Νέα παιχνίδια στον ΑΝΤ1

default image

Πρώτο βγήκε το πρωινάδικο του ΑΝΤ1 την ημέρα που έδειξε τη γέννα των διδύμων. Σκεφτείτε τι νούμερα θα κάνει αν δείξει και καμιά σύλληψη

Το Βήμα

Αυτή την Κυριακή το βήμα ξεκινά μια νέα προσφορά ταινιών κάτω από τον τίτλο ‘Η τέχνη της 7ης μέρας’. Θα προσφέρει 30 καλές διαχρονικές ταινίες, αντίστοιχα σε 30 Κυριακές και μεταξύ τους είναι οι Μονομάχος, Γκάντι, Ερωτευμένος Σαίξπηρ, Καζίνο, Ο Σημαδεμένος, Πέρα από την Αφρική.

Στις ΗΠΑ

Εδώ μπορείτε να δείτε τους νικητές της 34ης απονομής των ‘People’s Choice Awards’. Οι δέκα εκατομμύρια ψήφοι, μεταξύ άλλων, έβγαλαν καλύτερο ηθοποιό τον Τζόνι Ντεπ, καλύτερη ταινία δράσης το ‘The Bourne Ultimatum’, καλύτερη τραγουδίστρια την Γκουέν Στεφάνι. Λόγω της απεργίας των σεναριογράφων, δεν έγινε κανονικό σόου και μερικοί από τους νικητές είχαν στείλει ευχαριστήρια βίντεο.

Πρωινός Καφές
Πρώτο βγήκε το πρωινάδικο του ΑΝΤ1 την ημέρα που έδειξε τη γέννα των διδύμων. Σκεφτείτε τι νούμερα θα κάνει αν δείξει και καμιά σύλληψη.
Σήμερα είδαμε και την Ελεονώρα Μελέτη να της κάνουν βεντούζες (όπως σας το λέμε, βεντούζες live).

Wikia Search
Με το που λανσαρίστηκε η νέα μηχανή αναζήτησης του Τζίμι Γουέιλς, οι επικρίσεις έπεσαν βροχή. ‘Λυπάμαι που το είδα αυτό’, ‘Λυπηρό’ και άλλα τέτοια. Βέβαια ο άνθρωπος από την αρχή είπε πως πρόκειται για ένα πρότζεκτ στα σπάργανα που θέλει “χτίσιμο” και θα είναι έτοιμο σε τουλάχιστον δύο χρόνια. Ποτέ δεν είπε πως θα χτυπήσει τώρα τη μηχανή της Google ή της Yahoo. Αργότερα ίσως.

ANT1
Φαίνεται πως ήρθε η ώρα να δούμε και κανένα τηλεπαιχνίδι της προκοπής. Το ένα ονομάζεται Clever, το παρουσιάζει η Ματθίλδη Μαγγίρα (τη συμπαθούμε περισσότερο από την αδερφή της) και ξεκινά στις 18 Ιανουαρίου. Θα μεταδίδεται κάθε Παρασκευή στις 21.00 και έχει να κάνει με πειράματα που θα ψυχαγωγούν αλλά και θα πληροφορούν. Το άλλο είναι το ‘Είσαι πιο έξυπνος από ένα 10χρονο;’, το παρουσιάζει η Σοφία Αλιμπέρτη και ξεκινά στις 19 Ιανουαρίου. Θα το βλέπουμε κάθε Σάββατο στις 21.00 και οι ερωτήσεις του παιχνιδιού θα προέρχονται από βιβλία του Δημοτικού. Στις “εύκολες” ερωτήσεις θα καλούνται να απαντήσουν ενήλικες με τη βοήθεια μικρών μαθητών.

Μπλόγκερ και ο Μπους
‘Το κάνουν όλοι γιατί όχι και εμείς;’, πρέπει να αναρωτήθηκαν στο Λευκό Οίκο. Στο σάιτ λοιπόν του Λευκού Οίκου, πατώντας στην ενότητα Trip Notes from the Middle East , μπορείτε να βλέπετε ποστ σχετικά με το ταξίδι του Τζορτζ Μπους στη Μ. Ανατολή. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα επισκεφθεί το Ισραήλ, τα Παλαιστινιακά εδάφη, το Κουβέιτ, τα Αραβικά Εμιράτα, την Σαουδική Αραβία, το Μπαχρέιν, την Αίγυπτο. Μεγάλο το ταξίδι, πρόσφορο το έδαφος για γκάφες αλλά και για μπλόγκινγκ.

ALPHA
Τα ‘Υπέροχα Πλάσματα’ πήραν φόρα και στις 15 και 22 του μήνα θα δούμε δύο νέα επεισόδια. Έκτακτη συμμετοχή από τους Σταμάτη Κραουνάκη και Αποστόλη Τότσικα.

ΜΜΕ
Στην ετήσια συνάντησή τους οι διευθυντές των δικτύων BBC World Service, Deutsche Welle, Radio France Internationale, Radio Netherlands Worldwide και Voice Of America, στην Ολλανδία, συμφώνησαν πως πρέπει επιτέλους οι κυβερνήσεις όλων των χωρών του πλανήτη να τιμήσουν τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και να πάψουν οι επιθέσεις κατά των ανθρώπων των μίντια και η κάθε μορφής λογοκρισία. Τα πέντε παραπάνω δίκτυα απευθύνονται σε εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους καθημερινά, μέσω της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου και του ίντερνετ και οι εκπρόσωποί τους ανησυχούν για το μέλλον των ΜΜΕ και την ασφάλεια των εργαζομένων σε αυτά.

Νέες κινηματογραφικές ταινίες
The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford – Τα λέει όλα ο τίτλος.
Charlie Wilson’s War – Μια συναρπαστική πραγματική ιστορία με τους Τομ Χανκς, Τζούλια Ρόμπερτς και Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Διαβάστε εδώ την ιστορία του Γκαστ Αβράκωτου που τον υποδύεται ο Χόφμαν (απίστευτα πράγματα).
In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale – Περιπέτεια φαντασίας βασισμένη στο παιχνίδι Dungeon Siege.
P.S. I Love You – Τρυφερή κομεντί βασισμένη στο μυθιστόρημα της Σεσίλια Άχερν με τους Χίλαρι Σουάνκ, Τζέραρντ Μπάτλερ.
Η αποξένωση – Δραματική σινεφίλ από τη Ρωσία.
Πληγωμένο Δάσος – Βραβευμένη στις Κάννες, δραματική από την Ιαπωνία.
Alien Vs Predator: Requiem – Το σίκουελ.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Αυριανή για τη διαπίστωσης της Ντόρας.

ΝΕΤ
Η χρονιά που θα ασχοληθεί το σημερινό Rewind της Σεμίνας Διγενή, είναι το 1946.

ALPHA
Την ώρα που την Κυριακή (19.00) η ΝΕΤ θα μεταδίδει το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, ο ALPHA θα δείξει σε επανάληψη την εκπομπή της ‘Μηχανής του Χρόνου’, με θέμα τη ‘Θύρα 7′. Γιατί;

Φωτό της ημέρας
Ανυπομονούμε για το ωραιότατο βιβλίο . Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ο Σαρκοζί είναι κάθε μέρα στη δημοσιότητα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα