Ο Λάκης, η Καγιά και ο Αυτιάς

default image

Δυο μέρες λείψαμε και στην τηλεόραση γίνονται πράματα και θάματα. Ποιό από τα τρία σας στοίχισε πιο πολύ;

TV

Δυο μέρες λείψαμε και στην τηλεόραση γίνονται πράματα και θάματα. Ο Λάκης Λαζόπουλος μένει στον Alpha και θα συνεχίσει να παρουσιάζει το Αλ Τσαντίρι Νιουζ, ο Γιώργος Αυτιάς πήγε στο ALTER, η Βίκυ Καγιά τελείωσε από τον Πρωινό Καφέ. Ποιό από τα τρία σας στοίχισε πιο πολύ;

Έθνος
Κάθε μέρα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, το Έθνος προσφέρει στους αναγνώστες του ένα CD και ένα DVD.

Φωτογραφίες
Στο Φεγγάρι πριν 40 χρόνια.
Εδώ μερικά χιουμοριστικά.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Τα Νέα για το ωραίο ρεπορτάζ σχετικά με το φαράγγι της Σαμαριάς.

BitTorrent
Ιδού τι κατεβάζει ο λαός:
1. The Hangover
2. Τerminator Salvation
3. Watchmen
4. Harry Potter and the Half-Blood Prince
5. Knowing
6. Duplicity
7. Bruno
8. Land Of The Lost
9. Angels and Demons
10. Transformers 2

Εξέδρα

Η Εξέδρα δεν πουλιέται, πουλάει. Διαβάστε τι λέει ο Βασίλης Σαμπράκος.

Στο διαδίκτυο
Εκεί βρίσκουν παρηγοριά, αλλά παράλληλα αντλούν και πληροφορίες, στις δύσκολες στιγμές οι Αμερικανοί. Σύμφωνα με έρευνα, το 69% των ενήλικων κατοίκων των ΗΠΑ, ή αλλιώς το 88% των χρηστών του ίντερνετ στην Αμερική, τα τελευταία χρόνια έχει στραφεί στο διαδίκτυο προκειμένου να ενημερωθεί και να καταλάβει τους λόγους της οικονομικής ύφεσης που βιώνει. Ο κόσμος θέλει βοήθεια στα δικά του οικονομικά προβλήματα, αλλά θέλει και να διαμορφώσει άποψη και για τα εθνικά.

Σινεμά
Το 6ο Χάρι Πότερ, το Harry Potter and the Half-Blood Prince, άνοιξε με 80 εκατ. δολάρια και μέσα σε 5 μέρες προβολής έχει ήδη φέρει στα ταμεία παγκοσμίως 400 εκατ. δολάρια.

Ε.Τ
Βγήκε και τρίτο φύλλο του Εναλλακτικού Τύπου το Σάββατο. Σύμφωνα με τους εργαζομένους του Ελεύθερου Τύπου, το προηγούμενο φύλλο, της 11ης Ιουλίου, πούλησε 10 χιλ. φύλλα.

Πρώτο Θέμα
Το Votre Beaute, από το τεύχος Αυγούστου θα κυκλοφορεί τη τρίτη Κυριακή του μήνα.

Κυριακάτικες
Την Κυριακή 12 Ιουλίου, το Πρώτο Θέμα πούλησε 177 χιλ. φύλλα και ήταν για ακόμα μια εβδομάδα στην κορυφή. Η Καθημερινή και η Ελευθεροτυπία, με 149 και 145 χιλ. φύλλα αντίστοιχα, πέρασαν πάνω από το Βήμα που είχε 142 χιλ. Στις 109 χιλ. το Έθνος, στις 95 η Real News. Πρέπει να αναφερθούμε για ακόμα μια φορά στο Derby (ή Derby news), που πλέον έχει αποδείξει πως τον ένα μήνα που δεν έβγαινε δεν έχασε ούτε ένα αναγνώστη, αφού πλέον πουλά τα ίδια φύλλα με πριν.

Τηλεθέαση
Την εβδομάδα 6 με 12 Ιουλίου το MEGA σημείωσε τηλεθέαση 16,1%. Ακολούθησαν ΑΝΤ1 με 15,5%, STAR με 10,9%, ALTER με 10,5%. Πολύ πεσμένος ο ALPHA και μόλις 9,8%, όσο και η ΝΕΤ. Στο 4,9% ο ΣΚΑΪ.

ALPHA
Με Δ.Τ πάντως ο Alpha ενημερώνει πως το πρώτο 6μηνο του 2009 πήγαν πολύ καλά και φαίνονται πολύ ευχαριστημένοι. Συγκεκριμένα αναφέρουν πως στο δυναμικό κοινό 15-44 αποτυπώνεται μια σταθερή άνοδος, ενώ σκίζουν Μενεγάκη, Πάμε πακέτο, Λαζόπουλος, Κάτι ψήνεται, Εφιάλτης στην κουζίνα, Αγρότης μόνος ψάχνει, Μες στην τρελή χαρά.

Φωτό της ημέρας
Στην Κίνα για μπάνιο. Λίγο καλύτερα από Βούλα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα