Game 24: Free Games για όλους – 32

Game 24: Free Games για όλους – 32

Dino Blitz, Straw Hat Samurai, Mazenetix, Mental Training, Evito Ball… Το ΜΕΝ 24 και τα εγκεφαλικά του κύτταρα με τα πιο Braindead παχνίδια στο Gam...

Dino Blitz, Straw Hat Samurai, Mazenetix, Mental Training, Evito Ball… Το ΜΕΝ 24 και τα εγκεφαλικά του κύτταρα με τα πιο Braindead παχνίδια στο Game 24.
Dino Blitz









Έχετε το δεινόσαυρο! Έχετε το κανόνι! Και το βάζετε να καταστρέψει τα τουβλάκια με όσο το δυνατόν λιγότερες κανονιές.



Εντάξει δεν πρόκειται για το πιο εγκεφαλικό παιχνίδι του κόσμου αλλά αν είσαι braindead μια μέρα στο γραφείο δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χρήσιμο θα σου φανεί.



Με το ποντίκι σημαδεύεις και με δεξί κλικ ρυθμίζεις τη δύναμη!



Παίξε Dino Blitz
εδώ




Straw Hat Samurai









Φαινομενικά είναι απλό! Απλώς χρησιμοποιείς το ποντίκι σα σπαθί κόβοντας στα δύο τους αντιπάλους. Όσο όμως προχωράνε οι πίστες τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα.



Τα όπλα αυξάνονται, τα βέλη έρχονται από το υπερπέραν και γενικώς πρέπει να είσαι πολύ γρήγορος για να καθαρίζεις τις πίστες χωρίς απώλειες.



Παίξε Straw Hat Samurai
εδώ




Mazenetix









Τρελόμπαλα και λαβυρίνθος μαζί. Με το μαγνήτη εκτός πίστας έλκεις τη μπάλα κατά μήκος των διαδρόμων και προσπερνάς τα εμπόδια μέχρι να πετύχεις την τρύπα στην άλλη άκρη.



Μοναδικός αντίπαλος είναι ο χρόνος και η δυσκολία στους χειρισμούς αφού η μπάλα δεν επιδέχεται γρήγορες κινήσεις και κάθε περιττή ενέργεια σε στέλνει από την αρχή.



Παίξε Mazenetix
εδώ




Mental Training









Άντε και ένα παιχνίδι μυαλού για να μη σκουριάσει τελείως. Στο Mental Training παίζεις με διαφορές και προσπαθείς πολύ γρήγορα να συγκρίνεις πράγματα είτε είναι εικόνες είτε αθροίσματα. Προσοχή στη ερώτηση και στο χρόνο!



Παίξε Mental Training
εδώ




Evito Ball









Τρία σε ένα! Στο Evito Ball έχεις και τρελόμπαλα και διαδρόμους με εμπόδια ή καλύτερα μπόνους για να παίρνεις και κανόνια να σε πυροβολούν. Just Play and Go!



Παίξε Evito Ball
εδώ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα