Κινούμενα σχέδια σε πραγματικό χρόνο

Κινούμενα σχέδια σε πραγματικό χρόνο

Την τέχνη της κινούμενης εικόνας στην πραγματική ζωή προσπάθησε να μεταφέρει μία κοπέλα από το Λονδίνο. Το βίντεο με την προσπάθειά της συναρπάζει.

Όπως φαίνεται το κινούμενο σχέδιο δεν γίνεται μόνο με την βοήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών. Μία τετραπέρατη κοπέλα από το Λονδίνο κατάφερε να πετύχει μία εικόνα κινουμένου σχεδίου μόνο με λίγο χαρτί και μία κάμερα.

Η Katy Beveridge, η οποία παρακολουθεί μαθήματα σχεδίου στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου έφτιαξε το συγκεκριμένο βίντεο, για να αποδείξει, ότι οι σκηνές που βλέπουμε στον κινηματογράφο και την τηλεόραση μπορούν να γίνουν και σε πραγματικό χρόνο.

“Ήθελα να δω, αν η κινούμενο εικόνα μπορεί να γίνει σε πραγματικό χρόνο και μετά να μεταφέρω τον θεατή στην διαδικασία της δημιουργίας”, δήλωσε η Katy.

Όπως φαίνεται, η κοπέλα τα κατάφερε αρκετά καλά. Το βίντεο δείχνει ποδήλατα με εγκοπές χαρτιού να έχουν τοποθετηθεί στις ακτίνες από τις ρόδες του ποδηλάτου.

Το έργο ολοκληρώθηκε αργά και προσεκτικά, ώστε ο θεατής να γνωρίζει, ότι δεν είναι απλά ένα στατικό σχέδιο ή ένα κόλπο.

“Ελπίζω να μοιραστώ αυτή την μαγική στιγμή, όπου βλέπουμε μία εμπειρία, η οποία συχνά περιορίζεται μόνο στους σχεδιαστές κινουμένων σχεδίων”, πρόσθεσε η κοπέλα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα