Σοκάρει η δύναμη της Google

default image

media_621.jpg
Google

Ένα “τρομακτικό” βιντεάκι (πατήστε watch) για τη δύναμη της Google. Η ποιότητα της δουλειάς του βίντεο και γενικότερα του σάιτ, είναι τόσο καλή που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν στην πραγματικότητα το δημιούργησαν ανταγωνιστές της Google, άσχετα αν αυτά που λέει είναι πραγματικότητα.

MEGA
Σήμερα 7 Μαΐου, είναι ο τηλεμαραθώνιος του Mega, σε συνεργασία με την ‘ Ελπίδα‘, που έχει σαν στόχο να βοηθήσει στην δημιουργία του πρώτου ογκολογικού νοσοκομείου για παιδιά. Βοηθούμε όπως μπορούμε. Ακόμα και ένα sms με τη λέξη ΕΛΠΙΔΑ στο 1919 είναι πολύτιμη βοήθεια. Δείτε εδώ περισσότερα.

Spider-Man 3
Η τρίτη συνέχεια του Spider-Man έχει πλέον το ρεκόρ του καλύτερου ανοίγματος στις ΗΠΑ, με εισπράξεις 148 εκατ. δολάρια μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο. Στη 2η θέση έπεσε το ‘Πειρατές της Καραϊβικής: Το σεντούκι του νεκρού’ με 135 εκατ. και στην 3η θέση η πρώτη ταινία Spider-Man με 114. Η Sony επιβεβαίωσε τις φήμες και δεσμεύτηκε να ολοκληρώσει την ιστορία του ‘Web Hero’, γυρίζοντας 3 ακόμα ταινίες.

ΕΡΤ

Τηλεπαιχνίδι θα παρουσιάζει την ερχόμενη σεζόν στην κρατική τηλεόραση, η εκνευριστικά όμορφη Ζέτα Μακρυπούλια.

Final Four
Δεν μείναμε και απόλυτα ευχαριστημένοι από την κάλυψη του Final Four από το SuperSport, ειδικά με τη μετάδοση των replay. Μορφή πάντως ο εκφωνητής, προπονητής, σκηνοθέτης Φίλιππος Συρίγος, που σε αντίθεση με τον Καπάταη προχθές, ήταν γουρλής.

Nova
Μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ του History Channel, κάνει σήμερα στις 21.30 πρεμιέρα στη Nova. Τίτλος της ‘Χτίζοντας μια Αυτοκρατορία’ και θέμα της, η Ελλάδα.

Hotmail

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Microsoft, σήμερα 7/5 είναι διαθέσιμη η νέα έκδοση του Windows Live Hotmail, ή απλά Hotmail, όπου πλέον η χωρητικότητα που δίνεται στους χρήστες είναι 2 GB.

Το νέο της ημέρας
Μετά τα Call of Duty 1 και 2 (το 3 ήταν μόνο για XBox), έρχεται κοντά μας (σε όσους τέλος πάντων αγαπάμε τα FPS σε PC) το Call of Duty 4: Modern Warfare, η αλλιώς Charlie Oscar Delta. Δυστυχώς αυτή τη φορά δεν πρόκειται για Β’ ΠΠ αλλά για σύγχρονα πεδία μάχης, αλλά χαλάλι, Call of Duty είναι, το gameplay θα είναι κορυφαίο. Δείτε εδώ ένα τρέιλερ.

Last Drive

Ένα από τα ιστορικότερα ελληνικά ροκ γκρουπ, είναι αυτό των Last Drive. Δυστυχώς σταμάτησαν νωρίς, αλλά ευτυχώς για τους θαυμαστές τους επανέρχονται για 2 συναυλίες στο Gagarin 205, στις 11 και 12 Μαΐου. Δείτε εδώ περισσότερα.

Porn

Δεν έμεινε στο ράφι η οδηγία για επιτήρηση της αγοράς σχετικά με τα ροζ DVD που περιέχονται σε ορισμένες εφημερίδες. Πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι και κατασχέσεις (πάνω από 15.000 DVD) από τα αρμόδια όργανα και πλέον σχηματίζεται δικογραφία εναντίον πέντε εφημερίδων.

Φωτό της ημέρας
18.000 άνθρωποι δέχτηκαν να βγάλουν τα ρούχα τους και να φωτογραφηθούν από τον Spencer Tunick στο Μεξικό. Αυτή (!) είναι τσόντα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα