Samsung U600

Samsung U600

Μετά την πολύ πετυχημένη σειρά των πιο λεπτών κινητών ULTRA I, η Samsung καταρρίπτει για μία ακόμα φορά το δικό της ρεκόρ δημιουργώντας ένα ακόμα π...

Μετά την πολύ πετυχημένη σειρά των πιο λεπτών κινητών ULTRA I, η Samsung καταρρίπτει για μία ακόμα φορά το δικό της ρεκόρ δημιουργώντας ένα ακόμα πιο λεπτό και πιο εξελιγμένο κινητό τηλέφωνο. Συμβατό με την τεχνολογία EDGE, το U 600 διαθέτει κάμερα 3,2 MPixels για να απαθανατίζετε τις καλύτερες στιγμές σας σε φωτογραφίες και video clips σε format MPEG 4 και να τις απολαμβάνετε στην μεγάλη οθόνη TFT 2,2 ιντσών και 262.000 χρωμάτων.



Το Bluetooth που υποστηρίζει η συσκευή, προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες διασύνδεσης και ασύρματης εκτύπωσης, ενώ η μνήμη των 60ΜΒ, που μπορεί να επεκταθεί με κάρτα MicroSD, δίνει μεγάλα περιθώρια αποθήκευσης αρχείων, φωτογραφιών και τραγουδιών .



Το MP3 player και το ραδιόφωνο, με υποστήριξη RDS, προσφέρουν ατέλειωτες ώρες μουσικής απόλαυσης, η δε πρωτοποριακή τεχνολογία Optimized Power Usage System (OPUS) εξασφαλίζει μειωμένη κατανάλωση στις βασικές λειτουργίες, όπως ομιλία, κάμερα, MP3 player κ.α. για αυξημένη αυτονομία της μπαταρίας.



Μία ακόμη πρωτοποριακή λειτουργία είναι η αναγνώριση εταιρικής κάρτας από το ίδιο το κινητό. Εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να φωτογραφίσετε την business card σας επιλέγοντας στο μενού “Αναγνώριση Κάρτας”, και το U600 θα αποθηκεύσει αυτόματα τα αναγραφόμενα στοιχεία όπως το όνομα, τηλέφωνο, fax, e-mail κ.τ.λ.



Τα πλήκτρα αφής του U 600 εντυπωσιάζουν και κάνουν τη χρήση ακόμα πιο εύκολη, ενώ η δυνατότητα σύνδεσής του με τηλεόραση (TV out) για προβολή παρουσιάσεων, φωτογραφιών και άλλων αρχείων χωρίς τη χρήση PC το καθιστούν το απόλυτο επαγγελματικό εργαλείο.




Βίντεο



Αποκτήστε μια πρώτη επαφή με το πιο λεπτό κινητό της αγοράς









Τεχνικά Χαρακτηριστικά



Δίκτυο Gsm : GSM 850 / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900

Διαστάσεις: 103.2 x 49.3 x 10.9 χιλ

Βάρος: 81 γρ

Ανάλυση Οθόνης / Τύπος Οθόνης: 240 x 320 pixels / TFT, 262K χρώματα, 2.2 ίντσών

Δικτύωση: GPRS, MMS, SMS, EMAIL

Κάμερα: 3.2 Megapixels, Αυτόματη εστίαση Βίντεο / Φλας

Μνήμη: 60 MB και microSD

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά :

– USB

– Java MIDP 2.0

– MP3/AAC/eACC/WMA player

– Bluetooth

– WAP 2.0/xHTML

– Παιχνίδια

– Ρολόϊ

– Ξυπνητήρι

– Δυνατότητα παρακολούθησης κειμένου

– Τ9

– «Αναγνώριση Κάρτας»

– Φωνητική ειδοποίηση

– TV out

– FM ράδιο

– Μπαταρία: Li-Ion 690 mAh

– Χρόνος αναμονής: 250 ώρες

– Χρόνος ομιλίας: 3 ώρες και 30 λεπτά

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα