Θέλεις ένα ρόλο στο ”Mad Men”; Αγόρασέ τον!

Θέλεις ένα ρόλο στο ”Mad Men”; Αγόρασέ τον!

Έχετε μια ευκαιρία όχι απλώς να συναντήσετε τους Mad Men και τις γυναίκες τους από κοντά, αλλά και να παίξετε σε ένα επεισόδιο... για καλό σκοπό

Επιμέλεια: Λήδα Γαλανού

Το AMC και η παραγωγή του «Mad Men», της σειράς στην οποία ορκίζονται εκατομμύρια fans, δίνει σε έναν την ευκαιρία να εμφανιστεί στη νέα σεζόν. Και είναι και για καλό σκοπό!

Είστε πιστοί του «Mad Men»; Γνωρίζετε και αγαπάτε τους ήρωες της σειράς, τα σενάριο – υποδόριες ενέσεις πεσιμισμού και τη συγκλονιστική αισθητική των σκηνικών και των ρούχων; Τώρα έχετε μια ευκαιρία όχι απλώς να συναντήσετε τους Mad Men και τις γυναίκες τους από κοντά, αλλά και να παίξετε σε ένα επεισόδιο.

Βέβαια, για να το καταφέρετε αυτό πρέπει να ζείτε στην Αμερική και να πληρώσετε το υψηλότερο αντίτιμο απ’ όλους τους άλλους ενδιαφερόμενους. Αλλά δεν είπαμε ότι είναι εύκολο!

Μετά το θάνατο του σκηνογράφου Σκοτ Γκέτσινγκερ (που εκτός από το «Mad Men» έχει δουλέψει ως prop master σε ταινίες σαν το «Shutter Island» του Μάρτιν Σκορσέζε, το «Ocean’s Twelve» του Στίβεν Σόντερμπεργκ και το «The Dark Knight Rises» του Κρίστοφερ Νόλαν), η αδελφή του, Τζένιφερ Γκέτσινγκερ, που σκηνοθέτησε μάλιστα το πρώτο επεισόδιο της προηγούμενης σεζόν του «Mad Men», προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα για τα παιδιά του.

Ετσι, το AMC διοργανώνει, από τις 20 ως τις 30 Σεπτεμβρίου, έναν πλειστηριασμό στο eΒay, όπου το αντικείμενο της πλειοδοσίας είναι η συμμετοχή σε ένα επεισόδιο του νέου, 6ου κύκλου του «Mad Men»! Ο νικητής του πλειστηριασμού θα κερδίσει αεροπορικά εισιτήρια (μέσα στην Αμερική) για το Λος Αντζελες, διαμονή τριών ημερών στο ξενοδοχείο Hilton Checkers, ένα ρόλο και, το καλύτερο, την ευκαιρία να τον ντύσουν, βάψουν, χτενίσουν και εξοπλίσουν με το στιλ – σήμα κατατεθέν των «Mad Men».

Στην πραγματικότητα, αν είστε αποφασισμένοι να ξοδέψετε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι αφενός να μπείτε στο eΒay και αφετέρου ν’ αποφασίσετε ποιο look θ’ ακολουθήσετε: Τζόαν, Μπέτι ή Μέγκαν; Ντον, Ρότζερ ή Πιτ;

Διαβάστε ακόμα:

* Βρείτε όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για το «Mad Men»

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα