Sony Ericsson MD300

Sony Ericsson MD300

Η Sony Ericsson ανακοίνωσε το πρώτο της φορητό HSDPA USB μόντεμ για γρήγορο Internet

Η Sony Ericsson ανακοίνωσε το πρώτο της φορητό HSDPA USB μόντεμ για γρήγορο InternetΠρόσφατα, η Sony Ericsson ανακοίνωσε το MD300, ένα μοναδικό εργαλείο που επιτρέπει στους πολυάσχολους επαγγελματίες να συνδέονται γρήγορα και εύκολα από το PC ή το laptop τους στο internet, όλες τις ώρες από όπου κι αν βρίσκονται.



Το MD 300 της Sony Ericsson είναι ένα φορητό USB μόντεμ για γρήγορο Internet, που επιτρέπει την σύνδεση του υπολογιστή σας με δίκτυα που υποστηρίζουν HSDPA, UMTS, EDGE, ή GPRS.



Με μέγεθος και ευκολία χρήσης ενός USB stick, το MD300 είναι ένα φορητό μόντεμ που ταιριάζει σε όλες τις θύρες USB. Η εγκατάσταση και εκκίνηση του MD300, φορητού USB της Sony Ericsson, είναι πολύ απλή.



Με ενσωματωμένο λογισμικό Microsoft Windows και drivers, εγκαθίσταται και διαμορφώνεται αυτόματα τη στιγμή που γίνεται η τοποθέτηση στη θύρα και η σύνδεση γίνεται πλέον μια υπόθεση δευτερολέπτων. Επιπλέον, drivers για Mac θα είναι διαθέσιμοι για «κατέβασμα».



Η λειτουργία του Wireless Manager είναι απλή και επεξηγηματική και κάνει τη χρήση του εύκολη υπόθεση.



Το MD300 είναι ό,τι χρειάζεστε για το φορητό σας γραφείο από όποιο σημείο του πλανήτη κι αν βρίσκεστε ανεξάρτητα από το εάν βρίσκεστε σε δίκτυο HSDPA, UMTS, EDGE ή GPRS. Είναι αρκετά ευέλικτο ώστε να το χρησιμοποιήσετε στο laptop ή τον υπολογιστή σας στο σπίτι, χάρη στη μεγάλη γκάμα των αξεσουάρ που διαθέτει όπως η βάση γραφείου και η προέκταση καλωδίου USB.



Το MD300 θα διατεθεί σε μαύρο και ασημί, από το πρώτο τρίμηνο του2008. Η τιμή του δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.




Το MD300 με μια ματιά



Σύνδεση με υπολογιστή: USB 2.0 υψηλής ταχύτητας

Σύνδεση με διαδύκτιο: HSDPA Έως 3,6 Mbps, downlink

Συμβατότητα λογισμικών: MS Windows 2000, XP, Vista, υποστήριξη MAC-OS X

Φωτισμός: LED πολλαπλών χρωμάτων, που υποδεικνύει την κατάσταση επικοινωνίας

Μέγεθος: 70 x 32.5 x 15 χλστ.

Υποστηρίζει 24 γλώσσες






Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα