Google Me, iPhone You

default image

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Jim Killeen αποφάσισε να ψάξει το ονοματεπώνυμο του στο Google

 
Google Me

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Jim Killeen αποφάσισε να ψάξει το ονοματεπώνυμο του στο Google. Λίγο καιρό μετά, το αποτέλεσμα είναι μια ταινία με τίτλο “Google Me – The Movie”. Τρέιλερ
εδώ , περισσότερες λεπτομέρειες
εδώ .

“Επειδή όλοι οφείλουμε να κάνουμε το ελάχιστο και το αυτονόητο, πήραμε πένσα, κόφτη, καλή διάθεση και ό,τι άλλο είχαμε εύκαιρο και αποφασίσαμε να «καθαρίσουμε» για ΄μας” λέει το
ιδρυτικό καταστατικό του blog των “Clean Junkies”. Πρόκειται για μια ομάδα συμπολιτών μας που έχουν βάλει σκοπό τους να ξεσκαρτάρουν τους δρόμους και τις περιφράξεις από τις ενοχλητικές κι αυθαίρετες διαφημιστικές πινακίδες. Ν’ αγιάσει η πένσα σας.
Στιγμή του… καφέ

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει, η Ευγενία Μανωλίδου περνάει με καλό βαθμό το ένα δοκιμαστικό μετά το άλλο. Από Σεπτέμβριο λοιπόν, θα σερβίρει Πρωινό Καφέ στον ΑΝΤ1. Στην υγειά μας.

Kitchen Nightmres

Ξεκινάει από σήμερα η εξαιρετική σειρά που εμπίπτει στην κατηγορία ρίαλιτι-κουζίνας και έχει ως πρωταγωνιστή τον Άγγλο σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ. Τη μεταδίδει ο Alpha, καθημερινά στις 18:00 και απ’ ότι καταλάβαμε θα περιέχει τα καλύτερα επεισόδια από τόσο από Αγγλία, απ’ όπου και ξεκίνησε η σειρά, όσο και από ΗΠΑ όπου και καθιερώθηκε.
Εδώ μπορείτε να τον θαυμάσετε εν δράσει. Απ’ ότι έχουμε δει, ο Ράμσεϊ κάνει τον Έκτορα Μποτρίνι να δείχνει… φλεγματικός διπλωμάτης!
Αναμονή στον Ελεύθερο Τύπο

Οι εργαζομένοι στον Ελεύθερο Τύπο και το City FM βρίσκονται σε εγρήγορση, καθώς ακούν δεξιά, αριστερά, πάνω και κάτω ότι ο διάδοχος ιδιοκτήτης θα είναι ο Βίκτωρας Ρέστης. Τίποτα προς το παρόν δεν είναι σίγουρο, αλλά όπως όλα δείχνουν, στην Ελλάδα δεν κλείνουν έτσι εύκολα φημερίδες.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Η
Ελευθεροτυπία . Για το καλό μας. Έχουμε ένα Μεγάλο Αδελφό.

Φωτό της ημέρας

Έρχεται, είναι εδώ, φαίνεται στον ορίζοντα. Όποιος προλάβει…

M.M

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα