Η αντεπίθεση του Alpha συνεχίζεται

default image

Σήμερα Τρίτη τα μεσάνυχτα, οι "Πρωταγωνιστές" του Σταύρου Θεοδωράκη είναι οι άστεγοι της Αθήνας

Χρυσές Σφαίρες

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η
τελετή της βράβευσης των Golden Globes την Κυριακή και αυτό λόγω της απεργίας των σεναριογράφων που συνεχίζεται. Στις ΗΠΑ όταν κάνουν απεργία, κάνουν απεργία. Αντί του σόου που γίνεται κάθε χρόνο, με 20 εκατ. τηλεθεατές, θα γίνει μια συνέντευξη τύπου όπου θα ανακοινωθούν οι νικητές σε όλες τις κατηγορίες. Οι υποψηφιότητες πάντως είναι
εδώ .

Τηλεθέαση
Ήταν ημέρα της ΝΕΤ η Κυριακή. Το παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ έκανε 28,2% και το Παναθηναϊκός – Απόλλων Καλαμαριάς 27,9%.

Lost
Να θυμίσουμε πως σήμερα στις 21.00, ξεκινά στην ΕΤ1 ο τρίτος κύκλος.

MEGA
Σήμερα Τρίτη τα μεσάνυχτα, οι ‘Πρωταγωνιστές’ του Σταύρου Θεοδωράκη είναι οι άστεγοι της Αθήνας.

ALTER
‘Οι άλλοι έχουν για το Ζαχόπουλο και εγώ ούτε καν για τον Πασχάλη;’
(πρέπει να είπε χθες ο Χατζηνικολάου). ‘Άκυρος ο Χατζηγιάννης, θα παίξουμε Ζαχόπουλο και εμείς’. Δεν κράτησε τελικά τη σημαία που λέγαμε στις 4 Ιανουαρίου…

Η Τέχνη στην Πρώτη Σελίδα
Η τρίτη έκθεση με τα εξώφυλλα της Athens Voice πραγματοποιείται στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς από τις 14 Ιανουαρίου ως τις 10 Φεβρουαρίου. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Ο Αγγελιοφόρος για το θέμα με το 14χρονο κοριτσάκι, που δυστυχώς θα το μυριστούν και τα τηλεοπτικά κανάλια και θα αρχίσουν τα Πτολεμαϊδάδεια.

ALPHA

Μπορεί να μοιάζει απίστευτο, πάντως σήμερα έχει νέο επεισόδιο της σειράς ‘Υπέροχα Πλάσματα’.

Αλ Κάιντα
Για να αυξήσει την επιρροή της και για να φτάσουν τα μηνύματα της σε περισσότερο κόσμο, η Αλ Κάιντα μετατρέπει τα βίντεό της, που υπάρχουν σε δεκάδες σάιτ της οργάνωσης, σε format που είναι ικανά να παίζουν και σε κινητά τηλέφωνα, έτσι ώστε να πηγαίνουν χέρι με χέρι σε πιο πολλούς ανθρώπους.

ALPHA2
Αμέσως μετά, στις 23.30, θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση ο ημιτελικός του Κυπέλλου Αγγλίας μεταξύ Τσέλσι και Έβερτον. Αύριο στις 22.15 ο άλλος ημιτελικός με τις Άρσεναλ και Τότεναμ.

Σκάι

Οι ‘Φάκελοι’ ανοίγουν σήμερα για το ναυάγιο του τάνκερ Prestige και την τεράστια οικολογική καταστροφή από το πετρέλαιο, πριν 5 χρόνια στην Ισπανία.

ALPHA3
Σύμφωνα με Δ.Τ του σταθμού και τον Δεκέμβριο ο Alpha ήταν πρώτος σε τηλεθέαση στη ζώνη του prime time με ποσοστό 20,8%. Ακολούθησαν Mega με 17,8%, ΑΝΤ1 με 12,6%, Star με 10,5%. Στο σύνολο της ημέρας πέρασε τον ΑΝΤ1 (15,4%) και βρέθηκε στη δεύτερη θέση με 15,5%, πίσω από το MEGA (17,5%).

TV
Το δίκτυο του Ρούπερτ Μέρντοχ, News Corp. εξαγόρασε το 15% του γερμανικού καναλιού Premiere (μεταξύ άλλων έχει τα δικαιώματα της Μπουντεσλίγκα, προβάλλει σειρές, ταινίες, ντοκιμαντέρ, πορνό) για 421 εκατ. δολάρια. Δεν σταματά πουθενά ο Αυστραλός.

Φωτό της ημέρας
Μεγάλη κρίση στη Νάπολη για τα σκουπίδια. Για να μη λέμε μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα