Το Rockwave επιστρέφει…

Το Rockwave επιστρέφει…

ROCKWAVE! Το πιο δυναμικό φεστιβάλ, αυτό που σημάδεψε τα καλοκαίρια όλων μας, θα είναι και φέτος εδώ, πιστό στο ραντεβού με το κοινό του.

Το Rockwave επιστρέφει! Διαβάστε παρακάτω “καυτά” νέα για τους ατίθασους πρωταγωνιστές της και ενημερωθείτε για το πρόγραμμα και τα εισιτήρια

1 Ιουλίου 2012

OZZY OSBOURNE and FRIENDS

O ΟΖΖΥ για 5η φορά παππούς!

Ο OZZY OSBOURNE έγινε για πέμπτη φορά παππούς ! Ο γιος του Jack (παιδί του από το γάμο του με τη Sharon) και η ηθοποιός Lisa Stelly απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, που θα το ονομάσουν Pearl!

O ΟΖΖΥ έχει ήδη τέσσερα εγγόνια, δύο από την κόρη του Jessica και δύο από το γιο του Louis, από το γάμο του με τη Thelma Riley.

Ο Jack έγινε διάσημος από το reality show του MTV “The Osbournes” αλλά και από τις εμφανίσεις του σε διάφορα τηλεοπτικά προγράμματα. Πέρυσι έκανε την παραγωγή στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του πατέρα του ΟΖΖΥ “God Bless Ozzy Osbourne”.

O OZZY OSBOURNE την Κυριακή 1 Ιουλίου θα παίξει BLACK SABBATH στο Rockwave Festival!

Ο Gus G. διαλέγει τα αγαπημένα του τραγούδια των Metallica

Ο δικός μας Gus G., (κατά κόσμον Κώστας Καραμητρούδης) κιθαρίστας του OZZY OSBOURNE και των Firewind, που θα τον δούμε στη σκηνή του Rockwave Festival την Κυριακή 1 Ιουλίου, διαλέγει τα αγαπημένα του τραγούδια από τους Metallica.

1. Master Of Puppets

2. Enter Sandman

3. Through The Never

4. Sad But True

5. Welcome Home (Sanitarium)

Ο Gus G. θα βρεθεί στο πλευρό του OZZY την Κυριακή 1 Ιουλίου, στο Rockwave ΜΑΖΙ ΜΕ τους:

SLASH, ZAK WYLDE & GEEZER BUTLER για να παίξουν τραγούδια των BLACK SABBATH!

Η παρουσία του OZZY στο ROCKWAVE θα είναι πιο «καυτή» από ποτέ!

Γιατί?

Διότι: Ο OZZY OSBOURNE μαζί με τον GEEZER BUTLER, το ήμισυ των Black Sabbath δηλαδή, θα παίξουν τα τραγούδια των BLACK SABBATH και στο πλευρό τους θα βρίσκονται τρεις από τους καλύτερους κιθαρίστες στον κόσμο, αυτή τη στιγμή: o SLASH, ο εμβληματικότερος κιθαρίστας της γενιάς του, ο Mad Hatter, που τιμώντας την πολύχρονη φιλία του με τον ΟΖΖΥ, τον συνοδεύει σε επιλεκτικές συναυλίες της περιοδείας, ο πληθωρικός ZAK WYLDE, που στα 19 του επιλέχθηκε από τον OZZY ως κιθαρίστας του, έμεινε μαζί του σχεδόν είκοσι χρόνια, εξελίχθηκε σε guitar hero και όταν έφυγε από το πλευρό του OZZY δημιούργησε του Black Label Society, και ο GUS G., τωρινός κιθαρίστας του ΟΖΖΥ που έχει αποδείξει τι αξίζει – τυχεροί όσοι τον είδαν ζωντανά το 2010 στη συναυλία του OZZY στο TerraVibe!

Το ελληνικό κοινό είναι από τα πιο προνομιούχα του κόσμου γιατί θα δει τρεις θρύλους της κιθάρας μαζεμένους στη σκηνή του Rockwave

Η μέρα αυτή θα είναι once in a lifetime εμπειρία για τους έλληνες ρόκερ!

MACHINE HEAD

Την Παρασκευή, 4 Μαΐου ξεκίνησαν στην Πράγα τα γυρίσματα του video clip του τραγουδιού “Darkness Within” των MACHINE HEAD με συμμετοχή των fans των M.H.(και θα διαρκέσουν έως τις 9 Μαΐου).

Οι MACHINE HEAD με μήνυμα τους στο Facebook κάλεσαν μόνο τους πιο «σκληροπυρηνικούς, τρελούς και παλαβούς fans»να κάνουν αίτηση για να συμμετέχουν στα γυρίσματα του video του τραγουδιού, αφού θα χρειαστεί να επιδείξουν όλο τους το πάθος και την ένταση στην κάμερα.

Το “Darkness Within” που περιέχεται στο τελευταίο album των MACHINE HAED “Unto the Locust” είναι το τραγούδι για το οποίο ο Robb Flynn – κιθαρίστας, frontman και ιθύνων νους των M.H. –αισθάνεται πολύ περήφανος που το έγραψε και το θεωρεί ένα από τα καλύτερα και πιο σκοτεινά τραγούδια που έχουν γράψει ως τώρα. Ο Flynn σχολιάζει χαρακτηριστικά «….ξεκινά με μία ακουστική εισαγωγή που έγραψε ο drummer μας Dave McClain και θυμίζει λίγο Pink Floyd και εγώ δοκιμάζω κάποια άλλα πράγματα στα φωνητικά, που με ενέπνευσε η ερμηνεία του Jeff Βridges στο Crazy Heart….τους στίχους τους έγραψα μια πολύ βροχερή, γκρίζα και πραγματικά μίζερη ημέρα του Φεβρουαρίου που η ομίχλη είχε καλύψει τα πάντα… κάθισα κάτω και άρχισα να γράφω στίχους και σιγά σιγά είχα αρχίσει να δημιουργώ μια πολύ σκοτεινή ιστορία σαν ποίημα του H.P. Lovecraft – για μισή ώρα (από τις πιο γόνιμες και παραγωγικές στιγμές της ζωής μου) έγραφα συνεχώς στίχους και μέχρι να γυρίσω σπίτι είχα έτοιμο και το ρεφρέν…. και μετά φώναξα τονDave και τζαμάραμε μαζί….»

Cause God is in these clef and tone,

Salvation is found alone,

Haunted by it’s melody,

Music, it will set you free.

We build Cathedrals to our pain,

Establish monuments to attain,

Freedom from all of the scars and the sins,

Lest we drown in the darkness within.

MUSIC MY SAVIOR,

SAVE ME…..

PARADISE LOST

Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το καινούργιο album των PARADISE LOST “Tragic Idol”.

Μία γεύση είχαμε πάρει με τα “Honesty In Death” και “Crucify” και περιμέναμε ανυπόμονα να ακούσουμε την ολοκληρωμένη δουλειά τους!

Οι κριτικές για το album είναι διθυραμβικές. Όλοι μιλούν για δίσκο αριστούργημα, τολμούν να το συγκρίνουν με το “Draconian Times”, για το total metal album, για ένα δίσκο προορισμένο να μείνει κλασικός…!

Δείτε εδώ τη συνέντευξη που έδωσε ο κιθαρίστας και βασικός ‘υπεύθυνος’ για τις συνθέσεις του δίσκου μαζί με τον τραγουδιστή Nick Holmes, Greg Mackintosh:

Οι Έλληνες κριτικοί “υποκλίνονται” στους shadowkings, Paradise Lost!

Διαβάστε τι έγραψαν για το “Tragic Idol”.

“….οι PARADISE LOST προσφέρουν στους οπαδούς τους αυτό που όπως έχει αποδειχτεί ξέρουν να κάνουν καλύτερα… η κλαίουσα κιθάρα του Greg Mackintosh με τα χαρακτηριστικά effect που εναρμονίζεται για λίγο με τις ρυθμικές του Aaron Aedy μέχρι να ξαναχαθεί στο vibrato της, το γρέζι και η βαθιά φωνή του Nick Holmes και ο διάχυτος βρετανικός αέρας…”

rockhard.gr

“….Το “Tragic Idol” αποτελεί άξιο διάδοχο του “Draconian Times”….. Οι Paradise Lost του “Tragic Idol” ηχούν φρέσκοι, μελαγχολικοί, σκοτεινοί και δείχνουν πώς πρέπει να παίζεται το σύγχρονο gothic/doom metal…”

rocking.gr

“…δίσκος προορισμένος να γίνει κλασικός… Ότι καλύτερο έχουμε ακούσει από το Draconian Times και μετά… πάρτε αυτό το μεγαλειώδες album γεμάτο ένταση και σπαραγμό…. Αναγέννηση, Δεύτερη νιότη… το νέο hype…για κάποιους νέο trend….. θα κατοικεί για πάντα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ δίπλα στο άφθαρτο ευαγγέλιο “Icon” & “Draconian Times”. Τόσο μεγαλειώδες, τόσο σπαρακτικό, τόσο πικρό, τόσο metal και τόσο άξιο είναι το “Tragic Idol”…

όλα αυτά έγραψαν οι συντάκτες του Metal Hammer βαθμολογώντας τον δίσκο με 10!

Και οι Έλληνες φίλοι τους θα ακολουθήσουν το παράδειγμα τους την Κυριακή 1 Ιουλίου στο Rockwave Festival!

UNISONIC

Οι UNISONIC ετοιμάζονται πυρετωδώς για την παγκόσμια περιοδεία τους που θα τους φέρει και στην Ελλάδα, στο Rockwave την Κυριακή 1 Ιουλίου!

Ρίξτε μια κλεφτή ματιά στις πρόβες τους!

Στους UNISONIC αναβιώνουν οι παλιοί Helloween μιας και δύο από τα παλιότερα και πιο αγαπητά μέλη τους, ο Michael Kiske & ο Kai Hansen βρίσκονται ξανά μαζί!

Ο Μichael Kiske- frontman στους Helloween στις δισκάρες Keeper Of The Seventh Keys I & II και Pink Βubbles Go Ape – με φωνή που παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο-και ο Kai Hansen, που μετά τους Helloween δημιούργησε τους Gamma Ray, θα εμφανιστούν για πρώτη φορά ΜΑΖΙ στην Ελλάδα στο Rockwave Festival!

Στους UNISONIC, ντραμς παίζει ο συμπατριώτης μας Κώστας Ζαφειρίου, μπάσο ο Dennis Ward και στη δεύτερη κιθάρα βρίσκεται ο Mandy Meyer.

Ο Μichael Kiske και ο Kai Hansen όρισαν αυτό που σήμερα αποκαλούμε power metal και στο Rockwave Festival την 1η Ιουλίου θα ακούσουμε ζωντανά το “I want out”, το “Future World” και όχι μόνο…..

ROCKWAVE! Ένα μουσικό κύμα που έρχεται από μακριά και θα μας πάει ακόμα μακρύτερα. Μια υπόσχεση που πάντα τηρείται, μια προσδοκία που δεν μένει ανεκπλήρωτη, μια σχέση που δυναμώνει, μια περιπέτεια που δεν τελειώνει…

το Rockwave Festival συνεχίζει να γράφει μουσική ιστορία!

Rockwave Festival τo 2012 τα παίζει όλα…

LINE UP

ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012

THE LOCOS

+ more acts t.b.a.

ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012

OZZY OSBOURNE & FRIENDS

MACHINE HEAD

PARADISE LOST

UNISONIC

PLANET OF ZEUS

LUCKY FUNERAL

ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012

THE PRODIGY

IGGY AND THE STOOGES

EVERLAST

www.rockwavefestival.gr

ΧΟΡΗΓΟΣ JOSE CUERVO

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται!

Τα εισιτήρια των 45 ευρώ για την Κυριακή 1 Ιουλίου καθώς και τα εισιτήρια των 28 ευρώ για τη Δευτέρα 2 Ιουλίου εξαντλήθηκαν!

Οι τιμές των εισιτηρίων αναλυτικά!

Το εισιτήριο για την Κυριακή 1 Ιουλίου κοστίζει 50 ευρώ

Μετά την εξάντλησή τους το εισιτήριο θα κοστίζει 58 ευρώ

Το εισιτήριο στο ΤΑΜΕΙΟ της συναυλίας θα είναι 65 ευρώ

Τα εισιτήρια της Δευτέρας 2 Ιουλίου κοστίζουν 35 ευρώ

Το τριήμερο εισιτήριο κοστίζει 85 ευρώ

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

Αθήνα

TICKETHOUSE

Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)

Τηλ.: 210 3608 366

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα – Τετάρτη: 10:30 – 18:30

Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή 10:30 – 21:00

Σάββατο: 10:30 – 16:00

Θεσσαλονίκη

MUSICLAND

Μητροπόλεως 102

Τηλ.: 2310 264 880

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα με Παρασκευή (πρωί): 10:30 – 14:30 &

Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή (απόγευμα): 17:30 – 20:30

Σάββατο: 10:30 – 15:00

OnlineSales:

Για αγορές μέσω διαδικτύου με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:

www.ticketpro.gr   | www.tickethouse.gr 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα