Shell Citibank MasterCard

Shell Citibank MasterCard
shell citibank mastercard

Φθηνότερη βενζίνη με τη νέα κάρτα από τη συνεργασία της Shell με τη Citibank

Με τη μοναδική στην ελληνική αγορά πιστωτική κάρτα που προκύπτει από τη συνεργασία της Shell και της Citibank οι καταναλωτές μπορούν τώρα να επωφελούνται από καλύτερες τιμές για τη βενζίνη.



Η συνεργασία αποβλέπει στην ανταμοιβή όσων εμπιστεύονται τη Shell για τα καύσιμά τους με πραγματικό κέρδος στις συναλλαγές τους και τα πλεονεκτήματα που η Citibank μπορεί να προσφέρει.



Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Πρόγραμμα Ανταμοιβής της Shell Citibank MasterCard, για κάθε αγορά καυσίμων και πετρελαίου θέρμανσης από τα πρατήρια της Shell, οι κάτοχοί της κερδίζουν 3% επιστροφή μετρητών, καθώς και 1% επιστροφή μετρητών από τις υπόλοιπες αγορές που πραγματοποιούνται στα πρατήρια Shell.



Επιπλέον, οι κάτοχοι κερδίζουν και 1% επιστροφή μετρητών από όλες τις υπόλοιπες αγορές που πραγματοποιούν μέσω της κάρτας τους. Η επιστροφή των μετρητών θα πραγματοποιείται με την αυτόματη αφαίρεση του ποσού από τον επόμενο λογαριασμό της κάρτας μόλις πραγματοποιηθεί αγορά καυσίμων σε ένα πρατήριο Shell.



Το μέγιστο ποσό που μπορεί να κερδίσει ο κάτοχος της Shell Citibank MasterCard σε ένα ημερολογιακό έτος μπορεί να φτάσει τα 360 Ευρώ.



Επιπλέον, η Shell Citibank MasterCard παρέχει στους κατόχους της και όλα τα πλεονεκτήματα των καρτών της Citibank.



Αιτήσεις για τη νέα κάρτα διατίθενται στα καταστήματα της Citibank, στα πρατήρια Shell, ή απλά με ένα τηλεφώνημα στο τηλ: 801 11 11 6 11.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα