Game 24: Free Games για όλους – 33

Game 24: Free Games για όλους – 33

Counter Force, Reverse, Alice Cooper Pinball, The World's Hardest Game και Panic! Το ΜΕΝ 24 δοκιμάζει τις ικανότητες του στα πιο δύσκολα παιχνίδια ...

Counter Force, Reverse, Alice Cooper Pinball, The World’s Hardest Game και Panic! Το ΜΕΝ 24 δοκιμάζει τις ικανότητες του στα πιο δύσκολα παιχνίδια του Game 24.
Counter Force









Ένα ακόμα πολύ καλό FPS στα πρότυπα του CounterStrike αλλά με πολύ ανώτερα γραφικά. Ο στόχος είναι να μην αφήσεις ούτε κουνούπι με όσο το δυνατόν λιγότερες σφαίρες.



Δεν έχεις να φοβάσαι μη σε πυροβολήσουν αλλά οι τρομοκράτες πηδάνε σαν κατσίκια επομένως θέλει συγκέντρωση οικονομία στα πυρομαχικά και καλή εναλλαγή μεταξύ πιστολιού και καραμπίνας.



Παίξε Counter Force
εδώ




Reverse









Ο στόχος είναι απλός. Να οδηγήσεις τον κέρσορα κατά μήκος μιας διαδρομής χωρίς να ακουμπήσεις τους τοίχους ή τα κινούμενα εμπόδια. Απλό, έτσι;



Λάθος! Όλοι οι χειρισμοί είναι ανάποδοι και στην αρχή δεν προλαβαίνεις να δεις γιατί χάνεις. Όταν συνηθίσεις τους χειρισμούς πρέπει να ξεσυνηθίσεις και μερικές αυτόματες κινήσεις που κάνει το χέρι με το ποντίκι, να αυξήσεις την ταχύτητα σου, τα αντανακλαστικά… Ίσως το πιο σπαστικό παιχνίδι ever!



Παίξε Reverse
εδώ




Alice Cooper Pinball









Κλασσικό Pinball όπως το Space Arcade που είχαν τα παλιά Windows οπότε δεν υπάρχουν ιδιαίτερα σχόλια. Όποιος γουστάρει ή, καλύτερα, αντέχει τη μουσική του Alice Cooper θα πάει μπροστά. Δηλαδή, άντε να πάρει καμιά έξτρα μπάλλα.



Παίξε Alice Cooper Pinball
εδώ




The World’s Hardest Game









Για να το ονόμασαν έτσι οι προγραμματιστές του παιχνιδιού κάτι θα ξέρουν. Αν δεν τους πιστεύετε παίξτε το. Και αν περάσετε καμιά πίστα να έχετε πρόχειρη καμιά σαμπάνια καλού κακού.



Παίξε The World’s Hardest Game
εδώ




Panic









Τα ζόμπι τρέχουν για να σου πιούν το αίμα. Εσύ τρέχει για να προλάβεις να μαζέψεις τα κομμάτια μια μαρμάρινης πλάκας πυροβολώντας αριστερά δεξιά για να ανοίγεις δρόμο ανάμεσα στα ζόμπι.



Και να δεν το κάνεις καλά απλά μαζεύεις τα κομμάτια σου!



Παίξε Panic
εδώ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα