Sony α200

Sony α200

Η νέα SLR της Sony αποτελεί τον ιδανικό τρόπο να μπείτε στο συναρπαστικό κόσμο της ψηφιακής SLR φωτογραφίας, συνδυάζοντας την εκπληκτική ποιότητα ε...

Η νέα SLR της Sony αποτελεί τον ιδανικό τρόπο να μπείτε στο συναρπαστικό κόσμο της ψηφιακής SLR φωτογραφίας, συνδυάζοντας την εκπληκτική ποιότητα εικόνας με την ευχρηστία και τις προηγμένες επιλογές δημιουργικότητας.Η νέα ψηφιακή μηχανή SLR α200 διαθέτει compact σχεδιασμό, είναι εξαιρετικά εύκολη στο χειρισμό, ενώ είναι συμβατή με τη διαρκώς αναπτυσσόμενη γκάμα αξεσουάρ της σειράς α, η οποία ήδη περιλαμβάνει περισσότερους από 20 εναλλάξιμους φακούς, συστήματα φωτισμού και άλλα εξαρτήματα.




Ποιότητα εικόνας



Η α200 ενσωματώνει ένα πανίσχυρο σύστημα μείωσης θορύβου και τεχνικές επεξεργασίας εικόνας δανεισμένες από την κορυφαία της σειράς α, την Sony α700, προκειμένου να προσφέρει ακόμη υψηλότερη ποιότητα εικόνας – ακόμη και κάτω από απαιτητικές συνθήκες φωτογράφησης.



Ο CCD αισθητήρας των 10.2 ενεργών megapixels σας προσφέρει πλούσια, ζωντανά χρώματα και τονική λεπτομέρεια ενώ ο επεξεργαστής εικόνας που ενσωματώνει περαιτέρω μείωση θορύβου σε όλες τις συνθήκες.
Η ευαισθησία «απογειώνεται» έως και ISO 3200, επιτρέποντας επιτυχημένες λήψεις ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, χωρίς τη χρήση φλας. Μια ειδική λειτουργία μείωσης θορύβου υψηλού ISO βελτιώνει ακόμη περισσότερο την ποιότητα εικόνας, ακόμη και σε ρυθμίσεις αυξημένης ευαισθησίας.




Για έμπειρους αλλά και αρχάριους φωτογράφους



Εκτός από την εκπληκτική ποιότητα εικόνας, η α200 επιτρέπει σε όλους τους φωτογράφους –ανεξαρτήτως εμπειρίας – να επιτύχουν σπουδαίες λήψεις με ιδιαίτερη άνεση και εμπιστοσύνη στις ικανότητές τους.



Οι έξι διαθέσιμες επιλογές σκηνικού (Scene Selection) ρυθμίζουν την έκθεση και την ισορροπία λευκού, επιτρέποντας στο χρήστη να συγκεντρωθεί αποκλειστικά στο θέμα του χωρίς να ανησυχεί για τη ρύθμιση των παραμέτρων της μηχανής. Το νέο pop-up flash ανορθώνεται αυτόματα όταν επιλέξετε Αυτόματη λειτουργία (Auto) ή λειτουργία επιλογής σκηνής, ενώ μπορείτε και να το απενεργοποιήσετε εφόσον επιθυμείτε λήψεις σε συνθήκες φυσικού φωτισμού.



Επιπρόσθετα, τα οκτώ διαθέσιμα Δημιουργικά Στυλ (Creative Styles) καθιστούν πανεύκολη την επίτευξη συγκεκριμένου «χαρακτήρα» σε κάθε λήψη χωρίς να απαιτούνται περίπλοκες ρυθμίσεις.



Επιπλέον, οι βελτιωμένες λειτουργίες απόκρισης επιτρέπουν στους φωτογράφους να αντιδρούν γρήγορα σε απροσδόκητες φωτογραφικές… ευκαιρίες. Το ταχύτερο και πιο ακριβές σύστημα αυτόματης εστίασης (AF) συνδυάζεται με τη βελτιωμένη λειτουργία πρόβλεψης (predictive control) επιτρέποντας επιτυχείς λήψεις ακόμη κι όταν το θέμα κινείται.



Επιπλέον, το πλήκτρο AF επιτρέπει τη γρήγορη χειροκίνητη εναλλαγή της εστιασμένης περιοχής στο κέντρο του κάδρου –ιδανικό για ταχύτατη εστίαση σε μικρά αντικείμενα.




Η μεγάλη και ευκρινής οθόνη Clear Photo LCD διαγωνίου 2.7 ιντσών διαθέτει πλέον τη χρηστική επιλογή απεικόνισης λειτουργιών (Camera Function Display).



Η εκπληκτικής πιστότητας οθόνη επιτρέπει ταχύτατο και σαφή έλεγχο των επιλογών και των ρυθμίσεων της μηχανής, ακόμη και σε όσους κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο της φωτογραφίας.



Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία της προσφέρει αυτονομία έως και 750 λήψεων ανά φόρτιση (μέτρηση CIPA) ενώ η υπολειπόμενη διάρκεια ζωής της μπαταρίας εμφανίζεται στην LCD οθόνη ως ποσοστό, ώστε να μην υφίσταται λόγος ανησυχίας για τα επίπεδα αυτονομίας.




Διαθεσιμότητα και τιμή



Η α200 θα είναι διαθέσιμη σε 2 κιτ: ένα με το φακό 18 70mm και ένα με δύο φακούς (18-70mm και 75-300mm) από τον Φεβρουάριο του 2008 σε τιμή που δεν θα ξεπερνά τα 600 ευρώ περίπου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα