Ευτυχώς υπάρχει και το Grey’s Anatomy

default image

Την Κυριακή στις 21.00 ξενικά στον ALPHA το νέο σόου του σταθμού, ‘Είσαι μέσα;’, με την λαμπερή και ταλαντούχα (sic) Βίκυ Καγιά στην παρουσίαση

Klik

Το 5ο online τεύχος του
Κλικ είναι στον αέρα, αλλά αυτό που έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι το
άρθρο του Άρη Τερζόπουλου. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του σε λίγο καιρό το klik.gr δεν θα είναι απλά ένα σάιτ αλλά ένα πολυσύνθετο πόρταλ, γύρω από το οποίο θα σχηματιστούν δέκα ολοκληρωμένα περιοδικά με διαφορετική θεματική ύλη. Το πρότζεκτ έχει πάει λίγο πίσω πάντως γιατί ο σκύλος έφαγε τον σκληρό δίσκο και αυτό δεν το λέμε για πλάκα.

MySpace
Δεν είναι πάντα όλα εύκολα για τα μεγαθήρια των social networks. Στην Ολλανδία το MySpace αναγκάζεται να κλείσει τα γραφεία που πρόσφατα άνοιξε, μια και ο τοπικός ανταγωνιστής, Hyves , ούτε εξαγοράζεται, ούτε αντιμετωπίζεται. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως κλείνει το MySpace για τους 650 χιλ. Ολλανδούς χρήστες του, απλά δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης για το γραφείο και τους εργαζομένους να ασχολούνται τόσο με την ολλανδική αγορά.

Στο ίντερνετ
Facebook για παιδιά; Όχι ακριβώς. Το BabySpot είναι μια ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης για γονείς, όπου εκτός από αναρτήσεις με φωτογραφίες των παιδιών τους, οι χρήστες γράφουν και συζητούν για ουσιώδη θέματα, όπως η ασφάλεια, η υγεία, η κοινωνικότητα, η διασκέδαση.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Ο Ελεύθερος Τύπος για το ‘Εφιάλτης έγινε το ουγγρικό θαύμα’. Τα βλέπετε; Οι καλύτεροι είμαστε εδώ στην Ελλάδα.

ΑΝΤ1
Αργία χθες. Όσοι μείναμε μέσα και βλέπαμε τηλεόραση το βράδυ, τρελαθήκαμε στο ζάπινγκ. Μέχρι τις 23.00 όμως. Στις 23.00 έχει Grey’s Anatomy . Παρότι καθόλου fun των ιατρικών σειρών, έχουμε να δηλώσουμε πως το Grey’s Anatomy είναι άλλου επιπέδου και η κίνηση του ΑΝΤ1 να το προβάλλει σε καθημερινή βάση, μια και τα επεισόδια είναι λίγο παλιά και όχι εβδομαδιαία, κρίνεται ως πολύ εύστοχη. Όπως και να το κάνουμε απ’ όλες τις υπόλοιπες (ελληνικές) σειρές που μας σερβίρουν καθημερινά, ξεχωρίζει. Πολύ.

Τηλεθέαση
Το παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό έκανε 35,3% και το παρακολούθησαν πάνω από 1,3 εκατ. τηλεθεατές. Το Παναθηναϊκός – Ηρακλής 28,6% με πάνω από 800 χιλ. Απλά πράγματα. Τι άλλο χρειάζεται η ΝΕΤ; Η ώθηση που παίρνει στα νούμερα από δύο και μόνο παιχνίδια είναι πάρα πολύ μεγάλη.

Είσαι Μέσα;
Την Κυριακή στις 21.00 ξενικά στον ALPHA το νέο σόου του σταθμού, ‘Είσαι μέσα;’, με την λαμπερή και ταλαντούχα (sic) Βίκυ Καγιά στην παρουσίαση. Άνθρωποι απ’ όλη την Ελλάδα θα παρουσιάζουν πρωτότυπες ικανότητες και ταλέντα. Διάφοροι επώνυμοι καλεσμένοι θα προσπαθούν να μαντέψουν αν οι διαγωνιζόμενοι θα μπορέσουν να φέρουν σε πέρας αυτό που έχουν έρθει να παρουσιάσουν. Τα περισσότερα από τα χρήματα που θα δίνει το σόου θα πηγαίνουν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Google
Τελικά μετά από τρία χρόνια, Εκδότες και Google τα βρήκανε και το Google Books (το οποίο αν θυμόσαστε σκανάρει όλα τα βιβλία που υπάρχουν και τα προσφέρει στη μηχανή αναζήτησής του) συνεχίζει ενδυναμωμένο. Όταν λέμε βέβαια τα βρήκανε εννοούμε 100 εκατ. ευρώ. Διαβάστε εδώ τα επίσημα.

Φωτό της ημέρας
Πάντα υπάρχουν και οι υπερβολικοί. Στη φωτογραφία βλέπουμε ομοίωμα του ΜακΚέιν να καίγεται στην καμινάδα ενός σπιτιού και ομοίωμα της Πέιλιν να έχει απαγχονιστεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα