Nikon COOLPIX P5000

Nikon COOLPIX P5000

Το νέο μοντέλο της Nikon ανήκει στη δημοφιλή σειρά COOLPIX και διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά κομψότητας, απόδοσης και ευκολίας στη χρήση.

Το νέο μοντέλο της Nikon ανήκει στη δημοφιλή σειρά COOLPIX και διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά κομψότητας, απόδοσης και ευκολίας στη χρήση. Η COOLPIX P5000 συνδυάζει κομψότητα και σταθερότητα, παρά τον ελαφρύ σχεδιασμό της, με μια μεγάλη ποικιλία λειτουργιών που βοηθούν το χρήστη να απολαύσει τη χαρά και την τέχνη της φωτογραφίας.



Το τελείωμα που προσφέρει δερμάτινη υφή και η νέα λαβή από ελαστικό σε μορφή πλέγματος παρέχουν στο χρήστη άνεση και σταθερότητα. Με την ανάλυση υψηλής ευκρίνειας των 10 megapixels κάθε φωτογράφος μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες με εκπληκτική απόδοση λεπτομερειών, ακόμη μετά τη μεγέθυνση.




Όχι πια θάμπωμα



Η ποιότητα των φωτογραφιών βελτιώνεται περαιτέρω με τη λειτουργία απόσβεσης κραδασμών, η οποία αντισταθμίζει το θάμπωμα που μπορεί να προκληθεί από το κούνημα της μηχανής ή το χαμηλό φωτισμό. Επίσης, χάρη στο εύρος ευαισθησίας στο φως έως ISO 3200 η μηχανή COOLPIX P5000 μπορεί να τραβήξει υψηλής ποιότητας φωτογραφίες με γρήγορα κινούμενα θέματα ή ανεπαρκή φωτισμό.




Ευκολία και άνεση στη λειτουργία της



Η μηχανή αυτή έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει σε κάθε φωτογράφο ευκολία και άνεση. Η μηχανή COOLPIX P5000 ανταποκρίνεται άμεσα, ενεργοποιείται γρήγορα και διαθέτει λειτουργία συνεχών διαδοχικών λήψεων. Ο νέος επιλογέας λειτουργιών παρέχει γρήγορη πρόσβαση σε 16 διαφορετικές λειτουργίες, βελτιστοποιημένες για κάθε σκηνή, σε επτά λειτουργίες video, στη λειτουργία Anti-Shake και στη λειτουργία υψηλής ευαισθησίας. Η σύνθεση των φωτογραφιών εκτελείται προσεκτικά και μπορείτε να απολαύσετε αμέσως τα αποτελέσματα στην υψηλής ποιότητας οθόνη LCD 2,5 ιντσών.




Ο φακός της



Η μηχανή COOLPIX P5000 είναι συμβατή με πολλά πρόσθετα εξαρτήματα που απελευθερώνουν πραγματικά τις δημιουργικές δυνατότητες αυτού του νέου μοντέλου. Ο χρήστης μπορεί να πειραματιστεί με διάφορους φακούς, για να εξερευνήσει διαφορετικούς τρόπους χρήσης της μηχανής. Η μηχανή COOLPIX P5000 διαθέτει φακό Zoom-Nikkor 36-126mm με τον οποίο επιτυγχάνονται εκπληκτικά αποτελέσματα σε κάθε είδους φωτογραφίες, από πορτραίτα έως πανοραμικές λήψεις.



Επίσης, μπορεί να αντικατασταθεί από ένα μετατροπέα τηλεφακού που αυξάνει το εύρος του zoom στα 378mm για λήψη φωτογραφιών από μεγάλη απόσταση ή από έναν ευρυγώνιο φακό που παρέχει εστιακή απόσταση 24mm.



Η μηχανή αυτή συνοδεύεται από το λογισμικό PictureProject της Nikon που παρέχεται δωρεάν και διευκολύνει σημαντικά την επεξεργασία των φωτογραφιών, την οργάνωση των λήψεων και την κοινή χρήση των φωτογραφιών.




Τιμή



Η τιμή της στην ελληνική αγορά κυμαίνεται μεταξύ των 330 και 360 ευρώ




Βίντεο



Δείτε την παρουσίαση της COOLPIX P5000 στην διεθνή έκθεση PMA 2007.




Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα