Ε όχι και φυτά μπλόγκερς!

default image

Ανακοινώθηκε πριν λίγες μέρες πως ανέβηκε στο Facebook η φωτογραφία Νο. 10 δισ. Για όνομα πια. Δέκα δισεκατομμύρια φωτογραφίες!

Freddos

Μη χάσετε για κανένα λόγο την σημερινή υπερπαραγωγή
Live by Freddos , στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Βέρντερ. Η νέα διαδραστική πλατφόρμα θα σας δώσει τη δυνατότητα να τον τρελάνετε στα μηνύματα (αν δεν σας τρελάνει πρώτα
εκείνος βέβαια). Κάποιοι τυχεροί θα φάνε και
πίτσες ).

Facebook
Ανακοινώθηκε πριν λίγες μέρες πως ανέβηκε στο Facebook η φωτογραφία Νο. 10 δισ. Για όνομα πια. Δέκα δισεκατομμύρια φωτογραφίες! Όλη σας τη ζωή έχετε ανεβάσει. Αφήστε και λίγο μυστήριο.

Γλάστρα

Αυτό μας έλειπε, να ανοίγουν μπλογκ και τα φυτά. Δείτε εδώ το Midori-san, το πρώτο φυτό/γλάστρα/μπλόγκερ. Θες να μας φας τη δουλειά ε; Φυτούκλα! Υποτίθεται πάντως πως σκοπός του εγχειρήματος είναι να το δούμε οικολογικά και να σκεφτούμε για το καλό του περιβάλλοντος.

Στην Ευρώπη
Ας δούμε πως πάει ο Google Chrome στην Ευρώπη. Από τις 3 Σεπτεμβρίου που βγήκε μέχρι και το τέλος του μήνα χρησιμοποιήθηκε από το 1,1% των Ευρωπαίων χρηστών για πλοήγηση στο διαδίκτυο. Στην κορυφή ο Internet Explorer με 60,2%, στη δεύτερη θέση ο Mozilla Firefox με 31%. Ο Opera πήρε το 4,8%, ο Safari το 2,4%, ο Netscape (ποιος;!) 0,4%.

Εκκλησία
Κλασικό το 24ωρο πρακτορείο ειδήσεων με θέματα για την εκκλησία, Romfea . Ακόμα πιο πολύ αξίζει το μπλογκ όμως. Ειδικά αυτό εδώ το ποστ (το οποίο πάντως το έχουν πάρει από το troktiko). Διαβάστε τι απάντησε ο Γρηγόρης Ψαριανός και στις 3 ερωτήσεις. Ενδιαφέρον έχουν και οι απαντήσεις του Κοροβέση.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Ρεπό σήμερα οι εφημερίδες. Ας δούμε ενός περιοδικού (σταθερή αξία η κοπέλα).

MEGA
Οι ταινίες The Pink Panther, The Exorcism of Emily Rose και Sea of Souls: Shades of Evil είναι οι πρεμιέρες που θα προβάλλει το Mega την εβδομάδα 8-14 Νοεμβρίου.

Real News
Σχεδόν ένα μήνα μετά από ότι αναμενόταν να κυκλοφορήσει το πρώτο φύλλο της Real News, δηλαδή στα τέλη Νοεμβρίου. Το καλό πράγμα αργεί να γίνει; Θα δείξει.

Στο ίντερνετ
Δείτε εδώ μερικά ασυνήθιστα ζώα που συναντάμε στο διαδίκτυο (όπως ο Firefox). Καταπληκτικό και η αναφορά κάτω κάτω για τη Yahoo! “the company that should have taken Microsoft’s offer before everything went to hell”.

Yahoo!
Το θαυμαστικό βέβαια θα έπρεπε να λείπει. Η Yahoo!, σε αντίθεση με τη Google που ανακοίνωσε ανθηρά οικονομικά στοιχεία, βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει περικοπές στο προσωπικό της (πάνω από 1.500 άτομα), μια και το τρίμηνο έκλεισε με κέρδη μειωμένα κατά 64% (54 εκατ. δολάρια). Εμ, δεν δεχτήκατε την προσφορά της Microsoft…

Blogs
Να δείτε πάντως ότι με τα κατά συρροήν ιδιοτελή “ενημερωτικά blogs” που ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια για να γεμίσουν τον άπλετο κενό χρόνο των δημοσιογράφων (τόσο αυτών που τα διαβάζουν όσο και αυτών που τα γράφουν), σε λίγο καιρό θα αρχίσουν οι απαγορεύσεις από το χώρο της εργασίας. “Καλύτερα να έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας” θα σκέφτονται οι καναλάρχες, εφημεριδάρχες, ραδιοφωνάρχες και θα τ’ απαγορεύουν.

Το πάρτι του Γλυκούλη
Λείπουν οι γάτες, κλπ. Χωρίς Λαζόπουλο χθες ο ALPHA έκανε δεκάρια, ενώ αντίθετα το MEGA με τον δικό της Λάκη σαραντάρια.

Φωτό της ημέρας
Στηθόδεσμοι και σήμερα, όχι όμως όπως προχθές με την Αντριάνα Λίμα. Αυτή τη φορά είναι για εκδήλωση κατά του καρκίνου του στήθους στη Βέρνη, όπου κρεμάστηκαν περισσότερα από 1.500 σουτιέν. Ο αριθμός αντιπροσωπεύει το πόσες γυναίκες πεθαίνουν κάθε χρόνο στην Ελβετία από τη μάστιγα που τις θερίζει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα