Pentax Optio A30

Pentax Optio A30

Διάδοχος της φημισμένης Optio A20, η Optio A30 της Pentax συνεχίζει την παράδοση αλλά επεκτείνοντας τα όρια, προσφέροντας υψηλότερη ευαισθησία και ...

Διάδοχος της φημισμένης Optio A20, η Optio A30 της Pentax συνεχίζει την παράδοση αλλά επεκτείνοντας τα όρια, προσφέροντας υψηλότερη ευαισθησία και διαφορετικό design, για μια μοναδική φωτογραφική εμπειρία πιο πλούσια και πιο αποτελεσματική.Βλέπουμε πάλι τον αισθητήρα CCD με 10 εκατομμύρια pixels σε συνδυασμό με ένα οπτικό zoom 3 x, για φωτογραφίες υψηλής ποιότητας που μπορούν να μεγεθυνθούν χωρίς απώλεια σε ποιότητα.



Ακόμη διαθέτει λειτουργία μηχανικού αισθητήρα στον φακό (Shake Reduction), ηλεκτρονικό σταθεροποιητή κατά την λήψη βίντεο και ρύθμιση υψηλής ευαισθησίας ISO μέχρι 3200 για συνθήκες χαμηλού φωτισμού.



Προσθέστε και την εστίαση και την γρήγορη απόκριση (σε μόλις 0,04 s): δεν θα έχετε ποτέ πια θολές φωτογραφίες, ακόμα και σε κινούμενο θέμα ή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού !



Επίσης έχει “πράσινη λειτουργία” ειδικά για αρχάριους για να βοηθά στις λήψεις σας, και πολλά modes σκηνών, καθώς και χειροκίνητη λειτουργία, που επιτρέπει στους πιο έμπειρους να ικανοποιήσουν τη δημιουργικότητά τους. Η Optio A30 έχει επιπλέον τη δυνατότητα αυτόματης εστίασης και αναγνώρισης προσώπων για αυτόματη ρύθμιση της αντίθεσης και της έκθεσης, ώστε να βγάζετε ακόμη πιο ευκρινείς φωτογραφίες.



Η οθόνη της είναι LCD 2,5 ιντσών με μεγάλη γωνία θέασης και 230.000 pixels.



Συμβατή με κάρτες SD και με κάρτες SDHC (SD High Capacity, έως 4 GΒ – πωλείται χωριστά), η A30 μπορεί να ικανοποιήσει και τις μεγαλύτερες απαιτήσεις, ενώ το όμορφο και μυστηριώδες της σχέδιο την κάνουν τόσο γοητευτική όσο και με υψηλές επιδόσεις.



Σταθερότητα, ταχύτητα, λειτουργικότητα…όλα συνδυάζονται στην λεπτή και compact Optio A30 για να προσφέρει σε όλους φωτογραφίες αντάξιες των προσδοκιών τους.

Η νέα Pentax Optio A30, διαθέτει τρείς τύπους μείωσης κραδασμών, οι οποίοι χαρίζουν τέλεια ποιότητα στις φωτογραφίες, χωρίς “κουνήματα”.



Η τιμή της κυμαίνεται στα 270 ευρώ με ΦΠΑ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα