HP Compaq 2710p με Vodafone Mobile broadband

HP Compaq 2710p με Vodafone Mobile broadband

Η VODAFONE και η Hewlett-Packard προσφέρουν νέο φορητό υπογιστή με ενσωματωμένο Vodafone Mobile Broadband ακόμη φθηνότερα

Η VODAFONE και η Hewlett-Packard προσφέρουν νέο φορητό υπογιστή με ενσωματωμένο Vodafone Mobile Broadband ακόμη φθηνότεραΗ Vodafone και η HP παρουσιάζουν το νέο και εξελιγμένο μοντέλο φορητού υπολογιστή HP Compaq 2710p στο οποίο είναι ενσωματωμένη η τεχνολογία ασύρματης πρόσβασης στο Internet µέσω της υπηρεσίας Vodafone Mobile broadband, και πωλείται αποκλειστικά στα καταστήματα ΠΛΑΙΣΙΟ.



H ασύρματη πρόσβαση στο Internet και το email µε ταχύτητες έως και 3,6 Mbps γίνεται ακόμα πιο απλή υπόθεση για όλους. H συνεργασία Vodafone και Hewlett-Packard προσφέρει μοναδικά οφέλη:



• Ευκολία: Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας γίνεται µε τη παροχή μιας και µόνο sim κάρτας και η σύνδεση στο Internet γίνεται αμέσως μετά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας χωρίς καθυστερήσεις.

• Οικονομία: Ο φορητός υπολογιστής με το ενσωματωμένο Vodafone Mobile broadband κοστίζει σημαντικά φθηνότερα, 1.499 Ευρώ (με σύνδεση Vodafone).

• Ασφάλεια: Κανένας κίνδυνος απώλειας της κάρτας δεδομένων, καθώς βρίσκεται ενσωματωμένη στον φορητό υπολογιστή

• Ευελιξία: Γρήγορες ταχύτητες σύνδεσης στο Internet με έως και 3,6 Mbps όπου και αν βρίσκεστε.



Ταυτόχρονα, ο νέος φορητός υπολογιστής HP Compaq 2710p διαθέτει όλα εκείνα τα τεχνικά χαρακτηριστικά που έχει ανάγκη ο σύγχρονος επαγγελματίας εν κινήσει. Με βάρος που μόλις ξεπερνά τo 1.5 κιλό, ενσωματώνει επεξεργαστή της σειράς Ultra low Voltage της Intel, των 1.2 Ghz, για ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία της μπαταρίας, ταχύτατη 2GB μνήμη για να δουλέψετε χωρίς καθυστέρηση ακόμη και με τις πιο απαιτητικές εφαρμογές γραφείου, καθώς και σκληρό δίσκο των 100GB για την αποθήκευση όλων των απαραίτητων αρχείων σας.



Εκτός από την δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο μέσω WWAN HSPDA της Vodafone, το 2710p υποστηρίζει WLAN 802.11a/b/g για ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα ενώ η ενσωματωμένη κάμερα του με ανάλυση 2MP σας προσφέρει τη δυνατότητα οικονομικότερης διαδικτυακής βιντεοκλήσης.



Επιπλέον, η WXGA οθόνη του, των 12 ιντσών, έχει τη δυνατότητα περιστροφής κατά 360 μοίρες, μετατρέποντας το 2710p σε ένα ισχυρό Tablet PC. Για ακόμη περισσότερη χρηστικότητα, η γραφίδα (stylus) που το συνοδεύει, είναι διαθέσιμη και σε απλή λειτουργία φορητού υπολογιστή.



Επιπλέον για την υπηρεσία Vodafone Mobile broadband ισχύουν τα νέα ακόμα οικονομικά προγράμματα χρήσης. Οι συνδρομητές πλέον μπορούν να απολαμβάνουν 5GB διαθέσιμο όγκο χρήσης/μήνα στο πρόγραμμα VMC 5GB μόνο με 29,5€ (με ΦΠΑ) μηνιαίο πάγιο, ενώ η τιμή για τους φοιτητές στο ίδιο πρόγραμμα διαμορφώνεται στα 24,99€/μήνα μόνο!



Την νέα σειρά φορητών υπολογιστών HP Compaq 2710p μαζί µε την υπηρεσία Vodafone Mobile broadband ενσωματωμένη σε αυτά, μπορείτε να τα προμηθευτείτε αποκλειστικά από τα καταστήματα ΠΛΑΙΣΙΟ σε όλη την Ελλάδα, μέσω της ιστοσελίδας
www.plaisio.gr, καθώς και στο τηλέφωνο 800 11 12345.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα