Sony Ericsson P1

Sony Ericsson P1

Η Sony Ericsson παρουσίασε τη νέα προσθήκη στη σειρά P, ένα απόλυτο κινητό γραφείο.

Η Sony Ericsson παρουσίασε τη νέα προσθήκη στη σειρά P, ένα απόλυτο κινητό γραφείο.Επενδύοντας στα συνολικά χαρακτηριστικά προηγούμενων μοντέλων, το Sony Ericsson Ρ1 υποστηρίζει μια ευρεία γκάμα λύσεων προώθησης email και εφαρμογών περιήγησης στο διαδίκτυο, καθώς και συνδεσιμότητα μέσω UMTS και ασύρματου τοπικού δικτύου (WiFi) σε υψηλές ταχύτητες.



Αν προσθέσουμε το συμπαγές μέγεθος και τις δυνατότητες πολυμέσων, τότε το P1 είναι το απόλυτο κινητό γραφείο. Βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Symbian (v9.1) και στο UIQ 3.0, μια ανοιχτή πλατφόρμα με εύρος δυνατοτήτων για εφαρμογές πολυμέσων από παρόχους, κατόχους περιεχομένου και ανεξάρτητους δημιουργούς λογισμικού.




Προώθηση email και απομακρυσμένη εργασία



Η μόνιμη σύνδεση, ακόμη και όταν βρίσκεστε σε κίνηση, πλέον αποτελεί μέρος των φυσιολογικών ρυθμών εργασίας. Το Sony Ericsson P1 σας δίνει τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε τα εταιρικά ή τα προσωπικά σας email, τις επαφές ή το ημερολόγιο σας, όπου κι αν βρίσκεστε.



Προσφέρει υποστήριξη για μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών προώθησης email, συμπεριλαμβανομένων των Exchange ActiveSync και BlackBerry Connect 4.0, επιτρέποντας την απομακρυσμένη διαγραφή των email και δεδομένων PIM, κάτι το οποίο είναι εξαιρετικά σημαντικό σε περίπτωση που το κινητό κλαπεί ή χαθει.



Το Sony Ericsson P1 σας επιτρέπει να διαβάσετε και να επεξεργαστείτε αρχεία Microsoft Word, PowerPoint ή Excel όσο είστε εν κινήσει. Σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να συγχρονιστείτε με το PC σας και να αποκτήσετε απομακρυσμένη πρόσβαση στο εταιρικό σας αρχείο επαφών.




Συνδεσιμότητα υψηλής ταχύτητας



Τόσο το UMTS όσο και το ενσωματωμένο WLAN παρέχουν υψηλές ταχύτητες περιήγησης στο διαδίτκυο και λήψης δεδομένων, καθώς και υπηρεσία email σε ρυθμό και απόδοση που συγκρίνονται με τον υπολογιστή του γραφείου σας. Το Sony Ericsson P1 έχει επίσης ενεργοποιημένο VoIP για κλήσεις μέσω διαδικτύου.




Εκπληκτικά οπτικά εφέ



Χάρη στο πρόγραμμα περιήγησης Opera, που εμφανίζει τις ιστοσελίδες σε μορφή οριζόντιας, ευρείας οθόνης, η πλοήγηση στο διαδικτυο γίνεται ελκυστική. Η τεράστια οθόνη αφής QVGA έχει άριστη απόδοση ακόμα και σε φωτεινούς χώρους χάρη στην ικανότητα αντανάκλασης (Transflective Display).



Η φωτογραφική μηχανή των 3,2 megapixel τραβάει υπέροχες φωτογραφίες που μπορείτε να αποθηκεύσετε ή να μοιραστείτε μέσω του Picture Blogging, ενώ δεν παύει να αποτελεί χρήσιμο εργαλείο για την εργασία σας.




Εξαιρετικό downtime



Εκτός από επαγγελματικό εργαλείο, το Sony Ericsson P1 χρησιμεύει και ως προηγμένος οδηγός πολυμέσων. Η δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής και βίντεο σημαίνει πως μπορείτε να έχετε μαζί σας τα αγαπημένα σας κομμάτια και video clips, αποθηκεύοντάς τα στην παρεχόμενη κάρτα μνήμης Micro(M2) χωρητικότητας 512MB.



Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα απευθείας στη μεγάλη οθόνη, μέσω του ενσωματωμένου ραδιοφώνου FM ή της υπηρεσίας κινητής τηλεόρασης. Ό,τι κι αν επιλέξετε να κάνετε, με το P1 δεν θα μείνετε ποτέ χωρίς επιλογές.



Το Sony Ericsson P1 είναι ένα κινητό Tri-Band GPRS 900/1800/1900 και UMTS 2100 με ασύρματη δικτύωση 802.11b. Θα είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένες αγορές από το τρίτο τρίμηνο του 2007.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα