από τους δημιουργούς του “Dark Knight”, “300″ και “The Hangover”. Η ταινία του 1998 παραμένει μία από τις μεγαλύτερες εμπορικές αποτυχίες στην ιστορία του Χόλιγουντ.

ΑΝΤ1
Στις 7 Απριλίου θα μεταδοθεί το τελευταίο επεισόδιο της σειράς Κ. και κ. Πελς που δεν “συγκίνησε” το τηλεοπτικό κοινό.

Φωτό της ημέρας
Η κατολίσθηση ενός βράχου στην Κίνα προκάλεσε τον ακαριαίο θάνατο ενός άτυχου οδηγού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα