Καταπληκτική κίνηση από το MTV

default image

Το MTV λανσάρισε ένα καινούργιο σάιτ με τίτλο MTV Music. Σε αυτό μπορούμε να δούμε περισσότερα από 16.000 (!) βίντεο κλιπ σε πολύ καλή ποιότητα

Αντιγραφή

Δείτε
εδώ πως αντιγράφει η Διεθνής Αμνηστία τη “δικιά” μας Ελληνοφρένεια. Πολύ αστεία βίντεο.

Διαφήμιση;

Μισή ώρα διαφήμιση (informercial το είπαν) έκανε ο Μπάρακ Ομπάμα χθες στην τηλεόραση. Φαντάσου να βλέπεις μια ταινία και να “πέσει” αυτή η διαφήμιση…

Στις ΗΠΑ
Η Gannett Co (ο μεγαλύτερος εκδότης εφημερίδων στις ΗΠΑ) θα απολύσει το 10% των εργαζομένων της. Οι L.A. Times το ίδιο. Η Time Inc. θα απολύσει 600 άτομα (το 6%). Κρίση είναι, δεν θα περάσει.

MTV
Το MTV λανσάρισε ένα καινούργιο σάιτ με τίτλο MTV Music . Σε αυτό μπορούμε να δούμε περισσότερα από 16.000 (!) βίντεο κλιπ σε πολύ καλή ποιότητα. Και αυτό είναι μόνο η αρχή μια και θα προστίθενται νέα βίντεο καθημερινά. Μιλάμε για μια κίνηση ματ απέναντι σε YouTube κλπ., φτάνει βέβαια να καταφέρουν να προσελκύσουν όλο αυτό το κοινό που μπαίνει σε βίνετο σάιτ για να δει και να ακούσει μουσική. Έχει πολύ λίγες διαφημίσεις, οι χρήστες αφήνουν σχόλια και βαθμολογούν τα βίντεο, ενώ βέβαια μπορούν και να βάλουν τον κώδικα ενός τραγουδιού στο μπλογκ τους. Δείτε εδώ ένα που μας αρέσει.

Facebook
Σύμφωνα με το comScore το χάσμα παγκοσμίως μεταξύ MySpace και Facebook όλο και μεγαλώνει. Και δεν είναι πια το MySpace που προηγείται. Από τον Απρίλιο το Facebook έχει πάρει κεφάλι όσο αφορά τους μοναδικούς επισκέπτες και συγκεκριμένα το Σεπτέμβριο είχε 161 εκατ., όταν το MySpace είχε 118 εκατ.

Free Press

Athens Voice
LifO
FAQ

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Το φαβορί ήταν η Απογευματινή μέχρι που είδαμε τη The Match και τα εικονίσματα.

WoW
Αυτό το “διαβολεμένο” online παιχνίδι που κρατάει εκατ. κόσμο κολλημένο στην οθόνη, World of Warcraft, ανακοίνωσε πως οι εγγεγραμμένοι χρήστες του είναι πλέον 11 εκατ.! Είναι τόσα χρόνια και όχι μόνο δεν πέφτει αλλά ανεβαίνει με εντυπωσιακούς ρυθμούς. Το Νοέμβριο βγαίνει και νέο expansion.

Φωτό της ημέρας
Όλα έτοιμα στις ΗΠΑ για το αυριανό Halloween.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα