Sony Cybershot G1

Sony Cybershot G1

Η νέα ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Cybershot G1 από τη Sony μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο αποθηκεύετε και διαχειρίζεστε τη συνεχώς αυξανόμενη σ...

Η νέα ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Cybershot G1 από τη Sony μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο αποθηκεύετε και διαχειρίζεστε τη συνεχώς αυξανόμενη συλλογή φωτογραφιών σας. Για πρώτη φορά, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν θα έχετε αρκετό χώρο για να αποθηκεύσετε όλες τις αγαπημένες σας φωτογραφίες. Χάρη στα 2 GB της εσωτερικής της μνήμης, η Cybershot G1 μπορεί να αποθηκεύσει μέχρι και 600 φωτογραφίες σε πλήρη ανάλυση 6 Megapixels, χωρίς να χρειάζεται κάρτα μνήμης. Μπορείτε να προβάλλετε τις λήψεις σας στη φωτογραφικής ποιότητας οθόνη LCD των 3,5 ιντσών – τη μεγαλύτερη οθόνη που έχετε δει μέχρι τώρα σε ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Cybershot.




Έξυπνη Αναζήτηση



Παρά την τεράστια χωρητικότητά της Cybershot G1, η διαχείριση της πολύτιμης συλλογής σας είναι εξαιρετικά εύκολη. Οι φωτογραφίες αποθηκεύονται αυτόματα σε φακέλους χαρακτηρισμένους με ημερομηνίες για εύκολη περιήγηση, κάνοντας εύκολο το να εντοπίσετε λήψεις από ένα συγκεκριμένο γεγονός.



Η δυνατότητα «έξυπνης αναζήτησης» (smart search) κάνει ακόμα ευκολότερη την περιήγηση και τον εντοπισμό της σωστής φωτογραφίας κάθε φορά. Το ενσωματωμένο, ευφυές σύστημα της συσκευής σας επιτρέπει να εντοπίζετε φωτογραφίες με βάση το χρώμα, το περιεχόμενο ή ακόμα και την παρουσία ανθρώπινων προσώπων.




Φωτογραφίες υψηλής ποιότητας



Η ποιότητα των φωτογραφιών σας εξασφαλίζεται από τον υψηλής ποιότητας φακό Carl Zeiss Vario-Tessar με οπτικό zoom 3x, και τη διπλή τεχνολογία Anti-Blur technology, η οποία συνδυάζει την υψηλή μέγιστη ευαισθησία ISO 1000 με την τεχνολογία οπτικής σταθεροποίησης εικόνας Super SteadyShot, προσφέροντας εξαιρετικά αποτελέσματα, χωρίς «θαμπώματα», ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.




Ασύρματη σύνδεση



Εκτός από την εκπληκτικά μεγάλη οθόνη, το φακό υψηλής ποιότητας και τις ισχυρές λειτουργίες διαχείρισης φωτογραφιών, η Cybershot G1 είναι η πρώτη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή από τη Sony που διαθέτει ενσωματωμένη δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης.



Έτσι, οι λήψεις που πραγματοποιείτε με τη Cybershot G1 μπορούν ταυτόχρονα να προβάλλονται και να αποθηκεύονται σε κάποια άλλη κοντινή φωτογραφική μηχανή, ενώ μπορείτε να «δωρίσετε» ασύρματα φωτογραφίες σε κάποια άλλη Cyber-shot G1 που βρίσκεται εντός εμβέλειας.

Και MP3 player



Μπορείτε επίσης να μεταφέρετε αρχεία MP3 από το PC σας για να τα χρησιμοποιήσετε ως ηχητική επένδυση, πραγματοποιώντας αναπαραγωγή από το ενσωματωμένο μονοφωνικό ηχείο της συσκευής. Χρησιμοποιώντας ακουστικά (δεν παρέχονται μαζί με τη συσκευή) μπορείτε να αξιοποιήσετε τη δυνατότητα στερεοφωνικής αναπαραγωγής ήχου υψηλής ποιότητας, χρησιμοποιώντας τη Cybershot G1 σας και ως MP3 player.




Διάθεση και τιμή



Η Cyber-shot G1 είναι ήδη διαθέσιμη στην ελληνική αγορά σε τιμή που κυμαίνεται στα 570 ευρώ περίπου.




Βίντεο



Αποκτήστε μια πρώτη επαφή με την Sony Cybeshot G1 στο βίντεο που ακολουθεί


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα