Asus K50IN laptop

Asus K50IN laptop

Σχεδιασμένο με γνώμονα το τρίτπυχο άνεση, αξιοπιστία και ψυχαγωγία, το K50IN λάπτοπ της ASUS προσφέρει μια μοναδική υπολογιστική εμπειρία.

Σχεδιασμένο με γνώμονα το τρίτπυχο άνεση, αξιοπιστία και ψυχαγωγία, το K50IN λάπτοπ της ASUS προσφέρει μια μοναδική υπολογιστική εμπειρία.Το νέο K50IN της σειρά Domino Collection της ASUS διαθέτει όλη τη δύναμη που απαιτείται για μια κινηματογραφικού τύπου οπτική και ακουστική εμπειρία. Αυτό επιτυγχάνεται αναπαράγοντας αρχεία multimedia και αξιοποιώντας την οθόνης LCD υψηλής ανάλυσης, της τεχνολογίας SRS Premium Sound και των ηχείων της Altec Lansing.



Παράλληλα, ο χρήστης μπορεί να απολαμβάνει τον φορητό του περισσότερες ώρες, χάρη στην τεχνολογία ASUS Super Hybrid Engine που τον απελευθερώνει από το άγχος της πρίζας, ενώ ο έξυπνος σχεδιασμός ASUS IceCool εξασφαλίζει, επίσης, ότι η θερμοκρασία στο πληκτρολόγια και το palm rest παραμένει χαμηλή ακόμη και μετά από πολύωρη χρήση.



Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά τα συναντάμε σε ένα notebook το οποίο διαθέτει και έναν ιδιαιτέρως μοντέρνο σχεδιασμό, με την πρωτοποριακή τεχνολογία ASUS Infusion να δημιουργεί μια ελαφρώς ιριδίζουσα εξωτερική επιφάνεια, καθώς και το λογότυπο ‘Domino’, χαρακτηριστικό των υπολογιστών ASUS K Series Domino Collection.




Τεχνικά χαρακτηριστικά



Intel Core 2 Duo processor T6400



Intel Pentium Duo Core Processor T4200



DDR2 800MHz up to 4096MB



NVIDIA GeForce G102M with 512MB DDR2 VRAM



15.6” HD LED-backlit LCD



SATA 160GB / 250GB / 320GB



DVD Super Multi



Video Camera * (optional)



Built-in 1.3 Megapixel webcam



Fax/Modem / LAN/WLAN



802.11n



Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα