Ε όχι και live γέννες!

default image

Εν μέσω μαγειρικής, επίδειξης μόδας και κουτσομπολιών είδαμε LIVE τη γέννηση παιδιών...στον "Πρωϊνό καφέ". Το ΕΣΡ το είδε;;

MEGA

Το “μεγάλο” κανάλι ετοιμάζει μια παραγωγή με τίτλο ‘
9 Μήνες ‘ και αντικείμενό της είναι η καταγραφή της συγκλονιστικής εμπειρίας 4 οικογενειών που ετοιμάζονται να αποκτήσουν ένα παιδί. Στην πολύμηνη παραγωγή θα παρουσιαστούν όλα τα στάδια της εγκυμοσύνης, οι επισκέψεις στο γιατρό, η καθημερινότητα του ζευγαριού. Η δικιά μας άποψη είναι πως υπάρχουν εξαιρετικά ντοκιμαντέρ για αυτή τη δουλειά και δεν χρειαζόμαστε ριαλίτι με εγκύους.

Ντροπή
Όπως δεν χρειαζόταν στον χθεσινό ‘Πρωινό Καφέ’ του ΑΝΤ1, η live γέννα διδύμων! Εν μέσω μαγειρικής, επίδειξης μόδας και κουτσομπολιών να βλέπουμε LIVE τη γέννηση παιδιών… Και τι θα γίνει; Ένα πρόστιμο από το ΕΣΡ. Αν γίνει και αυτό.

Καθημερινή
Από αυτή την Κυριακή και για ακόμα δύο, η Καθημερινή θα προσφέρει στους αναγνώστες της μία ακόμα σειρά ντοκιμαντέρ του BBC για τον Β’ΠΠ, με τίτλο ‘Ήρωες και Όπλα’.

Καθημερινή2
Πολύ ενδιαφέρον έχει και η προσφορά της εφημερίδας, αυτή την Κυριακή πάλι, ενός χριστουγεννιάτικου συλλεκτικού τεύχους του περιοδικού ‘Γυναίκα’, του 1958!

ΕΤ1
Σήμερα στις 22.00 ξεκινά στην ΕΤ1 ο τρίτος κύκλος της σειράς Desperate Housewives. Μία ώρα νωρίτερα πρεμιέρα έχει η νέα σειρά της κρατικής τηλεόρασης, ‘Χρυσά Κορίτσια’. Κάτι δηλαδή σαν το σίκουελ των ‘Νοικοκυρών σε Απόγνωση’… 30 χρόνια μετά.

Στο Ιράν
Ο απεσταλμένος της Guardian στο Ιράν, Robert Tait, εκδιώχτηκε από το Ιράν μετά από τρία χρόνια παρουσίας στη χώρα. Επέστρεψε στη Μ. Βρετανία με την Ιρανή γυναίκα του και είναι ο δεύτερος δημοσιογράφος από το Νησί που δεν του ανανεώνεται η βίζα στο Ιράν τους τελευταίους 6 μήνες. Οι Ιρανοί δεν δικαιολόγησαν την απόφασή τους.

Κόμικ
Με αφορμή την παραπάνω είδηση, σας προτείνουμε, αν δεν το έχετε κάνει ήδη, να διαβάστε τους δύο τόμους του κόμικ ‘Περσέπολις’ της Μαρζάν Σατραπί ή και να δείτε την ομώνυμη ταινία . Πρόκειται για μια πολύ όμορφη και συγκινητική ιστορία και θα σας κάνει να αναθεωρείστε για το λαό του Ιράν.

Κόμικς
Αν είστε φίλοι των κόμικς τότε πρέπει σίγουρα να διαβάσετε την ανασκόπηση του IGN .

Αξίζει να το δεις;
Δεν συμφέρει με τίποτα η Άννα Δρούζα. Φεύγει από το κανάλι και αυτό μήνες μετά, ακόμα την πληρώνει. Το ΕΣΡ επέβαλλε πρόστιμο 40 χιλ. ευρώ στη ΝΕΤ για 2 εκπομπές της παραπάνω κυρίας τότε που αυτή δούλευε εκεί.

Κυρία Τατιάνα
Η ΕΣΗΕΑ ανακοίνωσε την απόφασή της να διαγράψει για 18 μήνες από τα μητρώα της την Τατιάνα Στεφανίδου για τη (αντιδεοντολογική) συμμετοχή της σε διαφημίσεις των Carrefour στο παρελθόν. Σκασίλα της μεγάλη (και δέκα παπαγάλοι).

Μπάλα
Τετάρτη
Εθνικός Κατερίνης – Άρης, ALPHA 17.45 (Κύπελλο)
Skoda Ξάνθη – ΑΕΚ, ALPHA 20.00 (Κύπελλο)
Πέμπτη
Απόλλων Καλαμαριάς – Λάρισα, ALPHA 17.45 (Κύπελλο)

MEGA
Ποσοστό τηλεθέασης 29,9% έκανε η πρεμιέρα της σειράς του Mega, ‘Μαύρα Μεσάνυχτα’ και σίγουρα κρίνεται πολύ επιτυχημένη.

ΝΕΤ
Να θυμίσουμε πως σήμερα Τετάρτη στις 22.00, έχει πρεμιέρα η εκπομπή ‘Ανταποκριτές’.

ΕΣΡ
Με απόφασή του ΕΣΡ, απαγορεύεται πλέον το κάπνισμα κατά τη διάρκεια εκπομπών της τηλεόρασης, σε παρουσιαστές και καλεσμένους. Άμα ξαναδείτε τη Λιάνα Κανέλλη στην τηλεόραση…

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Το Βήμα για την κενυάτισα γιαγιά του Μπάρακ Ομπάμα.

Στη Γαλλία

Ο Νικολά Σαρκοζί προσανατολίζεται να καταργήσει τις διαφημίσεις στα κρατικά τηλεοπτικά κανάλια και τα χρήματα που θα χαθούν να αναπληρωθούν από μεγαλύτερους φόρους στη διαφήμιση στους ιδιωτικούς σταθμούς, το ίντερνετ και την κινητή τηλεφωνία.

Φωτό της ημέρας
Λίγο κλάμα από την Χίλαρι και τσουπ πρώτη στο Νιου Χάμσαϊρ. ‘Περίεργα πράγματα’, λέει ο Ομπάμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα