Ο κόσμος διαβάζει μπλογκς

default image

Μέχρι 43,2% έκανε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Βέρντερ και οδήγησε τη ΝΕΤ στην τρίτη θέση με 15,7%, πίσω από το MEGA και τον ΑΝΤ1

Apple

Αρκετά καλά τα πάει τελευταία η Apple με τα οικονομικά της (γέλια). Όχι μονό καλά, καταπληκτικά. Με πωλήσεις στο 3ο τρίμηνο του 2008 2,6 εκατ. Mac, 11 εκατ. iPod και 6,9 εκατ. iPhone πόσο άσχημα να πήγαινε;

28η Οκτωβρίου
Όσο αφορά την αργία της εθνικής επετείου, ανήμερα Τρίτη θα κυκλοφορήσουν μόνο οι πρωινές εφημερίδες, ενώ την επομένη μόνο οι απογευματινές.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Η Espresso για σήμερα επειδή αλλάζει χέρια. Η σκανδαλοθηρική εφημερίδα περνά στους Λ. Λαυρεντιάδη και Π. Κυριακίδη της Alapis μια και οι τελευταίοι εξαγόρασαν την ‘Ημερήσιος Τύπος’ που εκδίδει την Espresso, αλλά και μερικά περιοδικά όπως τα Officiel, Jolie, Parents.

Δύο ερωτήσεις
Καλομοίρα
Γιατί χάθηκε αυτή η ψυχή;
Αντρέας Μικρούτσικος
Γιατί εμφανίστηκε αυτή η ψυχή;

X-Factor
Δείτε στο ΜΕΝ 24 πέντε από τις πιο αστείες οντισιόν του τάλεντ σόου X-Factor (τέσσερα από Αγγλία και μία από Ισπανία). Έχει και μια μπόνους από το δικό μας.

ΑΝΤ1
Αύριο Παρασκευή στις 21.00 είναι το πρώτο live του X-Factor με τον Sakis. Μάλλον θα βγούμε βόλτα.

Free press
Athens Voice
LifO

FAQ
Χρόνια Πολλά(!) στην πρώτη. Μεταξύ άλλων στο σημερινό εορταστικό τεύχος γράφουν οι Πέμυ Ζούνη, Λάκης Λαζόπουλος, Τζίμης Πανούσης, Ηλίας Μαμαλάκης, Αντώνης Καφετζόπουλος.
Νέο περιοδικό με έδρα τη Θεσσαλονίκη για τη δεύτερη.
Ωραίο το άρθρο για τον Β’ΠΠ της τρίτης.

Φωτογραφία
Ο διαγωνισμός του σάιτ για τη ψηφιακή φωτογραφία, DPGR , με τίτλο ‘Καταναλωτισμός’ οδεύει προς τη λήξη του. Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού θα κερδίσει μια φωτογραφική μηχανή αξίας 620 ευρώ. Διαβάστε εδώ λεπτομέρειες.

Link
Όταν η αλφαβήτα γίνεται τέχνη .

Blogs
Τα πολιτικά μπλογκ στις ΗΠΑ είναι όπως και στη χώρα μας άφθονα. Σύμφωνα με την comScore αυτό με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα είναι το HuffingtonPost με 4,5 εκατ. επισκέπτες το Σεπτέμβριο. Το Politico στη δεύτερη θέση με 2,4 εκατ. και το DrudgeReport στην τρίτη με 2,1 εκατ.
Όσο αφορά τα σάιτ εφημερίδων οι NYTimes είχαν 20 εκατ., η Washingstonpost 12 και η Usatoday 11.

Yahoo!
Δείτε εδώ το τοπ-30 ταινιών τρόμου των χρηστών τις Yahoo!

Live by Freddos
Δείτε τι χάσατε που λέει και ο άνθρωπος-καφές. Ήταν η μεγαλύτερη παραγωγή που έγινε ποτέ στο ελληνικό διαδίκτυο και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι τα μεσάνυχτα. Τα σχόλια ήταν χιλιάδες με αποτέλεσμα ο Φρέντος να μην προλαβαίνει και να πάθει τενοντίτιδα. Εύγε.

Τηλεθέαση
Μέχρι 43,2% έκανε χθες το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Βέρντερ και οδήγησε τη ΝΕΤ στην τρίτη θέση με 15,7%, πίσω από το MEGA που είχε 17,2% και τον ΑΝΤ1 που είχε 16,5%.

Κάπνισμα
Δείτε εδώ την καλύτερη καπνιστική καμπάνια που έγινε ποτέ (για καπνιστές που σέβονται μόνο τον εαυτό τους). Βέβαια στην πραγματικότητα είναι αντικαπνιστική και είναι πανέξυπνη. Περισσότερες λεπτομέρειες θα σας δώσει ο Adartist .

Φωτό της ημέρας
Το κινητό της φωτογραφίας δεν έχει μπαταρία, γεμίζει με μεθανόλη. Αναμένεται μεγάλη ουρά στα βενζινάδικα τα επόμενα χρόνια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα