Γιατί οι άντρες δεν παίρνουν περιοδικά;

default image

Στο Ιράν προσπάθησαν να φτιάξουν το μεγαλύτερο σάντουϊτς και να μπουν στο Γκίνες. Δεν τα κατάφεραν αφού οι παρευρισκόμενοι άρχισαν να το τρώνε

Περιοδικά

Το μήνα Σεπτέμβριο το Cosmopolitan ήταν ο μεγάλος νικητής με 126 χιλ. τεμάχια. Ακολούθησε το Glamour με 99 χιλ. και το Lucky με 81. Ακόμα, Mirror 75, Pink Woman 64, Vogue 59, Elle 54, Young 52, Sporty, Marie Claire και Madame Figaro 49, Jolie 48. Το Men’s Health είναι το πρώτο αντρικό περιοδικό με 47 χιλ.

Καραόκε
Το δημοφιλές αμερικανικό καλωδιακό κανάλι “The Karaoke Channel” λανσάρισε την ιντερνετική του έκδοση . Στο top-5 των “hot” τραγουδιών karaoke ξεχωρίζουν τα “Apologizε” (OneRepublic) και Rehab (Amy Winehouse). Το γέλιο όμως είναι στο top-5 της country μουσικής…

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Espresso για να δείτε το ρετούς της κυριακάτικης έκδοσης της εφημερίδας.

Κυριακάτικες
Στις 199 χιλ. φύλλα την περασμένη Κυριακή το Πρώτο Θέμα. Πολύ κοντά το Βήμα και δεύτερο με 196 χιλ. Ακολούθησαν, Καθημερινή με 181, Ελευθεροτυπία με 155, Έθνος με 145, Ελεύθερος Τύπος με 80. Στις 96 χιλ. το Σάββατο τα Νέα.

Banksy
Είχαμε καιρό να μπούμε στο σάιτ του Βρετανού καλλιτέχνη. Έχει πολλά καινούργια, δείτε τα εδώ . Outdoors, indoors, καταπληκτικά όλα. Το Manifesto και το Shop επίσης.

Τηλεθέαση

Την εβδομάδα 6 με 12 Οκτωβρίου το MEGA εκτινάχθηκε ακόμα πιο ψηλά και με ποσοστό 20,9% είναι πολύ μόνο στην κορυφή. Ο ΑΝΤ1 στη δεύτερη θέση με ποσοστό 16,7%, στο 13,6% ο ALPHA. Τέταρτο το ALTER με 12,4%, στο 9,8% το STAR. Στο 7,4% η ΝΕΤ, ενώ ΣΚΑΪ και ΕΤ1 είχαν 3,2% και 3,5% αντίστοιχα.

Λέμε να δούμε
Το Τσεκούρι τη Δευτέρα στις 21.00 στην ΕΤ1, το Fallen στις 23.30 στο STAR την ίδια μέρα. Αν δεν έχετε δει ακόμα το Sin City επανορθώστε την Πέμπτη (ΝΕΤ, 23.00).

Booker
Ανακοινώθηκε ο νικητής του λογοτεχνικού βραβείου Man Booker. Είναι ο Aravind Adiga για το βιβλίο White Tiger. Δείτε εδώ  όλα τα βιβλία που έχουν κερδίσει από το 1969.

World Press Photo 2009
Ο μη κερδοσκοπικός ολλανδικός οργανισμός, World Press Photo, καλεί τους φωτορεπόρτερ να μπουν με τη δουλειά τους στον ετήσιο (μεγάλου κύρους) διαγωνισμό φωτογραφίας. Η προθεσμία είναι από την 1η Δεκεμβρίου μέχρι την 15η Ιανουαρίου. Πέρυσι πήραν μέρος 5.019 φωτογράφοι από 125 χώρες με 80.536 φωτογραφίες.
Εδώ μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες που διακρίθηκαν σε 10 κατηγορίες πέρυσι.

Σινεμά

Δείτε εδώ ένα αφιέρωμα του Yahoo! σε κινηματογραφικές βιογραφικές ταινίες που όμως δεν ήταν και πολύ ακριβείς. Αξίζει να δείτε και τα σχόλια.

Φωτό της ημέρας
Στο Ιράν προσπάθησαν να φτιάξουν το μεγαλύτερο σάντουϊτς και να μπουν στο Γκίνες. Δεν τα κατάφεραν αφού οι παρευρισκόμενοι άρχισαν να το τρώνε πριν καταγραφεί το μήκος του. Δεν πειράζει, τουλάχιστον δεν πήγε χαμένο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα