”Lincoln” του Στίβεν Σπίλμπεργκ: Δείτε το τρέιλερ, διαβάστε τι είπαν οι συντελεστές

”Lincoln” του Στίβεν Σπίλμπεργκ: Δείτε το τρέιλερ, διαβάστε τι είπαν οι συντελεστές

Παρακολουθείστε το τρέιλερ του ''Lincoln'' του Στίβεν Σπίλμπεργκ. Εντυπωσιάζει ο Ντάνιελ Ντέι Λούις και μας κάνει να πιστεύουμε πως θα τον δούμε στα Όσκαρ

Επιμέλεια: Λήδα Γαλανού

Μετά τα εντυπωσιακά αποκαλυπτήρια του πρώτου τρέιλερ του «Lincoln» του Στίβεν Σπίλμπεργκ, μένουμε μ’ ένα μεγαλεπήβολο πολιτικό δράμα και τη βεβαιότητα ότι θα δούμε τον Ντάνιελ Ντέι Λούις στα Οσκαρ.

Σ’ ένα λανσάρισμα πρωτοφανούς μεγέθους, παρουσιάστηκε χθες στην Times Square, στο κέντρο της Νέας Υόρκης, το τρέιλερ του «Lincoln» του Στίβεν Σπίλμπεργκ, ενώ μετά την προβολή του, ο σκηνοθέτης και ο Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ, που υποδύεται τον ένα γιο του Λίνκολν, απάντησαν σε ερωτήσεις του κοινού σε live podcast.

Το τρέιλερ, διάρκειας σχεδόν δυόμισι λεπτών, μας πείθει ότι ο Ντάνιελ Ντέι Λούις κατευθύνεται ξανά για τα Οσκαρ, ότι η ταινία θα είναι επική, συγκινητική και έντονα πατριωτική, ότι ο Σπίλμπεργκ επικεντρώνεται στην ανθρώπινη εσωτερική σύγκρουση ενός άνδρα με μυθικές, για τους Αμερικανούς, διαστάσεις και ότι ο Τόμι Λι Τζόουνς έχει μακράν την καλύτερη κουάφ.

Διαβάστηκε τι ακούστηκε στη συζήτηση με το κοινό που ακολούθησε το λανσάρισμά και δείτε το τρέιλερ της ταινίας στο Flix

Διαβάστε ακόμα:

* Πρωτοφανής πρεμιέρα για το τρέιλερ του «Lincoln» του Στίβεν Σπίλμπεργκ

* Πρώτη φωτογραφία του Ντάνιελ Ντέι Λίουις ως Αβραάμ Λίνκολν!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα