Λίγα (6.500 κανάλια) δεν τα λες

default image

Πόσα τηλεοπτικά κανάλια πιστεύετε πως υπάρχουν στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης; Λάθος μαντέψατε. Υπάρχουν 6.500 κανάλια!

Παρασκευή

Η Παρασκευή +13 συνήθως πουλά 4 με 5 χιλ. φύλλα. Με το που έβαλε όμως την προσφορά των επεισοδίων της σειράς ‘Μάχη’ εκτοξεύτηκε στις 30 χιλ. Μεταβολή δηλαδή 640%! Όσο για τη Σφήνα, τις δύο πρώτες εβδομάδες έχει από 18 χιλ. φύλλα (καθόλου άσχημα).

Κάθετος τίτλος
Τον πρωτοέβαλε ο Πρωταθλητής το Σεπτέμβριο, ακολούθησε η Score Live, χθες το είδαμε και στην Sportday .

ALPHA
Την Κυριακή 2 Νοεμβρίου στις 21.00 έχει πρεμιέρα το νέο τηλεπαιχνίδι του Alpha, ‘Είσαι μέσα;’ με τη Βίκυ Καγιά.

ALPHA 2
Μια Κυριακή νωρίτερα, στις 26 Οκτωβρίου στις 15.30, ξεκινά η εκπομπή, ‘Mad and the City’. Οικοδεσπότες της νεανικής εκπομπής θα είναι η Μαίρη Συνατσάκη, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Αλέξανδρος Συμηριώτης.
Αμέσως μετά είναι το Taspy TV οπότε ο Alpha δημιουργεί μια ζώνη 2,5 ωρών για νέους.

IMDB
Από την καθιερωμένη μας βόλτα σήμερα στο IMDB έχουμε να πούμε τα εξής: Ο Βίγκο Μόρτενσεν είναι 50 ετών (μακάρι να μοιάζουμε έτσι και εμείς στα 40 μας) και ακόμα, το κορυφαίο σάιτ για τον κινηματογράφο πλέον προσφέρει στους χρήστες του μια σειρά τρέιλερ ταινιών και σειρών.

Στην Ευρώπη
Πόσα τηλεοπτικά κανάλια πιστεύετε πως υπάρχουν στις 25 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (συν Τουρκία και Κροατία);
Λάθος μαντέψατε. Υπάρχουν 6.500 κανάλια! Η Μ. Βρετανία προηγείται με 883, ακολουθεί η Γερμανία με 330, η Ιταλία με 284, η Γαλλία με 252 και η Ισπανία με 199.
Οι σταθμοί ποικίλου περιεχομένου είναι 376, τα κανάλια με ταινίες είναι 333 και αυτά με αθλητικά 324. Τα ερωτικά κανάλια είναι στην 4η θέση με 190, ενώ για τη μουσική υπάρχουν 269. Με νέα και οικονομικές ειδήσεις είναι 201, για παιδιά 189, με ντοκιμαντέρ 135.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Ελευθεροτυπία για το γυμνό βασιλιά.

therealbritney
Το νέο σάιτ της Britney Spears είχε πάνω από 1 εκατ. επισκέπτες σε 24 ώρες… Σκεφτείτε πριν κάνετε κλικ στη νέα της ιστοσελίδα ή στο twitter .

Athens Voice
Ανυπομονούμε να πάρουμε στα χέρια μας το εορταστικό τεύχος της Athens Voice αυτή την Πέμπτη. Η αθηναϊκή free-press κλείνει 5 χρόνια επιτυχημένης πορείας και να μην ξεχνάμε άλλωστε πως αυτή άνοιξε τον δρόμο αυτού του είδους εβδομαδιαίων εφημερίδων.

Στις 12 Οκτωβρίου γράφαμε
Στο ίντερνετ
Ομάδα εκδοτών από Μ. Βρετανία και ΗΠΑ κέρδισε ποινική δίωξη εναντίον του σάιτ Mygazines και έτσι το τελευταίο αναγκάστηκε να κατεβάσει όλα τα σκαναρισμένα περιοδικά τους. Το  Mygazines.com προσκαλεί τους χρήστες του να σκανάρουν και να ανεβάζουν ότι περιοδικά έχουν αγοράσει και έτσι όλοι μαζί να βλέπουν όλο τον Τύπο που κυκλοφορεί δωρεάν. Αν μπείτε τώρα θα δείτε πως τα περισσότερα από τα πρωτοκλασάτα περιοδικά (όπως τα GQ και Marie Claire) έχουν εξαφανιστεί. Κρίμα πάντως γιατί το είχαμε στα Favorites.

Σήμερα διαβάζουμε πως το Mygazines έκλεισε.

Simon Kassianides
Αυτό είναι το πραγματικό όνομα του ηθοποιού που έρχεται αντιμέτωπος με τον Τζέιμς Μποντ, ως Γιούσεφ, στη νέα ταινία Quantum of Solace. Διαβάστε εδώ περισσότερα για τον ελληνικής καταγωγής πρωταγωνιστή.

Φωτό της ημέρας

Και όμως αυτές τις δύσκολες εποχές η Victoria Secret πάει και βγάζει τον ακριβότερο στηθόδεσμο στον κόσμο, αξίας 3 εκατ. λιρών (έχει πάνω του 3.900 πολύτιμους λίθους). Ας τον απολαύσουμε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα