Amazon, Facebook και Flash Forward

default image

Η Amazon εξαγόρασε τη Zappos (online παπουτσάδικο) για 850 εκατ. δολάρια. Συνέντευξη του Μαρκ Ζούκερμπεργκ στο Newsweek

Flash Forward


Έχει ήδη βαφτιστεί ‘Το νέο Lost’. Η σειρά του ABC, Flash Forward, ξεκινά το Σεπτέμβριο και από το τρέιλερ μας έχει κερδίσει. Έξυπνη ιδέα, ενδιαφέρον καστ (παίζει και μία από το Lost).

Σινεμά

Το τρέιλερ του φιλμ Alice in Wonderland του Τιμ Μπάρτον εμφανίζεται και εξαφανίζεται, λόγω πνευματικών δικαιωμάτων. Δείτε το εδώ όσο προλαβαίνετε.

Free-Press
Athens Voice
LifO
FAQ
 
Καλοκαίρι

Εδώ το Summer Guide της Athens Voice, εδώ η αγαπημένη στήλη, X-Press της Lifo, όπου μεταξύ άλλων μας ενημερώνει πως το επόμενο φύλλο (στις 30/7) θα είναι το καλοκαιρινό τεύχος με 160 γκλόσι σελίδες, ενώ θα επανέλθει στις 3 Σεπτεμβρίου.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Τα Νέα . Παγίδα, χαράτσι, αγκάθι, έμφραγμα, εγκλωβισμός. Τρομάζεις λίγο… 

Στο Σαν Ντιέγο
Εδώ τα πάντα για το Comic-Con.

Amazon – Zappos
Η Amazon εξαγόρασε τη Zappos (online παπουτσάδικο) για 850 εκατ. δολάρια. Ο CEO της Zappos ανακοίνωσε το νέο στο Twitter (1 εκατ. τον ακολουθούν), ενώ ο περίφημος Τζεφ Μπέζος στο YouTube .

Facebook
Συνέντευξη του Μαρκ Ζούκερμπεργκ στο Newsweek.
Κρατάμε:
Το Facebook υποστηρίζει τις γλώσσες που μιλά το 97% του πλανήτη.
Το 2007 είχε 25 εκατ. χρήστες, τώρα έχει 250 εκατ.
Είναι ανεβασμένες 15 δισ. φωτογραφίες, ενώ προστίθενται 1 δισ. το μήνα.

STAR
Το δελτίο ειδήσεων του STAR δεν είναι μόνο Μύκονος και Πετρούλα. Αυτό το συμπέρασμα βγαίνει βάσει του Δ.Τ που αναφέρεται στο μεγάλο αφιέρωμα για τον Ελευθέριο Βενιζέλο. Το Star για τα 145 χρόνια από τη γέννησή του ετοιμάζει μεγάλο αφιέρωμα, που θα μεταδίδεται μέσα από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων από 17 – 23/8. Περιλαμβάνει σπάνιο αρχειακό υλικό από τη γενέτειρά του, τα πρώτα χρόνια της ζωής του, το πατρικό του σπίτι και παρακολουθεί τη δράση, την πορεία, αλλά και προσωπικές στιγμές του.

EMMY
Οι υποψηφιότητες για τα Emmy. Τις 99 έφτασε το ΗΒΟ, τις 22 η σειρά 30 Rock. Λίγο παλιό το νέο, αλλά τώρα το αντιληφθήκαμε.

Φωτό της ημέρας
Στιγμιότυπο από το 34th Paleo Festival στη Νιόν της Ελβετίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα